Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 25.: Szerelem, béke, harmónia

Végre egy igazán nagyszerű szombat. Napfény, csodásan meleg idő, igazi nyár várható. Szerelem, béke, harmónia jellemzi a napodat. Éld meg az örömteli pillanatokat!

Kos – napi horoszkóp

Szombaton utolér a szerelem. Ha van párod, nagyon szenvedélyes és boldog napot tölthettek egymás társaságában. Ha pedig még keresed a párodat, járj nyitott szemmel, s engedd meg magadnak az ismerkedés lehetőségét. Most egyébként is flörtölős kedvedben leszel. Jók az esélyeid…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Belső késztetést érzel, hogy a hétvégén is dolgozz. A legjobb esetben is csak kerti sütögetést vállalj, mert az most különösen jól sikerülhet. Engedd meg magadnak a lazítást, s hogy az egész napot a levegőn töltsd. Ha délutáni alvásra vágysz, teríts a földre pokrócot, gumimatracot, és azon nyújtózz el. Imádni fogod.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Úgy érezhetted az elmúlt napokban, hogy kicsit sok már a “jóból”. De épp ebben hoz fellélegzést a szombat. Pihend ki az egész hetet, lazíts, kirándulj, strandolj, ahogy a legjobban esik most neked. Pároddal, a legjobb barátokkal különösen érdekfeszítő témákat találhattok. Jó lesz nap lesz a mai. Végre!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Szombaton az otthonod különösen fontos lesz. Szíved szerint egész nap tennél-vennél, rendezgetnéd, szépítgetnéd a lakásodat. Ha egyedül élsz, megteheted, ha családod is van, kérdezd meg őket, ők mire vágynak ma a legjobban? Ez egy valóban harmonikus és békés nap, s ezért az is csodás lesz, ha együtt töltitek.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Elemedben vagy szombaton. Végre visszakaptad a valódi önmagadat. A szombat ideális a baráti beszélgetésekhez, de mindenféle társasági eseményre is. Ha ma ünnepled a születésnapodat, nagyon sokan felköszöntenek téged. Igaz, hogy népszerű vagy, de még téged is meglep, mennyien gondolnak és figyelnek ma rád.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Szombaton bármit csinálsz, mondasz, a harmóniára, az egyensúlyra törekedj. Próbálj mindenben mértéket tartani, így a vásárlásban, az evésben, a lazításban, a beszédben, de a munkában is. Persze, te alapvetően nagyon fegyelmezett típus vagy, ezért nem okoz problémát, hogy békét teremts magadban és körülötted.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szerelem, béke, harmónia vár szombaton a horoszkóp szerint

Szerelem, béke, harmónia vár szombaton a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

A szombat a te napod. Kicsit ugyan érzékenyebb lehetsz, mint máskor, de ilyenkor szívesebben bújsz a párodhoz is. Ő pedig boldogan pátyolgatja a lelkedet. Lehetőség szerint töltsétek kettesben a napot, kiránduljatok, sétáljatok, menjetek a kedvenc éttermetekben, vagy sütizzetek, fagyizzatok. Kellenek a közös programok!

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Szombaton vízpart mellett is töltheted az időt, de az is nagyon okos választás, ha valamilyen kulturális program mellett döntesz. Mikor jártál utoljára múzeumban, képtárban, fotókiállításon? Bármit választasz, lélekemelő vizuális élményben lesz részed. Minden program tökéletes, ha az a szívednek kedves.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Egyre jobb a hangulatod, s hogy ez a jó kedv kitartson a következő héten is, jól teszed, ha a szombatot baráti társaságban töltöd. Fontos, hogy olyan társakkal találkozz, akik legalább olyan vidámak és pozitívak, mint te. Rád fér a sok nevetés, s végre te is a régi önmagadat adhatod.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Belső késztetést érzel, hogy szombaton is belemerülj a munkába. De ebből biztosan ellentétek születnek. Már pedig egy olyan békés és harmonikus napot, mint a mai, nem érdemes elrontani. Tölts minél több időt a szabadban a pároddal, a családdal, vagy bárkivel, aki kedves a szívednek. A munkát meg inkább felejtsd el!

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Fergeteges a hangulatod szombaton. Viszont ilyenkor mindig kicsit szétszórtabb, kapkodóbb is vagy. Figyelj rá, hogy meddig feszíted a határokat. Arra is érdemes odafigyelned, hogy sokkal gyorsabban teszel mindent, gyorsabban is gondolkozol, mint a többiek. Ettől pedig türelmetlen leszel. Jusson eszedbe, nem ők lassultak le, te pörögsz ezerrel.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Úgy érzed szombaton, mintha minden kicsúszna a kezed közül. Természetesen ez nincs így, egyszerűen csak minden változik benned és körülötted. Július utolsó szombatja a mostani, következő hétvégén már augusztus kezdődik, de ez nem ok a szomorkodásra. Sőt, most érdemes kiélvezni a valódi nyarat.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top