Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. augusztus 1.: Nem indul könnyen az augusztus

Finoman szólva sem... Nehéz, feszült fényszögeket jelez a napi horoszkóp szombatra. Minden erődre szükség lesz, hogy kivédd a feszültségeket, a problémás helyzeteket.

Kos – napi horoszkóp

Szombaton igazából senkinek sem lesz könnyű napja. Ha teheted, inkább vasárnapra időzítsd a családi programokat. A szombatot biztosan nem úsznád meg viták nélkül, pedig arra semmi szükség, hogy elrontsd a hétvégédet. Holnapra megszűnik a feszültség – legalábbis átmenetileg.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Amennyire vártad a hétvégét, annyira nem lesz könnyű dolgod szombaton. Pihennél, lazítanál, de valami, valaki folyamatosan felrúgja az elképzelésedet. Nem tudsz mást tenni, mint elfogadod, hogy a pihenés vasárnapra marad. Legyél minél rugalmasabb mindenkivel, akkor kevésbé lesz fájdalmas.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Szombaton fájdalmas kiadást jeleznek a bolygók és fényszögeik. Tudtál róla, de halogattad, szeretted volna megúszni. Úgy tűnik, ez nem lehetséges. És ha nem szeretnél a szükségesnél nagyobb árat fizetni, tudd le a tartozást még ma. Néhány nap múlva rájössz, csak ez volt az egyetlen járható út.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Szombaton úgy érzed, mindenki ellened esküdött össze. Most tényleg úgy tűnhet, hogy összezárnak a többiek, és nem veled, hanem egymással értenek egyet. A legjobb, ha csendben maradsz, és nem akarod a véleményedet hangoztatni. Minél inkább erőlteted, annál nagyobb ellenállásba ütközhetsz.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

A szombat a lustálkodásé. Nem véletlenül érzed magad fáradtnak, erőtlennek, sokat dolgoztál, sok minden történt veled a héten. Megérdemled a lazítást. Végül is az Oroszlán havában minden rólad szól, most még azt is megteheted, hogy királyként viselkedsz, és megengeded, hogy kiszolgáljanak téged a többiek.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Szombaton biztosan lesz olyan ember, akit képtelen leszel tolerálni. Bármennyire zavar, ne vegyél róla tudomást. Ha felhúzod rajta magad, elronthatod az egész hétvégédet. Pedig kár lenne, mert ezt a kis zűrt leszámítva nagyon pozitív dolgokra számíthatsz. Visszatér végre a jó kedved.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Sok feszültséget jelez a horoszkóp szombatra

Sok feszültséget jelez a horoszkóp szombatra (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Szombaton valóssággal sokkot kapsz a tudattól, hogy a nyár utolsó hónapja kezdődik. Úgy érzed, az idő olyan tempóban rohan el melletted, hogy csak kapkodod a fejedet. A pánikkal nem teszel jót magadnak. Inkább ülj le, próbálj megnyugodni, és gondold át az egész augusztust. Nyaralás, munka, pénz, mindenféle szempontból.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Az egész hét meglehetősen rázós volt, s ez alól a szombat sem kivétel. Hiába hétvége, az utakon nagyon sokan lesznek. Próbálj a lehető legkörültekintőbben közlekedni, és ne rohanj sehová sem. A lassan jársz, továbbérsz mondás szombaton különösen aktuális lesz. Mantrázd egész nap…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Szombaton a pároddal keveredhetsz összetűzésbe, vitába, ha olyasmire költesz, amit nem egyeztettél vele korábban. Ha megkaptad az augusztusi fizetésedet azért, hanem meg, akkor épp azért kellene beosztanod most jól a pénzedet. Hosszú lesz még a nyár utolsó hónapja…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Ilyen feszültnek már érezted magadat a héten. Mit tettél akkor? Hogyan kerülted el a vitákat? Ezekre a kérdésekre mindenképpen érdemes választ találnod. Ha nem bújtál ki a feszültség, az összetűzések elől hét közben, még fontosabb, hogy szombaton ne keresd fölöslegesen a bajt.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Kicsit lelomboz a tudat, hogy szombaton már az augusztus kezdődik. Ez is lehet az oka a kedvtelenségednek, meg az is, hogy meglehetősen sok minden történt veled a héten. Semmi sem kötelező szombaton, persze téged egyébként sem lehet korlátok közé szorítani. Szóval, tedd azt, amit a szíved diktál, és pihenj minél többet.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Szombaton jól teszed, ha a barátokkal, ismerősökkel találkozol. Arra ugyanakkor figyelj, hogy csak olyan helyre menj, ahol előre borítékolható a jókedv. A panaszkodó, negatív kisugárzású emberek nincsenek rád jó hatással. Elszívnák az összes életenergiát belőled…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top