Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 28.: A kedd a nagy kibékülések napja

A hétfői feszültséget és ellentéteket kedden az érzelmek váltják fel. A napi horoszkóp szerint könnyen lehet, a tegnapi vitákat ma nagy kibékülések követik...

Kos – napi horoszkóp

Azok a pénzügyi gondok, amelyek az elmúlt napokban fejfájást okoztak neked, lassacskán megoldódnak. Nagyon fontos, hogy kedden is higgadtan állj minden kérdéshez, és persze megfontoltan költekezz. Persze, ha egyáltalán nem vásárolsz, abból baj sem lehet, és a családi vitákat is megúszod.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

A tegnapi feszültség mára elsimul, de ez még nem jelenti, hogy hátradőlhetsz. Ha bocsánatot kell kérned valakitől, mindenképpen tedd meg. Semmiképp se morgolódj magadban, hogy a másik tehet az egészről. Legyél nagyvonalú és megbocsátó. Bármilyen nehezedre esik, mégis mondd ki, hogy ne haragudj…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Lehet, hogy megbántott valaki, de ez nem ok, hogy mostantól többé szó se állj vele. Lehet, hogy igazad van, de vegyél erőt magadon, és tegyél úgy, mintha meg sem hallottad volna, amit mondott. Van, amikor érdemes elgondolkodni az elhangzott megjegyzésen. Ez a mostani ilyen. Nagyon sokat tanulhatsz belőle.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

A kedd számodra nyugodt és kiegyensúlyozott nap lesz. A hétfői feszültségek után kifejezetten jól esik a lelki harmónia. Töltsd fel magad pozitív energiával az egész hétre, mert még jönnek keményebb napok. Beszélj mindenkivel szeretettel, mosolyogj minél többet. Cserében te is ugyanezt kapod a környezetedtől.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Kedden igazán nyugodt napra számíthatsz. Persze, ha tegnap összevesztél valakivel, ma mindenképpen a békülésre kell törekedned. Mindig olyan nagyvonalú vagy, és nagyon sok szeretet is van benned, mutasd meg ezeket a pozitív tulajdonságaidat. Mindenki csodálni fog érte téged. S neked épp erre van most a legnagyobb szükséged.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A keddi bolygóállások szerint nyugodt, kiegyensúlyozott, békés napra számíthatsz. Ma valódi szeretet vesz körbe téged. Ne kételkedj a többiekben, hidd el, hogy őszintén közelítenek feléd. Fogadd el a segítséget, ha felajánlják neked. Nem kell minden feladatot egyedül csinálnod, ugye tudod?

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint a nagy kibékülések napja a mai

A horoszkóp szerint a nagy kibékülések napja a mai (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Ami tegnap megoldhatatlan problémának tűnt, ma egészen más színezetet kap. Egyszerűbbnek, kezelhetőbbnek tűnik. Kedden bátrabban és nyugodt szívvel dönthetsz. Látod, van igazság a mondásban, hogy az idő megold mindent. Van az a helyzet, amikor a türelem rózsát terem. Ez a mostani pontosan ilyen.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Bocsánatot kérni sokkal könnyebb, mint gondolod. És sokkal kifizetődőbb is. Meglepően sokat nyersz, ha kedden bocsánatot kérsz a párodtól, vagy bárki mástól, akivel konfliktusba keveredtél. Ha pedig benned van tüske valaki miatt, legyél te megbocsátó. Óriási szívességet teszel vele magadnak…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Ha anyagi gondok nyomasztanak, jusson eszedbe, a mostaninál sokkal komolyabb problémákat is meg tudtál oldani a múltban. Emlékezz vissza, mit és hogyan tettél akkor? Erőt, energiát meríthetsz a múltból. Csak emlékezz vissza, és rájössz, most ahhoz képest sokkal jobb helyzetben vagy.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Többen támogatnak téged, mint sejted. Csak körbe kell pillantanod, hogy rájöjj, nem vagy egyedül. Neked is szükséged van néha mások segítségére. Hidd el, nem leszel tőle kevesebb, ha szívességet kérsz tőlük. Örömmel teszik, tényleg csak kérned kell. Tegyél ma próbát!

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Használd ki, hogy kedden mindenki sokkal nyugodtabb és kedvesebb. Legyél kezdeményező, fogd össze a csapatot, sokkal könnyebb lesz, mint sejted. Egy doboz csokoládéval például bármit elérhetsz a többieknél. Pillanatok alatt olyan felhőtlen jó kedvet varázsolhatsz, amivel még magadat is megleped.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Kedden visszanyered az optimizmusodat, a hitedet. Azt veszed észre, hogy minden a helyére kerül, s a befektetett energiák végre megtérülnek. Valóban csodás lehetőségeket rejt a mai nap. Mindenképpen élj vele, hiszen most arra is rájöhetsz, hogy időként csak te nehezíted a saját helyzetedet.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top