Napi horoszkóp 2020. 12. 26. – Boldog karácsony

nlc | 2020. December 26.
Ez egy olyan nap, amikor csak jó dolgok történhetnek... Boldog karácsonyt mindenkinek!

Kos

Karácsony második napja ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt. De ez arra is remek alkalom, hogy bizonyítsd a tehetségedet, a rátermettségedet. Legyél ma te a „játékmester”, és vedd a kezedbe az irányítást. Ha esetleg mára még nincs programotok, találj ki valami egészen különleges időtöltést.

Boldog karácsonyi pillanatok (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Karácsony második napján ugyanolyan nyugalomban, lazításban telik, mint az első. S ez öröm a szívednek. Neked nagyon fontos a szépség, a harmónia, a finom ételek, a párod mosolya és ölelése, s ezeket most mind meg is kapod. Nem is kívánhatnál az ideinél szebb karácsonyt…

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Szombaton is nagyon fontos, hogy figyelj magadra. Ha úgy érzed, meditálnál, miért is ne tehetnéd meg. De most az érzelmes dallamok, a társaddal töltött közös idő is nagyon boldoggá tesz. Az is biztos, hogy mély érzelmek jönnek fel belőled, és megnyitod a szívedet.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Neked a változások ellenére is nagyon fontosak a családi hagyományok. Történjen bármi, vannak olyan szokások, amelyekhez minden helyzetben ragaszkodsz. Karácsony második napján minden a vágyaid szerint történik, a többiek pedig örömmel csatlakoznak hozzád.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Lehet, hogy már picit kezd sok lenni a karácsonyból. Ha így érzel, tegyél az unalom ellen. Ha engedi az időjárás, miért is ne sétálhatnál, kirándulhatnál, biciklizhetnél egyet? Legalább nem csak lustálkodsz egész nap. Kicsit utálnád, ha a mérleg jóval több kilót mutatna, mint a hét elején..

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Karácsony másnapján minden úgy halad, mint a karikacsapás. Persze, bőven van étel otthon, főznöd sem kell, így minden szólhat a közös együttlétről. Picit mehetnéked lesz egész nap, ha otthon töltöd ezt a napot, legalább a lakásból mozdulj ki. A környéken is sétálhatsz egyet.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Hajlamos lehetsz többet enni a kelleténél. A karácsonyi finomságok most nagy kísértést jelentenek. Persze a karácsony sosem a fogyókúráról és a diétázásról szól, de azért nem árt mértéket tartani. Szerencsés alkat vagy, valójában bármit ehetsz, ha nem viszed túlzásba.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Olyan harmóniát és békét élsz meg a pároddal, hogy magad is alig hiszed, ilyen megtörténhet veled. Amikor belőled is árad a harmónia, ugyanezt a szeretetet kapod a külvilágtól is. Főzzetek közösen, töltsétek együtt a szombatot, elevenítsétek fel a megismerkedéseteket…

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szíved szerint dolgoznál egész nap. A munkahelyi feladatok eszedbe se jussanak, otthoni teendőkkel persze töltheted az időt. Kipróbálhatnál új recepteket, süthetnél valami finomat magadnak és a környezetednek. Karácsony másnapján nincs, ami elronthatná a hangulatodat és a süteményedet.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagy kedved lesz beszélgetni, társalogni egész nap. Szinte rád sem lehet ismerni, annyira laza és vidám vagy egész nap. De mikor is ne lennél ilyen, ha nem karácsonykor, nem igaz? Az viszont fontos, hogy te is tudd figyelmesen hallgatni a többieket. Így lehet részed valódi, őszinte beszélgetésekben.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Közös családi sétát, kirándulást érdemes tervezni karácsony másnapján. Az is tökéletes program lehet, ha filmet néztek, zenét hallgattok, társasjátékoztok. A lényeg, hogy együtt legyetek. Most ébredsz csak rá igazán, mennyire fontosak neked a szeretteid, és talán picit elhanyagoltad őket.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Karácsony másnapján érdemes vendégeket hívni magadhoz. A társaság, a közös ebéd, vacsora és beszélgetés különösen feldob most téged. A vidám hangulat garantált. Most semmi sem tudja letörölni a mosolyt az arcodról. Szerencsére nem is kell ilyesmivel számolnod.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version