Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. október 3. – Harmonikus és boldog szombat

A Szűz jelébe lépett Vénusz és a Bika jelében haladó Hold különleges és nagyon harmonikus napot jelez szombatra. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Szombaton végre megnyugszol, és ellazíthatod az elmédet, a testedet. Pihenj minél többet, az elmúlt napok feszültsége után nagyon megérdemled. Ha kedvet érzel hozzá, és az időjárás is engedi, érdemes sétálni, kirándulni a természetben. Ez egészen biztosan kisimítja az idegeidet.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Alig vártad a hétvégét. A sok idegeskedést követően szó szerint kifújhatod magad, megnyugodhatsz. Rólad szól ez a hétvége, azt teszel, amit a szíved diktál. Helyére kerül minden, és újra azt érzed, hogy az élet csodaszép. Szombaton valóban az is lesz… Élj vele!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Szuper ötlet szombaton gasztrotúrát tervezni. Minél több ízt próbálsz ki, annál jobb. Az is nagyszerű ötlet, ha a pároddal közösen főztök valami finomat, de persze a kedvenc éttermetekben is foglalhattok asztalt. Az meg még különlegesebb napot varázsol, ha valami egészen új ételt, italt próbáltok. Legyél bátran kísérletező!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Megkönnyebbülsz szombaton, mert a telihold feszítő hatása teljesen elmúlik, s innentől te is sokkal jobban érzed magad. Összhangra találsz a többiekkel, nem mellesleg biztosan felébred a gourmand éned. Készíts a szeretteidnek valami különleges finomságot. Ez ma mindennél többet érhet.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Mennyire vagy bátor? Szombaton tesztelheted magad. Vedd elő a kreativitásodat, s találj olyan programot, ami különleges, ami eltér a megszokásoktól. Csinálj valami újat, amit régóta tervezel, de még sosem próbáltál. Legyél bevállalós. Nem bánod meg. Nem mellesleg a párod is imádja ezt az oldaladat…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A Vénusz pénteken éjjel lépett a jegyedbe, amelynek köszönhetően szebbnek, szerethetőbbnek érzed magad mostantól. S ez bizony már ma is meglátszik a kisugárzásodon. Jól tennéd, ha a tükör előtt állva minél többször megdicsérnéd magad. Kapsz bókokat a környezetedtől is, de magadnak is meg kéne ezt adnod…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Harmonikus és boldog napot jelez a horoszkóp

Harmonikus és boldog napot jelez a horoszkóp (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Az előző napok feszültsége szombatra megszűnik. Remélhetően nem volt közted és a párod között túl sok konfliktus, s így a hétvégétek újra harmóniában, békében telhet. Ha igen, akkor mindenképpen próbáld kiengesztelni őt valamilyen saját készítésű finomsággal. Remélhetően megenyhül tőle…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Ha még keresed a párodat, szombaton a válladra szállhat a szerelem édes pillangója. Ehhez persze nyitottnak kell lenned. Elvarázsolhat a másik személye, de legyél te is ugyanennyire varázslatos az ő szemében. Ha már párban élsz, a kedvesednek találj ki valamilyen különleges és emlékezetes programot mára…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Szombaton érdemes pontos költségvetést készítened októberre. Mennyi bevételre számítasz, és milyen halaszthatatlan kiadásaid lesznek a második őszi hónapban? Magabiztosságot ad neked, amikor pontosan ismered a lehetőségeidet. Nem mellesleg rájössz, hogy jobban állsz anyagilag, mint sejtetted.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Szombatra az elmúlt napok bizonytalansága végre megszűnik, ami a hangulatodat is a helyére teszi. Érdemes mindent újra átgondolnod, mert tisztábban láthatsz végre. Persze, ne ezzel töltsd az egész hétvégét, a párodnak, a családodnak is nagy szüksége van a figyelmedre…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Szombatra érdemes aktív, kültéri programot szervezned, találnod. Ki kell fújni magadból azt a sok mindent, amit a héten átéltél, megtapasztaltál. Szellőztesd ki a fejedet, töltsd fel magad friss energiával. A levegő, a természet mindig nagyon jót tesz neked. Most különösen élvezni fogod.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Szombaton megérdemled a pihenést, a teljes lazítást, kikapcsolódást. Olyan sok minden történt veled ezen a héten, hogy talán felsorolni sem tudod mindet. Mindenképpen olyasmit tegyél, ami feltölt energiával. Az alkotás tökéletes program lehet. Miben tudod most kifejezni a művészi érzékedet?

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top