Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. augusztus 5.: Végre jön a pozitív fordulat!

A Merkúr bolygó az Oroszlánba lép szerdán, s a napi horoszkóp szerint meghozza azt a fordulatot, amire hosszú hetek óta vár mindenki. Mostantól egyre könnyebben értenek meg a többiek, és te is határozottabban képviselheted magad...

Kos – napi horoszkóp

Szerdán végre fellélegezhetsz. Kezded újra visszanyerni a hangodat, és az életkedvedet. Mostantól valóban könnyebben kommunikálhatsz, egyre határozottabban képviseled az álláspontodat, nem mellesleg az ötleteid is nyitott fülekre találnak. Lassan tényleg sínre kerül minden…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Mostantól sokkal könnyebben érthetsz szót a családdal. Persze ehhez hozzájárul az is, hogy határozottabb leszel, és nem hagyod magad befolyásolni a véleményedben. Arra azért mindenképpen figyelj, hogy a makacsságod is felerősödik. Ha nem a kompromisszumokat keresed, azzal újra csak olajat öntesz a tűzre.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Ha valakinek, neked minden okod meglesz az örömre szerdán. Uralkodó bolygód, a Merkúr az Oroszlán jelébe lépett, és innentől kezdve egyre magabiztosabbá és vidámabbá tesz téged. A hangodat, a határozottságodat is visszanyered, amire már valóban nagy szükséged volt. Jó nap lesz a mai, hidd el!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Az igaz, hogy a Merkúr kilépett a jegyedből, de ez nem jelenti, hogy mostantól szomorkodnod kéne. Inkább a pozitív hozadékát fogod érezni, mert az érzelgősséget átveszi a határozottság. Sokkal jobban tudod képviselni az álláspontodat. Persze az nagyon fontos, hogy fölöslegesen ne ragaszkodj a saját igazadhoz.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Boldogságos a mai nap, hiszen mostantól nemcsak a Nap, de a Merkúr bolygó is jeledben jár és támogat téged. Még magabiztosabb, még vidámabb, még kommunikatívabb és még szórakoztatóbb leszel, mert visszakapod a hangodat. Mindenki rád figyel, és mindenki issza a szavaidat. Hát nem csodálatos?

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Szuper és örömteli hír, hogy uralkodó bolygód, a Merkúr az Oroszlánba lép szerdán. Innentől kevésbé érdekel és bosszant mások véleménye, ingerültsége, türelmetlensége. Jól is teszed, ha nem foglalkozol velük. A magaslabdát sem kell leütnöd, egyszerűen csak hagyd elszállni a fejed fölött…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Pozitív fordulatot jelez a horoszkóp mára

Pozitív fordulatot jelez a horoszkóp mára (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Lehet, hogy nem különösebben kedveled a túlzott önbizalommal megáldott embereket, de szerdán mégis egy pontosan ilyen partnerrel, munkatárssal kellene találkoznod. Fontos, hogy ne ítéld el őt elsőre! Bármennyire is zavar a stílusa, mindenképpen adj neki esélyt. Utólag rájössz, milyen jól döntöttél, mert nagyon sokat segíthet neked.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Szerdán a Merkúr bolygó az Oroszlán jelébe lép, és különösen fontos híreket hoz neked a munkáddal, munkahelyeddel kapcsolatosan. S ez zene a füleidnek. Mégse éld bele magadat, mert ezek most még inkább csak tervek, mintsem konkrétumok. Várd ki a végét, amikor tényleg letisztul és körvonalazódik minden.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Az Oroszlánba lépő Merkúr bolygó előtted is örömteli lehetőségeket, híreket villant fel. Újabb segítséget, motivációt kapsz, amelytől egyre lelkesebbnek érzed magad. Visszatér az optimista hangulatod, amire nagy szükséged van. Szívd magadba mélyen a pozitív energiákat, aztán gondolkodj el, hová utaznál idén augusztusban?

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Nagyon sok minden történt veled az elmúlt időszakban. A valódi és érezhető fordulatra még várnod kell. Szerdán megtapasztalod, mekkora értéke van a csendnek. Amikor csak kívülről szemlélődsz, de nem szólsz semmit, nagyon fontos tapasztalatokat gyűjtesz. Ilyenkor ugyanis olyasmit is meghallasz, amit máskor elengedsz a füled mellett.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Az Oroszlán jelébe lépő Merkúr különleges emberrel való találkozás lehetőségét jelzi. Olyasvalakivel hozhat össze az életedet, akinek a hangja, a megjelenése, a magabiztossága, a kisugárzása elbűvöl és lenyűgöz téged. Vigyázz, mert ha párkapcsolatban élsz, most komoly bajba kerülhetsz…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Szerdán csodásan érzed magad. Most valahogy minden kereknek, teljesnek tűnik az életedben. Kicsit érzékenyebb, sértődékenyebb is lehetsz ma, de épp ezért csak olyan emberek társaságát keresd, akikkel igazán jól érzed magad. S akik úgy fogadnak el, és szeretnek téged, amilyen vagy.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top