Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. augusztus 13.: A hét legkeményebb napja a csütörtök

Csütörtökön a Kos Mars és a Bak Plútó nagyon kemény és kíméletlen fényszöggel kapcsolódik egymáshoz. S ez a bolygóállás a napi horoszkóp szerint mindenkinek megkeserítheti az életét...

Kos – napi horoszkóp

Nem lesz könnyű nap a csütörtök. Készülj fel minden eshetőségre, már amire egyáltalán lehetséges. Próbáld megőrizni a nyugalmadat. A jövődet szinte biztosan megkérdőjelezed, pedig épp az a legfontosabb, hogy ne veszítsd el a hitedet. Az persze egyáltalán nem baj, ha minden tervet újra átgondolsz…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Figyelmesen közlekedj csütörtökön. Nagyon hirtelen és váratlanul érhet olyan szituáció, amit nem lesz könnyű kezelni. Ha tudatos és megfontolt vagy, nem érhet baj. Hajlamos lehetsz ma kicsit túlgondolni bizonyos dolgokat. Figyelj erre, különben belefájdulhat a fejed az agyalásba.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Egyik munkatársad, vagy közeli hozzátartozód szinte egész nap panaszkodik, amivel nem igazán tudsz mit kezdeni. Nem baj, ha nem adsz neki tanácsot, nem is ezért mondja, és nem is neked kell a problémáját megoldani. Azzal, hogy meghallgatod, a megoldásra is rájön magától. Ennyi a feladatod ma, nem több…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Könnyen lehet, hogy a párod, vagy a szívedhez közelálló valaki komoly problémába keveredik csütörtökön. A legjobb lenne, ha megpróbálnád megőrizni a higgadtságodat, mert a pánikkal egyáltalán nem segítesz neki. Sőt, onnantól kezdve ő is úgy érezheti, hogy romokban az élete…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Igaz, hogy gyönyörű nyár van, és alig vártad már, hogy a lehető legtöbb időt tölthesd a szabadban, csütörtökön mégis legyél nagyon óvatos a napozással, a napon való tartózkodással. Könnyen napszúrást kaphatsz, ha nem vigyázol magadra. Nem kéne, hogy épp most döntsön le a lábadról a betegség.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Nagyon szerencsés helyzetben vagy, mert téged nem érint közvetlenül a csütörtöki nehéz fényszög hatása. Ennek ellenére többen is lehetnek körülötted, akiknek viszont csöppet sem egyszerű a mai napja. A támogatásodról biztosíthatod őket. Legyél figyelmes, és annak segíts, aki kéri tőled.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Mindenkinek nehéz nap lesz a csütörtök a horoszkóp szerint

Mindenkinek nehéz nap lesz a csütörtök a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Párodat érheti támadás csütörtökön, ami téged is szíven üthet. Csak akkor tudsz neki segíteni, ha megőrzöd a nyugalmadat. Ma nagyon tudatosnak kell lenned, és csak annyit segíts, amennyit kér tőled. A túlzott figyelmességgel épp az ellenkezőjét érheted el, még inkább olajat öntesz a tűzre. Ezt meg biztosan nem akarod.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Türelmetlen és robbanékony leszel csütörtökön, aminek baleset lehet a következménye. Épp ezért törekedj tudatosan arra, hogy mindenhová időben indulj el, és ne kelljen semmivel sem kapkodnod ma. A higgadtság nagyon sokat ér, és nagyon sok bajt kerülhetsz el vele. Vigyázz magadra!

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Legyél körültekintő csütörtökön, mert fájó anyagi veszteség érhet. A pénzedet tudd biztos helyen, és csak annyit költs ma, amennyit mindenképpen szükséges. Ne tévesszenek meg a leárazások, várj a vásárlással néhány napot, mert még jobb ajánlatokat találsz…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Indulatos, harcias emberrel gyűlhet meg a bajod csütörtökön. Legyél higgadt, és ne engedj a provokációnak. Semmilyen vitába, versengésbe ne szállj bele. Nem lesz könnyű ellenállnod, de most magadért teszed. Jusson eszedbe, a nyugalom a legerősebb fegyvered. Csak ezzel győzheted le!

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Legyél óvatos a klímával csütörtökön. Nagyon könnyen megfázhatsz tőle, már pedig most egyáltalán nem jönne jól a betegség. Ha nagyon meleged van, igyál minél többet, és csak annyira hűtsd le a helyiséget, hogy komfortosan érezd magad. Ha autóval közlekedsz, akkor is figyelj a klímára!

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Biztosan nem vagy a saját pénzed ellensége. Csütörtökön mégis hajlamos lehetsz túlzottan is engedni az üzletek ajánlatainak. A nyári leárazás még eltart néhány napig egészen biztos. Épp ezért sincs okod rohanni vele. Hidd el, sokkal jobban jársz, ha türelmesen vársz még néhány napot.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top