Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. augusztus 23.: Vasárnap mindenki érzékenyebb

Szerencsére vasárnapra elmúlik a tegnapi feszültség, de most azt veheted észre, hogy mindenki jóval érzékenyebb. Óvatosan fogalmazz! Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Vasárnap már közel sem annyira sértődékeny a párod, de még azért válogasd meg a szavaidat. Érzékenyebb, érzelmesebb lehet, mint máskor. A legjobb, ha gyengéden megöleled, és hagyod, hadd mondjon el mindent, amit most érez. Jól esik hallani a meleg szavakat…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

A vasárnap nagyon érzéki és szenvedélyes nap. A párod is nagyon vágyik az ölelésedre, és te is ugyanígy leszel most ezzel. Szóval, csak egymásra figyeljetek egész nap. Romantikázzatok, idézzétek fel a legszebb közös emlékeket, bújjatok össze. Ez egy ilyen vasárnap… Kár lenne kihagyni.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

A vasárnapot jó lenne víz mellett töltened. A tűző napot ugyanakkor mindenképpen kerüld. Ma különösen jó hatással lesz rád a víz minden formája. Igyál minél több ásványvizet, egyél lédús gyümölcsöket. Érdemes lenne gyümölcsnapot tartanod, ami a nyár végén egyáltalán nem okozhat gondot.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Vasárnap visszatér a jó hangulatod. Az előző napi feszültség szertefoszlott, s más színben láthatod magadat, és mindenki mást is. Remélhetően megőrizted a békédet, a harmóniádat, mert így biztosan remek nap vár rád. Lazíts és pihenj a hosszú hétvége utolsó napján. Megérdemled!

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Vasárnap úgy érezheted, hogy mindenki cserben hagyott téged. Ez természetesen egyáltalán nincs így, de az könnyen megeshet, hogy ma jóval kevesebben lesznek körülötted. Valójában rád is fér már egy kis csend és nyugalom, nagyon pörgős hetek állnak mögötted.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Minden szép és minden jó vasárnap. Töltsd a napot a legjobb barátokkal, ünnepeld meg a születésnapodat. Persze, te nem szereted a túl nagy felhajtást, de most nem is erről van szó. Egyszerűen csak megérdemled, hogy rád figyeljenek a többiek. Nem kell most a háttérbe húzódnod.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Vasárnap mindenki jóval érzékenyebb lehet

Vasárnap mindenki jóval érzékenyebb lehet (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Szíved szerint egyedül töltenéd a vasárnapot. Ha megteheted, miért is ne. A hosszú hétvégéd meglehetősen mozgalmas volt, ideje picit lazítani, főleg, ha holnaptól újra dolgozol. Persze, akkor is megengedheted magadnak a nyugalmat, ha a szabadságodat töltöd. A lényeg, hogy ne rohanj sehova.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Vasárnapra jön meg a hangulatod. Kicsit sajnálod, hogy ez a hosszú hétvége utolsó napja, mert te valójában csak most kezdesz ráérezni a pihenés ízére. Párod nagyon vágyik a társaságodra, mindenképpen töltsétek kettesben a napot. Megérdemlitek a minőségi időt. Kell a kapcsolatotoknak.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Kicsit lassabbnak, érzékenyebbnek érzed magad vasárnap. Ne lepődj meg, hiszen az elmúlt három napban ezerrel pörögtél. Valamikor lassítani is kell. Ez a nap pedig épp ilyen. Ha lehet, menj víz mellé, jakuzziba, és áztasd a testedet minél többet. Nagyon jót tesz veled a víz.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Te nem vagy az a könnyen elérzékenyülő típus. Vasárnap ugyanakkor könnyen lehet, valaki olyan gesztust tesz neked, amivel könnyeket csal a szemedbe. Nehogy visszafogd magad, mert nem szégyen sírni. Örömkönnyeket hullatni pedig főleg nem. Te is emberből vagy, ne felejtsd el!

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Érzelmesebb hangulatba kerülsz, ami zavarba is hoz téged, mert csak nagyon ritkán érzékenyülsz el. A jövőd foglalkoztat vasárnap, de még nem látod tisztán a következő hónapok eseményeit. Senki sem látja előre, hogy mi történik majd vele. Emiatt nem érdemes elbizonytalanodnod.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Vasárnap egyre jobb a hangulatod. De ez a felfokozott érzelem kicsit könnyelművé is tehet téged. Legyél körültekintő, és óvatosan vásárolgass. Még arrébb van a fizetésnap, és könnyen mínuszba mehetsz, ha nem vagy kellően szigorú magaddal. Gondold meg kétszer is, hogy mit veszel meg!

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top