Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. augusztus 22.: A szombat húzós lesz

A hosszú hétvége csodásan alakult egészen szombatig. A napi horoszkóp mára inkább problémás helyzeteket jelez, mintsem felhőtlen örömet. Legyél minél tudatosabb, hogy elkerüld a bajt...

Kos – napi horoszkóp

Ne lepődj meg, ha mindenki sokkal ingerlékenyebb szombaton. Igazság szerint te sem leszel a nyugalom példaképe. Össze kell szorítanod a fogadat, ha el akarod kerülni az összetűzéseket. Te is pontosan tudod, semmi sem ér annyit, hogy tönkre tegye a hosszú hétvégéd második felét…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Ha munkával akarod tölteni a szombatot, abból biztosan komoly konfliktus támad. Semmiképp se bosszantsd fel a többieket. Persze, a te hangulatodat meg épp a közös családi programok borzolhatják. Nem lesz könnyű most kompromisszumot kötni. Valahogy próbáld meg!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Téged nem érint közvetlenül a feszültség, de a környezetedet annál inkább, s ezért bizonyos szinten rád is hatnak a negatív energiák. A legokosabb döntés, ha csendben hátralépsz, és kimaradsz a vitákból. Szorítsd össze a szád, és nem mondj semmit. Most tényleg az a legjobb, ha meg sem szólalsz…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Nagyon szeretnél pihenni, lazítani szombaton. De a kezdeti harmóniát, és lelki békét mindig felborítja valami, vagy valaki. Szombatra fölösleges bármit tervezned, mert biztosan másként alakul a napod. A legtöbb, amit tehetsz, hogy rugalmasan alkalmazkodsz. Semmiképp se bosszankodj, bármi történik veled.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Feszült a szombatod, és nagyon nem találod a helyedet. Uralkodó bolygód, a Nap kora este kilép a jeledből, és a Szűzben folytatja égi útját. Ez okozza a belső feszültséget. Mégsem érdemes aggódnod, szomorkodnod, mert ezután is támogat téged, csak más formában, mint eddig.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Ha valakinek fülig érhet a szája szombaton, az kétségtelenül te leszel. Kora este a jeledbe lép a Nap, és megkezdődik a te hónapod. Mostantól egyre magabiztosabb és határozottabb lehetsz. Nem mellesleg, uralkodó bolygód, a Merkúr is téged támogat a leginkább. Visszanyered a hangodat, a valódi önmagadat…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szombaton már számítani kell feszültségre a horoszkóp szerint

Szombaton már számítani kell feszültségre a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Kemény napra, sok konfliktusra, feszültségre kell számítanod szombaton. Valahogy próbáld megőrizni a nyugalmadat. Arra is érdemes figyelned, hogy ne sértődj meg apróságokon, mert abból biztosan vita pattan ki. A párod is türelmetlenebb, mint máskor. Próbálj meg a lehető legelfogadóbb lenni.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Könnyen lehet, szombaton úgy érzed, mindenki a te véredet akarja. Hajlamos lehetsz felnagyítani a dolgokat, de abban igazad van, hogy mindenki türelmetlenebb és feszültebb ma. Próbálj eleget tenni a kéréseknek bizonyos határokon belül. Amihez nincs kedved, finoman visszautasíthatod.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Szombaton nem a legkönnyebb szót érteni a többiekkel. Ha teheted, menj kirándulni, mozogj, töltsd az időt a szabadban, s próbálj tudomást sem venni a többiek feszültségéről. Ha látják a nyugalmadat, a békédet, rájuk is pozitívan hatsz. Már önmagában ezzel is oldod a feszültséget.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Nagyon vártad már a mai napot. Mostantól sokkal kiszámíthatóbb és követhetőbb lesz az életed. Véget ér az az érzelmi hullámzás, amit hetek óta éreztél. Rád is fér, hogy végre kipihend a megpróbáltatásokat. Legyél ma mindenkivel elfogadó, a vitákat pedig kerüld jó messzire. Nem kell részt venned ilyesmiben.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Szombaton egyre több feszült, hisztis emberrel találkozol össze. Mindenki jóval türelmetlenebb, mint máskor, s mindenkiben pillanatok alatt felmegy a pumpa. Ne engedd, hogy átragadjon rád ez a negatív hangulat. Őrizd meg a jó kedvedet a hosszú hétvége második felére is. Ez a legfontosabb.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Szerencsésnek mondhatod magad, mert téged nem érint közvetlenül az a feszültség, ami a környezeted hangulatát jócskán felpaprikázza. Nagyon fontos, bármi történik körülötted, őrizd meg a hideg véredet. Nem kell részt venned a nézeteltérésekben, nyugodtan dőlj hátra, és hagyd, mindenki rendezze maga a problémáit.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top