Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. augusztus 18.: Pörgős lesz a mai nap

Az Oroszlán jelében jár a Nap, a Merkúr és a Hold is kedden. A Kosban járó Mars még inkább erősíti a tűz dominanciát. Könnyen lehet, ma nemcsak forró napra, de forró és pörgős hangulattal is számolhatsz...

Kos – napi horoszkóp

Ha szabadságon vagy, mindenképpen vezesd le az energiát, mert amikor nem teszed, mindig sokkal türelmetlenebb és ingerlékenyebb is vagy. Ez a te napod, amikor kedvedre pöröghetsz, és motiválhatod, inspirálhatod a többieket. S mivel ez egy izzasztó nap lesz, figyelj rá, hogy igyál eleget.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Ne sajnáld, ha dolgoznod kell ebben a három napban. Most ugyanis elképesztő energiákat mozgathatsz meg, lendületes, fáradhatatlan leszel egész nap. Ez pedig a lehető legjobbkor jön, hogy mindennel időben végezhess, aztán csütörtöktől hátradőlve élvezd a jól megérdemelt szabadságodat.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Nagyon motivált vagy egész nap. Bármilyen feladatot ütemezel keddre, hatékonyan, gyorsan végzel vele. S ha előbb fejezed be a munkát, a barátokra is jut idő. Nagyon jót tesz neked az igazi, vidám társaság, akikkel reggelig képes lennél beszélgetni. Ki nem hagyd!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Kedden más sokkal energikusabb leszel, mint amilyen tegnap voltál. Visszatér a jó kedved, a vidámságod is. Érdemes szétnézned az üzletekben, mert nagyon jó nyár végi ajánlatokra, kedvezményekre bukkanhatsz. Megérdemelsz néhány minőségi holmit is. Féláron ritkán tudnád megvenni…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Szuper a hangulatod, úgy érzed, minden a kezedre játszik. És tényleg így is van. A tüzes jegyekben járó bolygók nagyon pozitív energiákkal támogatnak téged. Nem véletlen az sem, hogy egyre izgatottabbnak érzed magad. Még legyél kicsit türelmes, holnap minden részletre fény derül.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A kedd nem a te napod. De te erős vagy és kibírod mindazt, amit mára tartogatnak a bolygók. Egyébként is egyre optimistább lehetsz, hiszen valójában már láthatod is a fényt az alagút végén. Ma csak a feladatokra és magadra koncentrálj. Vigyázz a lelkedre, ez most a legfontosabb tanács…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint nagyon pörgős lesz a mai nap

A horoszkóp szerint nagyon pörgős lesz a mai nap (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Talán picit nehezen viseled most a forróságot. Ha teheted, inkább az árnyékot keresd egész nap, főleg, ha a szabadságodat töltöd. Vigyázz mindenképpen magadra, nehogy napszúrást kapj, vagy megégjen a bőröd. Igyál minél több citromos vizet, teákat, vagy bármit, ami jól esik.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Munkádban várható pozitív fordulat. Talán már ma nagyon kecsegtető híreket kapsz. Az kétségtelen, hogy a jövőd a jó irányba változhat. Épp ezért, most valójában jobban járnál, ha dolgoznál. Ha a szabadságodat töltöd, legyél elérhető e-mailen és telefonon is…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Tele vagy energiával, lelkesedéssel. Nagyon hatékonyan haladsz a munkahelyi feladatokkal. Persze, már szabadságon vagy, akkor főleg felhőtlenül a jó a kedved ma. Lelkesítően, nagyon pozitívan hatsz most mindenkire. A többiek igazán szerencsésnek érezhetik magukat, hogy veled lehetnek.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A keddet a hét mélypontjaként élheted meg. Persze, csak akkor, ha problémákat gyártasz magadnak. Semmiképp se tedd. Történjen bármi, őrizd meg a híres higgadtságodat. Ha elengeded a gondokat, minden probléma megszűnik körülötted. A lelked is egyre könnyebb lesz.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Könnyen lehet, még kedden is a szerelem foglalkoztat téged. Ha van párod, akkor ő jár a fejedben folyamatosan, ha pedig még keresed a társadat, valójában jó lehetőségeid nyílnak az ismerkedésre. Rajtad múlik, mennyire leszel nyitott és bátor, amikor összeakad a szemed valakivel…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Forrónak látszik a keddi nap is. S neked épp ezért kéne most különösen figyelned magadra. Az sem jó, ha egész nap a hűtött lakásban, irodában ülsz, ahogyan a másik véglet sem, ha sokat vagy a napon. Előbbitől könnyen megfázhatsz, az utóbbi pedig napégést, napszúrást okozhat. Legyél óvatos!

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top