Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 29.: Optimizmusra ad okot a mai nap

Szerdán kicsit mindenki bizakodóbb lehet a napi horoszkóp szerint. Jól is jön ez az optimista szemlélet, és jól is teszed, ha minél több pozitív energiát szívsz magadba.

Kos – napi horoszkóp

Amit tegnap képtelen voltál átlátni, mára a megoldás kirajzolódik előtted. S ettől a hangulatod is újra pompás lesz. Energikusabbnak, céltudatosabbnak érzed magad, és sokkal bizakodóbb vagy a jövőbeni lehetőségeket illetően. Indulj el a megvalósítás útján. Ma könnyen megy minden…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Használd ki, hogy jóval energikusabb leszel egész nap, mint a hét bármelyik más napján. S amikor elönt a lelkesedés, a pozitív energia, minden sokkal könnyebben halad a maga útján. Persze, csak abba fektess energiát, aminek látod az értelmét. Lehúzó, nehézkes dolgokkal most egyáltalán nem foglalkozz.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Egyre inkább visszatér az életkedved, ami annak is köszönhető, hogy a környezeted nagyon meleg szívvel közelít feléd. A párod örömmel segít és támogat téged mindenben. Mindenképpen fogadd el az önzetlenséget. Te is mindenkinek segítesz, amikor csak teheted. Most nyugodt szívvel kérj te szívességet!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Némi könnyebbséget hoz a szerda. Ugyanakkor figyelj ma tudatosan az étkezésedre. Hajlamos lehetsz a kapkodásra, hogy túl gyorsan és túl forró ételeket eszel. Az egészséged drága kincs. Gondolj ma minél többször szeretettel magadra. Öleld át magad minél többször. Még jobb, ha odabújsz a párodhoz.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Szerdán energikusnak érezheted magad. Érdemes épp ezért minden megerőltetőbbnek, nehézkesebbnek tűnő feladatot mára időzítened. Kifogyhatatlan vagy az energiából, igaz picit türelmetlenebb is leszel egész nap, de amire valóban odafigyelsz, azzal kifejezetten gyorsan és jól haladsz.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Valamelyik közeli hozzátartozód fontos információkat oszt meg veled. S bár te alapvetően is lojális vagy mindenkihez, most még fontosabb, hogy titokban tartsd mindazt, amit elmond neked. Nem is sejted, milyen sokat segítesz neki azzal, hogy végighallgatod őt. Meg sem kell szólalnod ahhoz, hogy úgy érezze, milyen jót beszélgetettek…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szerdán bizakodóbb lehetsz a horoszkóp szerint

Szerdán bizakodóbb lehetsz a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Szerdán sokkal jobb a hangulatod, mint amilyen az előző napokban volt. Ha bárkivel, bármilyen megbeszélni valód lenne, érdemes mára időzítened. Nagyon jól fejezd ki magad, és a többieknél is nyitott fülekre találnak a kéréseid. Ez ugyanúgy érvényes, ha a családdal, a barátokkal, a pároddal, vagy a munkahelyeden egyeztetsz.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Szerdán optimizmusra ad okot, hogy sokkal jobban állsz anyagilag, mint sejtetted. A lelkesedésed átcsaphat a másik végletbe, mert hajlamos lehetsz meggondolatlanul sokat költeni. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, s csak megfontoltan vásárolni. Tedd félre a pénzedet, lesz még idő, amikor az nagyon jól jön.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Minden okod megvan az örömre, az optimista hangulatra. Szerdán a kezedre játszanak a bolygók, energikus és vidám leszel. Ma különleges lehetőség is felcsillanhat, amivel mindenképpen érdemes élned. Persze, semmi esetre se döntsd addig, amíg nem hallottad az összes részletet.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Ha megengedheted magadnak és meg is tudod tenni, vegyél ki mára szabadnapot. Sütkérezz a vízparton, engedd meg magadnak a lazítást, a teljes kikapcsolódást. Nagyon rád fér a mozgás is, jól tennéd, ha aktív kikapcsolódást választanál akkor is, ha napot a munkahelyi feladatokkal töltöd.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Jó hangulatban lesznek körülötted a többiek, s a hangulatuk rád is erősen hat. Akár dolgozol, akár a nyaralásodat töltöd, optimistán gondolsz most az életedre. A panaszkodó, folyton kifogásokat kereső embereket jobb, ha szerdán messze elkerülöd. Nem kell, hogy lelombozzanak téged.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Szerdán pozitív híreket kapsz a munkáddal kapcsolatosan. Talán hamarosan visszaemelik a fizetésedet a válságot megelőző szintre, de az is lehet, hogy egészen más, izgalmasabb feladatokat bíznak rád. Legyél a lehető legoptimistább ma, és törekedj kihozni magadból a lehető legtöbbet, legjobbat. Megéri!

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top