Napi horoszkóp 2021. 03. 11. – Ne hajszold túl magad!

nlc | 2021. Március 11.
Csütörtökön a rád egyáltalán nem jellemző kapkodással hívod fel magadra a figyelmet, bár néhány témában, különösen anyagi természetűben kifejezetten jó ötleteid lehetnek a napi horoszkóp szerint.

Kos

Saját bizonytalanságodat környezeted és a külvilág erőteljesen megtorolhatja, előfordulhat, hogy a kívülről jövő ingerek azt sugallják neked, hogy jó lenne, ha tudnád, hogy mit akarsz valójában. Hiszen enélkül nehéz járni a saját utadat, s nem előnyös, ha nem vagy tisztában saját, hosszabb távú jövőperspektíváiddal. Ezek a hatások arra sarkallnak, hogy elgondolkodj: honnan jöttél, s valójában hová is tartasz. Ha ezt felvázolod önmagad előtt, akkor könnyebb lesz az út.

Ne hajszold túl magad (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp szerint beletörtél egy kicsit a napi robotba, s nem igazán tudod kihasználni kreatív képességeidet. Ez azt jelenti, hogy talán önként mondtál le arról, hogy ötleteidet megvalósítsd, s most gyászolod a játékos, gyermeki, kreatív énedet. Lehet, hogy nem elsiratni kellene, hanem „előbányászni” önmagadból, s teret, időt engedni neki, hogy élhessen, s megajándékozhasson sziporkázó ötletességével. Ha nem tudod előhívni, akkor nyomott lehet a hangulatod, s még csak az sem biztos, hogy tudod, hogy mi a bajod.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Munkádban nagy öröm ér ma. Ez a hír vagy esemény megteremtheti azt a helyzetet, ami új lehetőségeket hoz számodra. Hivatásodban mindenképpen pezsgő, eseménydús szakasz következik. Néha azonban, különösen a nap közepén aggodalmak vesznek erőt rajtad. Ezt csak egy kisebb fáradtság idézi elő: ha tudsz szakítani egy kis időt magadra, máris elmúlnak a borús gondolataid.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A tervezettnél valamivel többet költesz, bár ez jellemző szinte az egész hónapodra. Mindenesetre jól érzed magad, amikor valamit megvásárolsz. Sokat jelent számodra a munka és ma olyan feladatot kapsz, amivel megteremtheted magadnak a szabadságot. Ez a szabadság alkotói szabadságot jelent, általa kiélheted a fantáziád nyújtotta lehetőségeket. A hét végére a munkád nyilvánosság elé kerülhet, ahol osztatlan sikert arat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ez egy olyan nap, amikor hol a mennyekben érzed magad, hol pedig inkább visszavonulnál. Gyakori hangulatváltozásaidat úgy tudod kezelni, ha kitalálsz magadnak egy sporttevékenységet, ami jól elfáraszt. Estére helyreáll a rend és te újra a társaság középpontja lehetsz. Készülj néhány szexi ruhával is, mivel a mai nap nem csak a társasági programoknak kedvez, hanem a vonzerődet is megnöveli. Légy nagyon csinos, valaki észrevesz!

Önbecsülés és önbizalom (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Azt az izgalmas leterheltséget, amit annyira élvezel a hivatásodban, sokkal kevésbé tűri a családod. Otthon türelmetlen és gyakran figyelmetlen lehetsz. Még szerencse, hogy ez csak a nap közepét érinti és el is múlik, mielőtt valakivel jól összevesznél. Péntektől majd tiéd a pálya, már ami a szerelmet illeti. Ajánlatos lehet elmenni egy kozmetikai kezelésre is, ha lehetséges, hogy még vonzóbbá válj. Minden, amit a bőröd érdekében teszel, most duplán megtérül.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Csütörtökön elsősorban szépérzéked kerül reflektorfénybe. Vásárlásra szánod magad és jó az időzítés, hiszen most nem tudsz még véletlenül sem olyasmit beszerezni, ami ne lenne csinos, szép és trendi. Ha vannak balkonnövényeid vagy kerted, de akár csak egy cserép virágod is, azt most jó érzékkel tudod megnyírni, gondozni, ápolni. Túl azon, hogy többen megcsodálják a munkád eredményét, a növényekkel való foglalatosság felér egy meditációval.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A hét eleji kis nyafogással most még vonzóbbá teheted magad valaki előtt. Használd ki a helyzetet, hogy a kiszemelt ma hajlandó babusgatni. Ebben a helyzetben előnyre tehetsz szert, ha egy kissé védtelenebbnek mutatod magad, mint amilyen valójában vagy. Tudom, hogy igazán nem szeretnéd magad elkötelezni. A függetlenség megőrzésének jó módszere, ha találsz olyan sportot, amit csak lányok/fiúk űzhetnek.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ez igazán nem jellemző rád, a nap legnagyobb részét ugyanis várhatóan aggódással töltöd. Valaki elejt egy szót, vagy éppen olvasol egy újságot és az ott leírtakat magadra veszed. Amennyiben az egészséged miatt aggódsz, fektess hangsúlyt a megelőzésre! A hétvégét mindenképpen töltsd a szabadban! Nagy szükséged van a jó levegőre. Nemcsak a tüdődnek, hanem a szellemednek is fontos, hogy kitisztuljon.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egy-két napig inkább kerüld a barátaidat. Annyira változékonnyá válhat a hangulatod, hogy nem biztos a társaságbeli sikered. Igazi Bak lehetsz, aki mogorván begubózik, de fel a fejjel, mert hamar oldódik a rossz hangulat. Péntekre és a teljes hétvégére elbűvölő és okos, ötletes személyiség válik belőled. Fontosak is az ötletek, mivel a munkádban fordulópont várható. Minél inkább meghökkentő és innovatív, amit kitalálsz, annál jobb!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Csütörtökön ráérzel, hogy a munkád számodra valóságos szerelem. Az ilyen és ehhez hasonló, pozitív érzésekkel teli pillanatok mindig továbblendítenek és újabb ötleteid megvalósítására sarkallnak. De persze nem kell csak ezzel a szerelemmel beérned. A valóságos partnerkapcsolatod is szépen alakul, bár kisebb féltékenység is felütheti a fejét. Értelmetlen riválisokat keresned a baráti körben. Inkább legyél büszke arra, hogy a te kedvesed másnak is bejön.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Már megint a szomszéd kertje a zöldebb! Hidd el, attól még nem alakulnak jobban a dolgok, ha elégedetlenkedsz a sorsoddal. A probléma gyökere mindig a fejben található. Dobd ki az összes aggodalmat és borongós gondolatot! Nézz szét és máris meglátod, mennyi barátod van, akik valóban hisznek benned és gondolj arra is, milyen jól alakul a munkád.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version