Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. szeptember 4.: A péntek egészen jól alakulhat

Persze feszültségre, ellentétekre még pénteken is számítani kell, de a napi horoszkóp szerint a hétvége közelsége mindenképpen biztató...

Kos – napi horoszkóp

Pénteken a jegyedbe jár a Hold, amelynek köszönhetően egyre aktívabbnak és lelkesebbnek is érzed magad. Mindez pedig azt is jelenti, hogy a hétvégéd is szuperül alakul. Már csak azért is, mert a plusz energiáknak köszönhetően minden feladattal időben végzel, s ez megkönnyebbülést okoz.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Türelmetlenebb lehetsz pénteken a pároddal. S ez a türelmetlenség az egész hétvége hangulatára rányomhatja a bélyegét. Legyél a társaddal a lehető leggyengédebb, hiszen most ő is sokkal feszültebb lehet, mint máskor. Nem érdemes vitákba bonyolódni, mert most nem tudod érvényesíteni az akaratodat. Ne is akard!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Kicsit jobb a hangulatod pénteken, ami persze a hétvége közelségének is köszönhető, meg annak is, hogy energikusabbnak érzed magad. Persze ma is nagyon jól teszed, ha csak és kizárólag a saját feladataidra összpontosítasz, és nem foglalkozol azzal, hogy mit és hogyan csinálnak a többiek…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Nagyon erős energiák lehetnek közted és a párod között pénteken. S ez nagyon jól, de nagyon kellemetlenül is elsülhet. Érdemes lenne az előbbire törekedni, vagyis a jóra, a szépségre, az örömre, és az ölelésekre fordítani az energiákat. Ha így teszel, nagyon emlékezetes és szerelmes estében lehet részed…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Az elmúlt napok feszültsége szerencsére péntekre elmúlik, és a te hangulatod is egyre jobb lesz. Nem bánod, hogy közeledik a hétvége, hiszen sok minden történt veled. Aktív programokat érdemes tervezned. Akár már ma délután is kitalálhatod, hogy mivel töltenéd a hét utolsó két napját.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Az elmúlt napok feszültségét követően péntekre kicsit megnyugszik a lelked, visszakapod a korábbi önmagadat. Újra sokkal pozitívabb színben tekintesz magadra és a céljaidra is. Még ma sem késő valami újba kezdeni. Sőt, nagyon is érdemes, ha van konkrét elképzelésed. Adj neki energiát bátran!

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Már a péntek is pozitív fordulatot hozhat a horoszkóp szerint

Már a péntek is pozitív fordulatot hozhat a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Legyél pénteken visszafogott, amennyire csak lehetséges, mert pontosan azokkal lehet a legtöbb ellentéted ma, akik a legfontosabbak az életedben. Nem kéne senkivel sem összerúgni a port, mert az az egész hétvégére rányomja a bélyegét. Már pedig a horoszkóp nagyon szerelmes hétvégét jósol neked…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Pénteken a munkahelyeden keveredhetsz konfliktusba valakivel. Ez nagyon furcsa vita lesz, mert közben hihetetlenül izgalmasnak tűnik a másik ember a szemedben. Vigyázz, mert hajlamos lehetsz versenyezni vele, pedig nagyon nem kéne, mert azzal a pozitív megítéléseden eshet csorba…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Pénteken nagyságrendekkel jobb lesz a hangulatod, mint amilyen az elmúlt napokban volt. Optimistább és derűsebb a hangulatod, s valójában alig várod már a hétvégét. Szerencsére egyre több energiát érzel magadban, amit pedig mindenképpen jó, ha a munkádra, a feladatokra fordítasz. Aztán jöhet a hétvégi móka!

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Péntekre érezhetően múlik minden feszültség és ellentét, ami az előző napokat jellemezte. Most már te is megnyugodhatsz, és a napi feladatokra figyelhetsz. Jól jön ez a hétvége előtt, mert amivel az előző napokban nem boldogultál, arra is pontot tehetsz. S ez elégedettséggel tölt el.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Pénteken egész nap azon járnak a gondolataid, hogy mennyire gyorsan eltelt a nyár, pedig nagyon sok mindent akartál még csinálni. Fontos, hogy ne érezd kudarcnak akkor sem, ha a legmelegebb hónapok nem a terveid szerint alakultak. Még szeptemberben is lesznek nyárias napok, amikor lesz időd bepótolni, ami elmaradt.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Míg csütörtökön alig érzékeltél valamit a valóságból, pénteken szerencsére visszatérsz a realitás világába. S ez még épp a legjobbkor jön, hogy befejezhesd azokat a feladatokat, amivel nem boldogultál a héten. Akkor lesz nyugodt és békés a hétvégéd, ha nem halogatod a munkádat.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top