Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. szeptember 22. – Nagyot fordul ma a világ

Érezhető változásokat jeleznek a bolygók kedden. A Nap a Mérleg jelébe lép, megkezdődik a Mérleg hava, s ez az őszi napforduló ideje is. S vajon mi mindent jelent ez számodra? Napi horoszkóp!

Kos – napi horoszkóp

Különleges találkozásban lehet részed már kedden. Igazság szerint semmit nem kell most tenned, csak egyszerűen legyél minél nyitottabb, járj nyitott szemmel és füllel. Ha új kapcsolatra vágysz, könnyen lehet, épp ma futsz össze a leendő partnereddel. De nagyon fontos információk is megüthetik a füledet.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Kedvesnek, türelmesnek kéne lenned, de ez most nem megy igazán könnyen. Pedig csak úgy érhetsz el bármit a többieknél, ha szeretettel, kellő nyitottsággal, figyelemmel közelítesz feléjük. A zsörtölődés, a duzzogás semmit nem segít, a viták, veszekedések, számonkérések meg főleg nem.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Óriási megkönnyebbülést hoz neked a Mérlegbe lépő Nap. Végre leesik a válladról az a teher, ami az elmúlt hetekben nyomasztott téged. Már kedden is különleges inspirációra találhatsz. Igazából keresned sem kell, csak legyél minél nyitottabb, be- és elfogadóbb. Mostantól minden sokkal egyszerűbb lesz.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Ha családi megbeszélést tervezel, érdemes arra még ma sort keríteni. Később egyre nehezebben találod a közös hangot, a megértést a többiekkel. Kedden ugyanakkor egyezségre juthattok egymással. Az persze nagyon fontos lesz most is, hogy megőrizd a higgadtságodat, a türelmedet a többiekkel.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Különleges ez a kedd, mert uralkodó bolygód, a Nap a Mérleg jelébe lépett, míg a Mérleg uralkodó bolygója, a Vénusz a te jegyedben jár. Újra nagyszerű lesz a hangulatod, s egyre bizakodóbban tekintesz a jövődre is. Ez a konstelláció különösen pozitívan hat rád. Élvezd minden cseppjét!

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Nem találod a helyed ma. Pedig hidd el, nincs okod a szomorkodásra. Igaz, hogy a Nap kilép kedden a jegyedből, és a Mérlegben folytatja útját, de ez nem dráma, és nem is veszteség. Sőt, mostantól az anyagi helyzetedben várhatóak biztató változások. Szóval semmi sem olyan tragikus, mint elsőre gondolod.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nagyot fordul a világ az őszi napéjegyenlőség napján

Nagyot fordul a világ az őszi napéjegyenlőség napján (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Ha valakinek fülig érhet a szája, az kétségkívül te vagy. Kedden a Nap a jegyedbe lép, amellyel együtt megkezdődik a te hónapod. Ünnepelheted a születésnapodat, és számos pozitív változás is vár rád. Ideje volt, nem igaz? Bőven kijutott a nehézségekből az elmúlt időszakban. Mostantól fellélegezhetsz minden szempontból.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Lehet, hogy sok minden feszít most belülről, de még nem jött el az ideje, hogy ezeket továbbadd, elmondhasd másoknak. Ha valaki, te nagyon tudsz titkot tartani, csak erre gondolj. Legyél figyelmes, és mindig gondolkodj, mielőtt beszélsz. Valahogy most könnyelműen kikotyoghatsz olyasmit, amit még nem kéne.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

El kell fogadnod, hogy kedden egyszerűen nem tudsz előre tervezni. Bármit gondolsz ki magadnak, valami mindig közbeszól. Fölösleges rajta bosszankodni, inkább vedd elő a rugalmas hozzáállásodat. Ha ezt dobta az élet, erre van szükséged. Téged ilyen „apróságok” sosem törnek meg.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Munkahelyi nézeteltérésekre, vitákra még kedden is számítanod kell. Sőt, a változás szele is megérinthet. A lényeg, hogy kerüld a konfliktusokat. Később nagyon hálás leszel érte magadnak. Tekintsd tesztnek, amikor a higgadtságodat, mértéktartásodat kell bizonyítanod. Mondogasd egész nap: „Ne szólj szám, nem fáj fejem”.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Fellélegezhetsz kedden, mert mostantól rugalmasabbá válnak a dolgaid, az ügyeid. Persze, még semmi sem oldódott meg, de legalább a változások láthatóan elindulnak. Jól teszed, ha egész nap a kedvenc zenéidet hallgatod, ettől megnyugszik a lelked, és visszatér a felhőtlen jó hangulatod is.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Könnyen lehet, valakinek búcsút kell intened. Az élet már csak ilyen, hol jönnek, hol mennek a barátok, az ismerősök, a partnerek. Bárki távozik az életedből, szomorúság helyett a hála érzését keresd magadban, mert ismerhetted őt. A feladata lejárt, valaki másnak adja át helyet az életedben.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top