Napi horoszkóp 2021. 02. 06. – A szombat a túlcsorduló energiáról szól

nlc | 2021. Február 06.
Ma úgy érzed, hogy tenned kell valamit, legyen az egy találka a barátokkal vagy egy rövidke futás a ház körül. Használd ki a szombatot arra, hogy lekösd a felesleges energiáidat – tanácsolja a napi horoszkóp.

Kos

Legszívesebben egész szombaton olvasgatnál. Közben azonban jár az agyad. Szeretnél minél több időt társaságban tölteni, de a jelenlegi helyzet ezt nem teszi lehetővé. Kikapcsolódás gyanánt tölts egy kis időt a szabadban néhány ismerőssel, de tartsátok be a kellő távolságot.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp szerint, ha bizonytalannak érzed magad, annak oka van. Kitűnőek a megérzéseid, hinned kell nekik. Azt jelzik, hogy állj le a költekezéssel? Igen, még akkor is fogadj szót a belső hangnak, ha valami fantasztikus dologba szeretnél beruházni. Rövidesen kiderül, hogy értéktelen dologra akartál áldozni.

Tele vagy energiával (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Hiányolod azokat a mozgásformákat, amiket eddig űztél. A különböző táncos edzések mindig is feldobtak és magabiztossá tettek. Most itt az idő, hogy áthívd az egyik táncos barátodat és otthon a parkett ördöge legyél.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma a párod olyan romantikus húrokat pendíthet meg, amelyek hatására újra fülig szerelmes lehetsz. Saját készítésű otthoni vacsora, gyengéd érintések és simogatások, fülbe súgott édes kis semmiségek tehetik varázslatossá a szombatot.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Családod egészen egyszerűen kiborít. Ugyanakkor van benned kellő erő és bölcsesség, hogy képes legyél rendezni a problémát. Különösen azokra hárul ez a nagy teher, akik a szüleikkel élnek, vagy a testvérük gördít eléjük akadályokat.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szerencsére egész nap tele vagy pozitív energiával, békében leszel önmagaddal, a lelkesedésedet pedig egyszerűen semmivel nem lehet letörni! Ne hagyd, hogy ez a sok energia eltűnjön! A barátok társasága, de akár egy jó könyv is feldobhat.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma a pénzügyi dolgaidra irányulhat minden figyelmed, de ne hagyd, hogy ez kedved szegje! Ugyan összesítened kell a kiadásaidat és a bevételeidet, és ki kell dolgoznod egy spórolási tervet, de mindez később a javadat fogja szolgálni, így nincs okod az aggodalomra.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma igazi főnyeremény vagy a barátaid és a családod számára. Akármilyen problémával kerülnek is szembe, te bármiben segítesz nekik. Sőt, tudatosan keresed azokat az embereket, akiknek egy-egy tanáccsal vagy bármi mással segíteni tudsz.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A Valentin-nap közeledtével azon kapod magad, hogy egyre több romantikus filmet nézel, és bármerre jársz, párokat látsz magad előtt. Ennek eredményeképpen te is egyre nyitottabbá válsz, így az sem kizárt, hogy ma rád talál a nagy Ő.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Pároddal erősebb a kapcsolatotok, mint valaha. Mindent meg tudtok beszélni, és ha problémával állsz szemben, kedvesedre számíthatsz. Minden erejével azon van, hogy lelki támaszt nyújtson neked és bebizonyíthassa, mennyire szeret téged.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Jól használod az emberi kapcsolataidat. Többnyire elfogadtatod a nézeteidet. Amikor pedig nem, addig ismétled a véleményedet, amíg a többiek kifogynak az ellenérvekből. Azonban légy kimért és megfontolt, egy vitába fajuló beszélgetés ma a szokottnál is kellemetlenebb lehet.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szinte kicsattansz a boldogságtól és a sok plusz energiától. Úgy érzed, hogy a mozgásban leled a legnagyobb örömet, ezen belül is a futás és a jóga hoz lázba téged. Mozogj sokat, de ne felejts el edzés előtt és után nyújtani!

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version