Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 27.: Ez egy brutál nehéz hétfő

Finoman szólva sem indul fényesen a hét és a hétfő. A napi horoszkóp szerint számos félreértésre, meg nem értettségre, feszültségre kell számítani. A jelszó: türelem!

Kos – napi horoszkóp

Hétfőn a legokosabb, amit tehetsz, hogy észre sem veszed, ha provokálni akarnak téged. Tegyél úgy, mintha meg sem hallottad volna. Nem lesz egyszerű feladat, mert könnyen felkapod a vizet. Ne feledd: a másik célja épp az, hogy kiborítson téged. Ne add meg neki ezt a szívességet!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Bármennyire szeretnél, hétfőn képtelen leszel olyan türelmes és nyugodt maradni, amilyen a legtöbb helyzetben vagy. Pedig ma mindenképpen meg kéne őrizned a higgadtságodat, különben szakításra is sor kerülhet. S ez nemcsak a párkapcsolatodat érinti, valójában mindenféle kapcsolatra igaz lehet.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Hétfőn a környezetedben valaki nagyon felbosszant, mert nem képes egyenesen kimondani, amit gondol. Úgy érzed, valamit titkol előtted. Bármennyire is szeretnéd, nem tudod belőle kihúzni az igazságot, és valójában jobb is, ha nem tudsz még mindent. Hamarosan fény derül az igazságra. Akkor meg minek bosszankodni, nem igaz?

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

A hallgatás arany. S ez a mondás hétfőn különösen igaz. Ha kell, tegyél cipzárt a szádra, és ne szólalj meg egyáltalán, inkább csak figyelj. Ezzel egyrészt nem sodrod magad fölösleges vitákba, másrészt olyan információkra figyelsz fel, ami mellett máskor elsikkad a figyelmed. Szóval, ne szólj szám, nem fáj fejem…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Hétfőn a higgadtságodra, a nagyvonalúságodra óriási szükséged lesz. A családban ugyanis csúnyán összeszólalkozhatsz valakivel, ha mindenáron meg akarod győzni az igazadról a másikat. A gond csak az, hogy ő is meggyőződéssel állítja, hogy neki van igaza. Hagyd rá az egészet, különben állóháború alakul közöttetek…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Kimaradsz a hétfői feszültségből, vitákból, de csak akkor, ha képes vagy külső szemlélőként figyelni a körülötted zajló eseményeket. Vegyél erőt magadon, és akkor se szólj közbe, ha pontosan látod a megoldást. A vitás feleknek maguknak kell belátniuk, mennyire fölöslegesen csatároznak egymással.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Kimerítő a mai nap a horoszkóp szerint

Kimerítő a mai nap a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Hétfőn úgy érzed, képtelen vagy kezelni, megoldani valamilyen helyzetet. A bolygók és a horoszkóp szerint ma még nem is látod át teljesen az egész képet, ezért a legjobb, ha időt adsz magadnak, és egyelőre jegeled az egészet. Néhány nap múlva sokkal tisztábban látsz, s rájössz, nincs akkor baj, mint most még hiszed.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Hétfőn nagyon érzékeny, sérülékeny a hangulatod. S ha fölösleges vitákba bonyolódsz, könnyen lehet, most te húzod a rövidebbet. Épp ezért a legokosabb döntés, hogy nem vitatkozol, hanem megőrzöd a higgadtságodat. Azzal is nagyon sokat tennél magadért, ha megbocsátanál valakinek, akire régóta haragszol…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Hétfőn komoly kihívást jelent megőrizni az optimizmusodat. Persze, nem lehetetlen, csak nem könnyű. De te szívesen kockáztatsz, merész és bátor vagy. Vedd kihívásnak, hogy történjen bármi, te vidám és bizakodó maradsz. Ha úgy érzed, mégsem megy, ne erőltesd, és persze ne vedd kudarcnak sem.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A hétfő sem mondható ideális napnak, de az a helyzet, hogy ez még csak a kezdet. Sokkal nagyobb kihívások várnak még rád ezen a héten. Mivel közvetlenül nem vagy érintett a mai konfliktusokban, meríts erőt és tapasztalatot belőlük. Miben hibáznak a többiek, te mit tennél másként a helyükben? Jól jönnek még ezek a felismerések.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Hétfőn csak az aktuális feladatra figyelj. Te különben is jó vagy benne, hogy becsukd a füledet, magadra zárd az ajtót, és ne engedd a közeledbe a külvilágot. Ez a tulajdonságod ma különösen hasznos lesz, mert megóvod magad minden konfliktustól, nézeteltéréstől, vitáktól. Főleg a munkahelyeden.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

A közlekedésben legyél hétfőn óvatos. Nagyon sok ember vezet, biciklizik, sétál figyelmetlenül. S ha ők nem figyelnek, akkor neked kell ébernek maradnod, hogy elkerüld a balesetet. Egyébként is jól teszed, ha nyitott szemmel jársz, különleges és nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjthetsz.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top