Napi horoszkóp 2020. szeptember 13. – Párkapcsolatról ma ne dönts!

nlc | 2020. Szeptember 13.
A napi horoszkóp szerint vasárnap semmiképpen sem kéne párkapcsolatról döntened, mert később megbánhatod. Várj vele néhány napot, ma pedig legyél minél türelmesebb magaddal és a pároddal is!

Kos – napi horoszkóp

Ingerlékeny, türelmetlen leszel vasárnap. Pedig most nagyon kéne figyelned rá, hogy mit és hogyan mondasz, mert könnyen megbánthatod a környezetedben élőket. Jusson eszedbe, hogy sérülékenyek ma a kapcsolatok, vagyis ne mondj, tegyél olyasmit, ami végzetes lehet.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Nagyon óvatosan kell fogalmaznod vasárnap. Akaratod ellenére megbánthatsz másokat, s ebből most nem tudod magadat később sem kimagyarázni. Szóval, csak vigyázva és megfontoltan „játssz” a szavakkal. Nem mellesleg vasárnap is közlekedj nagyon figyelmesen.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Konfliktusokat jeleznek a bolygók vasárnapra. De most rajtad múlik, hogy ez milyen mértékű lesz. Ha türelmes, rugalmas maradsz, az egészet elkerülheted, és igazán jól alakul a hangulat. Bármi is okoz most görcsöt, problémát benned, próbáld elengedni, az aggódás most sem segít, ezt te is tudod…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Vasárnap nagyon magányosnak érzed magad. Pedig a szeretteid ott vannak veled, és támogatnának, ha megengednéd nekik. Persze, ha egyedüllétre van szükséged, legyél kicsit magadban, és gondold át, mitől érzed magad annyira vacakul. Viszont tilos a többiek szemére hányni, hogy nem törődnek veled…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Muszáj lazítanod, pihenned vasárnap, mert könnyen lerobbanhatsz. Bármilyen energikus típus vagy, a te energiád is véges, és időnként újra kell töltened a raktárakat. A vasárnap ideális ehhez. Töltsd a napot a pároddal, ha teheted, nézzetek tévét, bújjatok össze, kapcsoljatok ki teljesen.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Megérdemled a pihenést. Nagyon sok minden történt veled nemcsak ezen a héten, hanem az elmúlt hónapban, s valójában alig lazítottál még. Ideje, hogy vasárnap megengedd magadnak a semmittevést. Igaz, hogy nem vagy láblógató típus, ezért olvasgass, tévézz, hallgathatsz zenét, de közben pihenj.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint ma még ne hozz döntést párkapcsolati kérdésben (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Megviselheti az idegeidet a sok konfliktus körülötted. Neked a béke, a nyugalom mindennél fontosabb. Két dolgot tehetsz vasárnap: az egyik, hogy megkéred a többieket, fejezzék be a vitatkozást, a másik pedig, hogy egyedül sétálsz, biciklizel, és kiszellőzteted a fejedet. Mindkettő beválhat.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Lelkes vagy vasárnap is, de a többiek sajnos sokkal lehangoltabbak nálad. Apróságokból pattanhatnak ki a viták. Csak te vagy most, aki képes mindezt megállítani. Persze, ehhez nagyon tudatosnak és tapintatosnak kell lenned. Higgy magadban, meg tudod oldani!

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

A mostaninál örömtelibb vasárnapot is el tudsz képzelni magadnak. S hogy megnyugodjon a lelked, érdemes a természetbe menned. Mindig beválik, amikor sétálsz, kirándulsz, s magadba szívod a tiszta levegőt. Mielőbb vissza kéne nyerned a lelkesedésedet. Holnap már könnyebb lesz minden. Bírd ki addig valahogy!

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Sérülékenyek ma a kapcsolataid. Bármilyen nehéz, de mindenkivel úgy kell bánod, akár a hímes tojással. Legyél gyengéd és kedves, mert könnyen zátonyra futhat a kapcsolatod. Ez egy teszt és mélypont, de sikerrel veheted az akadályt. Csak legyél elnéző, és ne keresd a hibát a többiekben!

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

A mai nap jó híre, hogy a Jupiter végre ismét direktbe fordul, és elindul előre. Számodra különösen pozitív fordulat, hiszen mostantól újra előre nézhetsz. A zaklatottságod hamarosan optimizmusba fordul. Rád is fér, hogy jobban érezd magad. Kezdj el bízni és remélni! Ez ma a legfontosabb.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Még a gyerekek nyaggatása, nyüzsgése sem zavar vasárnap. Egyszerűen nem lehet téged kimozdítani a pozitív hangulatból. S ez hihetetlenül nagyszerű hír nemcsak neked, de a környezetednek is. Nagyon jó hatással leszel mindenkire. S ez épp olyan, mint amikor eltűnnek a viharfelhők, és újra kisüt a Nap…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Exit mobile version