Napi horoszkóp 2021. 03. 13. – Érzelmekkel túlfűtött szombat

nlc | 2021. Március 13.
Ezen a napon igényt tartasz a társadalmi kapcsolataidra. Vigyázz azonban, mert a sok költekezés pénzügyi problémákhoz vezethet, figyelmeztet a napi horoszkóp.

Kos

Ma mindenkivel jót tehetsz, ha megértően és nagyvonalúan viselkedsz. Mivel te általában céltudatosan éled az életet, mások számára is tudsz alternatívákat nyújtani. A mai napon többször is alkalmad adódhat tanácsokat adni a családtagjaidnak, esetleg egy közelebbi barátodnak.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Előfordulhat, hogy ma magányosnak érzed magad a napi horoszkóp szerint. Hívd meg vacsorára néhány barátodat, nézegessetek képeket és egyetek valami jót! Kivételesen ne számold a kalóriákat és ne állj másnap mérlegre. Legfontosabb, hogy élvezd az együttlétet. Jó alkalom adódik arra is ma reggel, ha selejtezni szeretnél.

Érzelmekkel túlfűtött szombat (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Feszültséget gerjeszteni nem érdemes. Vannak emberek, akikkel képtelen vagy szót érteni, ráadásul teljesen elvesztetted a humorérzékedet. Már megint szerepet játszol, mégpedig a megfellebbezhetetlen, megmondó ember szerepét. Hidd el, ha kicsit beleélnéd magad mások helyzetébe, egészen más szemüvegen keresztül látnád a világot.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Érzelmekben nagyon gazdag nap vár rád. Eleinte inkább csak régi sérelmeket próbálsz leporolni, de ennek valójában semmi értelme. Ami megtörtént, azon már úgysem lehet változtatni. Sokkal jobb, ha a nap végén belenézel a tükörbe és megmondod magadnak, változtatni akarsz a túlságosan érzékeny természeteden.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Legjobban akkor alakulhat a szombatod, ha kicsivel korábban kelsz és legalább negyed órát könnyű tornával töltesz. Frissen kezdeni a napot egyenlő a pozitív kisugárzással. Erre pedig ezen a napon nagy szükséged lehet. Több dologra érzékenyen reagálsz és néhány aprócska problémát képes leszel felnagyítani. Ügyelj rá, hogy ne csinálj a bolhából elefántot!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Testileg, lelkileg a legjobb formádat mutatod. Feldob a sok siker és hódítás. Mindezeket a kitűnő megjelenésednek és aktív, társaságot kedvelő lényednek köszönheted. Előfordulhat, hogy néha többet beszélsz a kelleténél, de van, hogy éppen ezzel éred el a legnagyobb sikert. Bármilyen kreatív megbízást teljesítesz, a figyelem középpontjába kerülhetsz.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Legnagyobb sikereidet akkor éred el, ha otthonodban tevékenykedsz. Néhány napja már belekóstolhattál a tavasz ígéretébe. A változtatás, átrendezés igénye már akkor megfogalmazódott benned. Talán itt az ideje egy nagytakarításnak. A felesleges holmiktól pedig nyugodtan megszabadulhatsz.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Igazán adott minden feltétel, hogy boldog legyél. Ne keress hibát senkiben, és ne keress kibúvót sem, ha be kell ismerned valamit. A nap folyamán értékelheted azt a teljesítményt, amit a párod nyújt, vagy ha egyedül élsz, fogadd mosolyogva a bókot, amit egy ismeretlentől kapsz. Lényeg, hogy legyél sokkal lazább, mint általában.

Lobbantsátok fel a tüzet (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szeretnéd már végre rendezni a családi, párkapcsolati ügyeidet. Szívesen lekötnéd magad, ha lenne kihez. Számodra nincs is fontosabb, mint a meleg, szeretetteljes otthon. Kitűnőek a megérzéseid, éppen ezért szinte előbb tudod, mit gondol a másik, mielőtt ő megfogalmazhatná. Használd ezt a kivételes tulajdonságodat, és törekedj ésszerű, békés megoldásokra.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szükség van minden józanságodra a párkapcsolatod területén. Valójában pozitívan alakulnak a dolgok, de éppen ezért bízz magadban és ne ülj fel mindenféle szóbeszédnek. Ha úgy érzed, hogy kedvesed titkol valamit előtted, a hallgatás helyett inkább kérdezd meg, hogy jogosan érzel-e így. Nem kell attól tartanod, hogy párod hazudik neked, teljesen őszinte lesz veled.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Rendkívül aktív vagy. Szellemileg és fizikailag is elmondhatod, hogy most a legjobb formádat hozod. Baráti társaságban is kiválóan érzed magad. Anyagi ügyekben azonban szükség lenne a józan önmérsékletre. Éppen a pezsgő társasági élet sodorhat könnyelmű helyzetekbe. Próbáld nem elkölteni a félretett pénzedet!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Felhagyhatnál az aggodalmaiddal, már ami az otthonoddal kapcsolatos. Az otthon fogalmába nemcsak egy lakás, hanem azok a személyek is beletartoznak, akikkel megosztod azt. Merd bátran kifejezni az érzéseidet. Ne engedd, hogy bárki basáskodjon feletted, mert azzal csak teret adsz a félelmeidnek.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version