Napi horoszkóp 2020. augusztus 12.: Szerdán fellélegezhetsz

nlc | 2020. Augusztus 12.
A szerda nyugodtnak, vidámnak ígérkezik a napi horoszkóp szerint. Ma minden tekintetben érdemes felfrissíteni magad, és szó szerint is fellélegezni. Holnap ugyanis még jön a fekete leves...

Kos – napi horoszkóp

Használd ki a szerdát, mert a következő nap jóval nehezebbnek látszik a horoszkóp szerint. Ma nagyon jókat beszélgethetsz a barátokkal, de a munkában is remekelsz. Ha a szabadságodat élvezed, kifejezetten vidám napra számíthatsz. Tölts minél több időt a szabad levegőn, rád fér a lazítás, az aktív pihenés.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Szerdán már nem érzed azt a nyugtalanságot, kiszámíthatatlanságot, amit az előző napokban. Igaz, még ma sem lesz tökéletes a hangulatod, de legalább a gondolataid sokkal frissebbek, mint tegnap. Mindenképpen nyitott ablaknál dolgozz, ha pedig szabadságon vagy, legyél a szabadban egész nap. Jót fog tenni a levegő.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Szerda délutántól egyre frissebbnek érzed magad, a hangulatod is kezd visszatérni. Már nem érzed azt a fásultságot, amit az előző napokban. Ha bármilyen fontos elintézni, szervezni valód van, ma könnyedén és gyorsan elintézheted. Már attól is sokkal jobb lesz a hangulatod, hogy minden gördülékenyebben megy.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Sokkal energikusabb leszel szerdán. Főleg, ha a szabadban is töltesz időt. Ha irodában, vagy otthon dolgozol, jól teszed, ha széles tárod az ablakokat, és beengeded a napfényt, a levegőt. Persze csak akkor, ha olyan helyen élsz, ahol kevés a jármű. Ha másként nem megy, legalább este sétálj egy kicsit. A párod is örömmel veled tart.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Szerdán minden okod meglesz a jó hangulatra. Ha teheted, a szeretteiddel vedd körbe magad. Közülük is olyanokat válassz lehetőség szerint, akiknek pozitív a kisugárzása, akik legalább olyan vidámak és kedvesek, mint te. Gyűjtsd be a bókokat, az elismeréseket. Van mire büszkének lenned.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Szerdán legyél bizakodó. Ha most még nem is látod pontosan a jövődet, gondolj rá, hogy igenis egyre jobban alakul minden. Bármilyen nehéznek éled meg a mostani napokat, bízz magadban, és bízz abban is, hogy hamarosan pozitív fordulatok történnek az életedben. A horoszkóp szerint is így lesz…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szerdán fellélegezhetsz a napi horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Szerda délutántól egyre inkább megkönnyebbülhetsz. Jól tennéd, ha tudatosan lélegeznél. Néhány percig figyeld a lassú be- és kilégzéseket. Ne erőltess semmit, csak úgy és addig csináld, amíg jól esik. Nemcsak a tüdődet töltöd fel friss oxigénnel, de a zavaró gondolatok is elillannak a fejedből. Ez meg a lehető legjobbkor jön…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Nem bánod, hogy múlóban vannak az előző napi feszültségek. Te is lassacskán kiengedsz magadból minden zavaró érzést, gondolatot. Amikor nyugodt vagy, mindenki más is nyugodt lesz körülötted. Ma azt is felismerheted, hogy milyen erősen hatsz a többiekre. Ezért is legyél minél pozitívabb ma.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Jó hatással lenne rád valaki, akinek vidám a stílusa, jókedvű és szívből tud nevetni. Gondold végig, kire illik ez a leírás a környezetedben. Hívd fel, találkozzatok, és beszélgessetek lehetőség szerint minél többet. Ő lesz most, aki visszaadja az életbe vetett hitedet. A hangulatod is rögtön jobb lesz…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A szerda tökéletes, hogy elfogulatlanul tekints magadra. Ha lehet, legyél egyedül is ma, és gondold át az elmúlt időszakot, illetve az előtted álló heteket is. Érdemes az érzéseidet is megvizsgálni: mi tölt el örömmel, és mi az, ami félelmet okoz benned? Ha tudatosítod, azonnal megnyugszik a lelked.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Jó kedvű napnak látszik a szerda. Ha dolgozol, gyorsan haladsz a feladatokkal, ha pedig a szabadságodat töltöd, keress mára minél több vidám programot. Lehet ez a tollastól kezdve a társasjátékokig bármi, persze, ha partnert is találsz hozzá. Ha nem, akkor olvasgass, netezz, tévézz, ezeket amúgy is imádod.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

A legfontosabb megbeszéléseket érdemes mára időzítened. Szerdán végre mindenki sokkal nyitottabb és engedékenyebb, ezért a közös hangot is gyorsan megtalálhatod. S amikor megértenek a többiek, a véleményedet is elfogadják, te is sokkal szebb és vidámabb színben látod a világot.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Exit mobile version