Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. augusztus 21.: Harmónia, béke, szeretet

Ahogyan indult a hosszú hétvége, pénteken pontosan olyan békésen és harmonikusan folytatódik a napi horoszkóp szerint.

Kos – napi horoszkóp

Pénteken felébred a romantikus éned. Lehetőség szerint töltsétek a pároddal kettesben a mai napot. Ma minden tényleg csak rólatok szól. Ha még keresed a párodat, érdemes nyitott szemmel járnod, mert könnyen lehet, épp most jön szembe az igazi. Ez egy valóban szerelmes nap lehet…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Tökéletes lehet számodra a péntek. Béke, szeretet, harmónia van benned és körülötted is. Ne engedd, hogy bárki vagy bármi kibillentsen téged ebből az idilli hangulatból. Megérdemled, hogy kicsit a realitás fölött lebegj. Most az sem baj, ha rózsaszínűbbnek látod a világot, mint amilyen valójában…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Szuperül alakul a pénteked. Ha szerelemre vágysz, bármi megtörténhet, de ha a hobbidnak élnél, az is tökéletes választás. Kitűnő a hangulatod, érdemes mindenképpen nagyon szórakoztató programot választanod. Ha pedig ezt a pároddal együtt teszed, most kivételesen szavakat sem találsz az örömre…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Ott folytatódik a péntek, ahol a csütörtök abbamarad. Ma is csupa örömteli pillanatra számíthatsz. Nyugalom, béke, harmónia járja át a lelkedet. Nagyon kellett már neked ez a pozitív hangulat és életérzés. Most minden jó, minden szép. Ne keresd a hibát, ahol nincs…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

A péntek a te napod. Ha lehetséges, szervezz mára bulit a barátokkal, de legalábbis azokkal, akik igazán közel állnak a szívedhez. Legyél vidám, beszélgessetek egymással minél többet, élj ma úgy, mintha semmi sem számítana. Ez az életérzés pontosan te vagy. Engedd meg magadnak!

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Szuperül érzed magad pénteken. Harmóniában a lelked, és azt is érzed, hogy fontos fordulatok előtt állsz. Töltődj, pihenj egész nap. Megérdemled a lazítást. A hobbiddal is foglalkozhatsz, de az is tökéletes választás, ha vidám programot választasz mára. Nevess szívből minél többet. Nagyon megérdemled!

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Béke, harmónia, szeretet vár a hosszú hétvége második napján

Béke, harmónia, szeretet vár a hosszú hétvége második napján (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

A péntek a szerelem napja. Vénusz az uralkodó bolygód, amely a pénteki nap bolygója is. Éppen ezért ezt az igazán harmonikus és békés napot töltsd a pároddal. Mindkettőtöknek kellenek az ilyen lazulós együttlétek, amikor nem számít semmi más, csak egymásra figyelhettek. Kell a kapcsolatotoknak a minőségi idő.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Pénteken, ha teheted, csinálj magadnak énidőt. Amikor egész nap azt teszed, amihez valóban kedvet érzel. Időnként meg kell magadnak engedni ezt a luxust. Ha pedig a családi programok várnak rád, legyél mindenkivel minél elfogadóbb. Keresd magadban is a harmóniát, a békét.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

A péntek tökéletes, hogy kirándulj, kikapcsolódj, élményekkel töltődj. Engedd el a fejedből a zavaró gondolatokat, mintha semmi probléma sem lenne az életedben. Vedd elő a híres optimizmusodat, és tedd azt, amiben a legjobb vagy: élj a mának! Most ezzel inspirálod a többieket is a legjobban.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Pénteken nagyszerűen alakul a napod, ha nem agyalsz, és nem beszélsz fölöslegesen. A legjobb lenne, ha a szabadban töltenéd az időt. Az is tökéletes kikapcsolódás, ha két fa közé kifüggesztesz egy hammockot, és elnyúlsz benne. A hintaágy is megnyugtatja az elmédet, a lelkedet.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Olyan nyugalom és harmónia van benned egész nap, hogy talán még magadat is megleped. Ez most tényleg egy ilyen nap, amikor mindenkivel könnyen megtalálod a közös hangot. Élvezd a nyarat, a pihenést, az ünnepet. Ez a hétvége pontosan erre való.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Könnyen lehet, pénteken még olyan ismerősök is megtalálnak téged, akikkel hosszabb ideje nem is tartod a kapcsolatot. Számos meghívást kaphatsz, de az már a te döntésed, hogy melyiket fogadod el. Az biztos, hogy ez egy mozgalmas nap lesz. De nagyon élvezni fogod!

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top