Napi horoszkóp 2020. 12. 29. – Minden jó, minden rendben…

nlc | 2020. December 29.
Kedden még jó hangulatra, vidámságra számíthat mindenki. De hamarosan jön a fordulat...

Kos

Élénk napod lesz kedden is. Legalábbis eleinte. Estére ugyanis egyre érzékenyebben reagálhatsz bizonyos szituációkra. Te is érzed, valami van a levegőben. Bármi történik, próbáld megőrizni a pozitív életérzést, ami most árad belőled. Lélekben persze készülj fel a holnapi napra is…

Boldog nap vár rád (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Igazából kedden semmi rendkívülit nem jeleznek a bolygók. Nyugodt és kiszámítható napod lesz. Ajánlott a szabadban tölteni az időt, de legalábbis a délelőtt egy részét. Fontos időnként kiszellőztetni a fejedet. A friss levegő, a természet közelsége mindig csodákat tesz veled.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Délelőtt sokkal mozgékonyabb és aktívabb leszel, mint délután. Épp ezért érdemes a legsürgetőbb feladatokat délelőttre időzíteni. Később ugyanis csökkenhet a motivációd, és kicsit csendesebb is leszel. Nem baj, ha nem akarsz mindig a középpontban lenni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Már kedden érezheted, hogy valami változás érkezik ismét. Egyre feszültebb és nyugtalanabb lehetsz, pedig most az a legfontosabb, hogy minél inkább megőrizd a türelmedet, a magabiztosságodat. Inkább olvasgass, tévézz magadban, mint bármilyen vitás helyzetbe kerülj.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nem lehet okod panaszra kedden sem. Ma még mindennel flottul haladhatsz, intézheted a dolgaidat a magad ütemében. Ha feltétlenül muszáj vásárolnod, azt inkább mára időzítsd. Holnap sokkal nehezebbnek látszik minden. Most nagyon igaz a mondás, mely szerint amit, ma megtehetsz, ne halaszd holnapra…

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Hajlamos lehetsz picit a jövőn révedezni. Nem baj persze, ha átgondolsz pár dolgot, sőt, érdemes is visszatekintened az egész évre, és leszűrni a tanulságokat. 2020 mindenkinek számos megpróbáltatást hozott. Te mi mindennel szembesültél? Milyen változásokat tennél meg jövőre? És milyen jó dolgokat tudsz felsorolni?

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Párodnak nagy kedve lesz beszélgetni, s neked ezt a lehetőséget most tényleg muszáj lenne kihasználnod. Nagyon sok mindent egyeztethettek, és könnyebb lesz kölcsönös álláspontra is jutni. Nem kell mindenben őt követned, mondd el a saját érveidet, javaslataidat is.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A családi összetartozás foglalja le a gondolataidat. Ilyenkor az év vége felé természetes, hogy a lehető legtöbb időt töltöd együtt a szeretteiddel. A kedd alkalmasabb az utazásra, az egyeztetésre, a kommunikációra is. Holnap picit nehezebb lehet minden.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Furcsa érzéseid lehetnek ma. Valahogy el sem hiszed, hogy a mait leszámítva már csak két nap választ el az újévtől. Milyen tervekkel, reményekkel tekintesz előre? Milyen megérzéseid vannak a jövőt illetően? Nem kell kimondanod most semmit, az is nagyon jó, ha csak magadban összegzel.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Érzed, hogy valami van a levegőben, csak még nem tudod, mi az. Amolyan vihar előtti állapotnak tűnhet a hangulat. Minden nyugodt és csendes, de ez most csalókának tűnhet. Jól teszed, ha már kedden elkezdesz a holnapi napra készülni testben, lélekben, fejben…

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Az is lehet, hogy máris kicsit hiányérzeted van. Az elmúlt napok lazítását követően szívesen használnád a fejedet, kicsit dolgoznál is. Meg kell tanulnod elengedni a késztetést, hogy folyamatosan muszáj valamivel lekötni az energiákat. A szabadság, az neked is szabadság…

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ha takarítanod, pakolnod kellene otthon, azt mindenképpen érdemes délelőtt csinálnod. Nemcsak nagyon gyorsan végzel vele, de valahogy minden tisztábbnak is tűnik majd. Ne felejts el jó sokat szellőztetni is. Délután már jóval kevesebb késztetést érzel a rendezgetéshez.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version