Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. augusztus 26.: Lesz, akinek könnyű, és lesz, akinek nehéz a mai nap

Vajon a szerencsések közé tartozol szerdán? Vagy a napi horoszkóp számodra is nehéz pillanatokat jelez? Mindenre fény derül!

Kos – napi horoszkóp

Családod okoz nehéz perceket szerdán. Igencsak törnöd kell a fejed, hogy megtaláld a lehető legjobb megoldást. Nem könnyű ugyanis most mindenki számára elfogadható kompromisszumot javasolnod. Legyél minél higgadtabb és türelmesebb mindenkivel. Az mindenképpen pozitív, hogy te irányíthatsz.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Szerencsésnek érezheted magad, mert téged egyáltalán nem érintenek a szerdai kedvezőtlen fényszögek. De ez persze nem jelenti, hogy hátradőlve figyelheted a körülötted zajló eseményeket. Ma ugyanis te lehetsz az, aki pozitív energiát csöpögtet a többiek lelkébe. Segítsd, bátorítsd, támogasd a környezetedet!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Kimerült, enervált leszel szerdán. Úgy érezheted, semmi kedved és erőd a többiekkel vitatkozni, vagy a saját érveid mellett viaskodni. Igazság szerint jól teszed, ha csendben maradsz, és minél higgadtabban reagálsz a mai nap kihívásaira. Van, amikor tényleg az a legjobb, ha hagyod a dolgokat a maguk rendje szerint folyni…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Szerdán meglehetősen nehéz napra kell számítanod. Úgy érezheted, mindenki ellened fogott össze, s te vagy a céltábla. Lehet, hogy valóban kritikusabbak ma a többiek, mint általában, de mégse vedd támadásként a megjegyzéseiket. Bármilyen sértőnek tűnik, próbálj elgondolkodni, miért mondhatják mindezt neked?

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Jó is lehetne a hangulatod szerdán, de valahogy most még nem igazán találod a helyedet. A mai nap lehet a felkészülés ideje, mert holnaptól már sokkal lelkesebb és tettre készebb leszel. Szóval, érdemes ma átgondolnod mindent lépésről-lépésre, higgadtan. Olyan ez, mint amikor a startvonalon összpontosítva vársz a rajtjelzésre…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Jól tennéd, ha szerdán felhívnád az édesanyádat telefonon. Persze, ha teheted, meg is látogathatod őt. Hihetetlenül boldoggá teszed, hogy láthat, hallhat téged. Biztos, hogy napok óta ott motoszkál a fejedben a találkozás gondolata. Ideje követned a megérzéseket…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Lesz, akinek örömet, és lesz, akinek nehézségeket hoz a mai nap

Lesz, akinek örömet, és lesz, akinek nehézségeket hoz a mai nap (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Észre kell venned, ha folyton mások életét akarod megoldani, azzal csak magadnak ártasz, mert fölöslegesen pazarolod az energiádat. Egyrészt nem tudod megoldani az ő életüket, hiszen az az ő feladatuk, másrészt a sajátodban is van bőven tenni való. Inkább magadra, a saját életedre koncentrálj!

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Az előző napok eufóriájának szerdán sajnos vége szakad. De remélhetően gyűjtöttél magadnak annyi erőt és pozitív energiát, hogy ma is mindent pozitív színben látsz. De legalábbis nem veszítettél az optimizmusodból, hogy hamarosan minden jóra fordul az életedben…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Szerdán már jóval energikusabbnak és lelkesebbnek érezheted magadat, mint amilyen a hét első két napjában voltál. És valóban jól érzed, hogy készülődik valami a levegőben. Az izgatott várakozás nagyon motivál téged. De vajon tényleg képes vagy még várni? Ez a nap kihívása…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Szerdán többen is lehetnek, akik megkérdőjelezik a szakmai hozzáértésedet, a tudásodat, a helyedet. Ne engedd, hogy elbizonytalanítsanak téged. Az is nagyon fontos, hogy ne bizonygass semmit. Téged a munkád minősít, s épp ezért ma add a tudásod legjavát! Ez az, amiben senki sem köthet bele.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Hihetetlen gyorsasággal közelít a szeptember. De ez még nem ok a pánikra. Inkább találd ki pontosan, hogy mi mindent lehet még belesűríteni ebbe a néhány nyári napba. Ha ezen a héten még a szabadságodat töltöd, nagyon szerencsésnek mondhatod magad. Ha pedig dolgozol, munka után szánj minél több időt a szabadidős programokra.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Az elmúlt két nap pozitív eseményei még szerdán is hatással lesznek rád. Legyél optimista és hidd el, minden a kedved szerint alakulhat. Ha dolgozol, a munkádban kellő lendületet, energiát kapsz. Ha pedig még a szabadságodat töltöd, aktív programokat érdemes most választanod.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top