Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. szeptember 15. – Kedden bármi jó megtörténhet

A napi horoszkóp keddre szinte mindenkinek nagyszerű lehetőségeket jelez. S most tényleg bármi megtörténhet. Vajon mire számíthatsz ma?

Kos – napi horoszkóp

Talán úgy érezted, az elmúlt napokban egy helyben topogsz, s nem jutsz előre a céljaiddal, pedig tényleg sokat tettél értük. Nos, úgy tűnik, a kedd meghozza a várva várt áttörést, s végre ismét új lendületet kapsz. Igaz, a mainál még sokkal jobb lehetőségek is várnak rád, de azért mindenképpen érdemes esélyt adni magadnak.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Már keddre is nagyszerű lehetőségeket jeleznek számodra a bolygók, s valójában ez még csak a kezdet. Az igazi meglepetés még vár rád, ennek ellenére mégsem kéne várakoznod. Bármit hoz az élet már ma is, ne hezitálj rajta, hanem fogadd el, és vágj bele a megvalósításba. El ne szalaszd!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

A kedd ideális nap a megbeszélésekre, az egyeztetésekre. Határozottan tudod most elmondani a javaslatodat, a véleményedet, de el tudod fogadni azt is, ha mások mást gondolnak ugyanarról a témáról. Legyél valódi csapatjátékos, mert nemcsak hatékonyabban haladsz így a feladatokkal, de a dicséreteket is besöpörheted.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Könnyen lehet, kedden váratlan kiadás okoz fejfájást. Erre nem számítottál, nem kalkuláltál vele ebben a hónapban. Bármilyen rosszul is jön, most nem tehetsz mást, mint kifizeted. Ha van tartalékod, könnyedén megoldod, ellenkező esetben kicsit össze kell húznod a nadrágszíjat, s azt is jól tennéd, ha elkezdenél némi pénzt félretenni.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

A kedd is remek lehetőségeket jelez számodra. Jó a kedved egész nap. Ne hagyd, hogy bárki elrontsa a hangulatodat. Lehet valaki a környezetedben, aki megkérdőjelezi a hozzáértésedet, vagy szerinte egészen másként kellene élni az életedet. Bármit mond, engedd el a füled mellett…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Nincs okod panaszkodni, hiszen szinte minden napra jeleznek a bolygók igazán nagyszerű lehetőségeket. Csak rajtad múlik, mit változtatsz meg az életedben, miben aratsz sikert. A tenyerén hordoz téged most az élet, ideje elhinned, hogy mindez tényleg veled történik. Valóra válik minden, amit szeretnél.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Ma jó dolgok várhatóak a horoszkóp szerint

Ma jó dolgok várhatóak a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Nem nagyon tudsz most mást tenni, mint passzívan állni mindenhez, ami veled, körülötted történik. Egyszerűen csak fogadd el, ez most egy ilyen időszak az életedben. Az mindenképpen jó hír, hogy nem kell már sokáig várnod a változásokra. Legyél türelmes és kitartó, kedden ez a legokosabb, amit tehetsz.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Nagyon sok minden múlik most azon, hogyan gondolsz magadra, a jövődre, a lehetőségeidre. Legyél a lehető legpozitívabb, s persze tegyél meg minden tőled telhetőt. Váratlan meglepetések már ma is érhetnek. Igaz, ez még nem az, amire a szíved mélyén vágynál. De nem is kell semmiben sem döntened még.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

A kedd egyrészt nagyon lelkesítő nap lesz, másrészt a közlekedésben érhetnek ma váratlan és igencsak kellemetlen helyzetek. Mindenképpen próbáld megőrizni a pozitív kisugárzásodat, és persze legyél a lehető legfigyelmesebb, bárhol is jársz egész nap. A kedvességednek köszönhetően valójában jól alakul minden.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Érdemes már kedden azon gondolkodnod, hogy miben újítanál, vagy mit tennél egészen másként az életedben, ha például lenne három kívánságod, amit a jó tündér valóra vált. Persze, elég erre mindössze néhány percet szánni, de az biztos, hogy hamarosan ezek egyre fontosabb kérdések lesznek…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Kedden nagyon könnyű kijönni a környezeteddel. Valahogy most mindenkit sokkal szebbnek, kedvesebbnek látsz. Pedig a valóságban csak a te kisugárzásod változott meg, ők ma is ugyanolyanok, mint amilyenek tegnap és tegnapelőtt voltak. Látod, csak a gondolataidon kell ahhoz változtatni, hogy a világot sokkal szebbnek láthasd…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Kedden mindenképpen érdemes lenne némi mozgást beiktatni a napodba. Ha rendszeresen mozogsz, csinálj olyasmit, amitől jól megizzadsz. Ellenben, ha csak ritkán veszed magad rá a sportra, azzal is nagyon sokat teszel az egészségedért, ha sétálsz fél órát. Ha teheted, sétálj haza a munkából.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top