Napi horoszkóp 2021. 05. 16. – Légy erős és derűs!

nlc | 2021. Május 16.
Az erőt adó és a gondolkodásért felelős Nap már ott kopogtat az ajtódon a napi horoszkóp szerint.

Kos

Hidd el, ha a párodat nem erőszakkal, hanem szép szóval és nagy adag taktikai érzékkel közelíted meg, minden a kedved szerint történik. De azért légy megértő a napi horoszkóp tanácsa szerint, ne akarj mindent mindig azonnal. A párodnak is lehetnek nehezebb napjai és nem kell, hogy feltétlenül minden úgy alakuljon, ahogy te eltervezed. Vasárnap a családod, majd pedig az eredeti elképzeléseid kerülnek reflektorfénybe.

Közös derű (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Neked, aki anyagias jegyben született, újdonság, ha a szívedre kell hallgatnod. Fogd fel előnynek, mivel az élet új oldalát ismerheted meg. Hivatásod tele van újdonságokkal. Tekintsd ezeket a változásokat lehetőségnek. Minden megoldódik, ha hagyod. Vasárnap vonulj el kicsit a világ elől. Töltekezz, szépítkezz, olvass egy jó könyvet. Nem árt, ha kipihened magad, mielőtt holnap újra a munkába veted magad.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A pénzed befektetése tűnik most a legfontosabbnak. Elsősorban a családod érdekeit tartod szem előtt, miattuk vállalsz többet a kelleténél. Előkerülhet egy támogató is, aki segít szakmai vagy egyéb előmeneteledben. Vasárnap a társasági élet vonz, találkozz hát a barátaiddal. Igyekszel a figyelmet magadra irányítani. Az egyedülállók hangulata időnként ingadozhat.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Még ha kicsit hisztisen indul is a hét utolsó napja, tudd, hogy jó irányba haladsz. Ha alkotó ember vagy, egészen különleges munkán dolgozol. Páratlan a fantáziád. Remek gondolataid támadnak és bármibe is kezdesz, sikerülni fog, amit mások is megcsodálnak és elismernek. Elhatározásaid pedig biztos, hogy nem csak a szűkebb, hanem a tágabb környezet számára is jelentős dolgokat hoznak.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Azt hiszed, egy langyos, lusta vasárnap vár rád? Tévedsz. Mire felocsúdsz, pörögnek körülötted az események, amiket ráadásul te magad idéztél elő. Érzelmi vonalon a tettek helyett inkább a fantázia világába menekülsz. Jelenleg sokkal több örömet találsz a mesés gondolatokban, mint a hétköznapok egyszerűségében. Azonban ideje lesz lassan felébredni a Csipkerózsika-álomból.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Érzed, hogy a jelenlegi bolygóállások szinte megfordítják a személyiségedet? Te, aki mindent a legapróbb részletekig kidolgozol, most a spontaneitást választod. Élvezed, ha extrém dolgokkal találkozol, ráadásul ki is próbálod őket. Imádod a váratlan helyzeteket és boldog vagy, amikor siker koronázza a vállalkozásodat. Vesd be magad az „őrületbe”, használd ki a kínálkozó lehetőségeket.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Egészen fantasztikusak a megérzéseid. Amíg mások mérlegelnek és a dolgok után járnak, te csak becsukod a szemed, és máris tudod, mi a teendő. Jól működő intuíciódat különösen a hivatásod területén hasznosíthatod. A szerelemről, ha pesszimistán gondolkodsz, nem alakítasz ki vonzó képet magadban.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Vasárnap olyan bolygókapcsolatok állnak fenn, melyeknek nyertese lehetsz. Nagyon fontos a szerelem és az elképzelések megvalósulása. Kivételesen mélyek az érzelmeid. Tele vagy vágyakkal. Van talán valaki, akit a távolból szemlélsz, de egyre jobban érzed, hogy ő az igazi. Ne félj megtenni az első lépést. Lehet, hogy ő is csak arra vár, hogy jelet adj. Több területen is rendkívül aktívnak mutatkozol.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Alaposan kifárasztottad magad a héten és most úgy érzed, nincs elég időd a pihenésre. Nem csoda, hiszen mindig mindenbe bele akarsz fogni, hogy semmi ne menjen veszendőbe. Meg akarsz felelni mindenkinek, magadat pedig teljesen háttérbe szorítod. 

Virág-idill (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Mindenből ki tudod hozni a maximumot. Egyre jobban kiaknázod azt, hogy ismernek, és egyre többen becsülnek. Az ismerőseid sorából többen is munka vagy más lehetőséget ajánlanak, és ha ezeket mérlegelés, átgondolás után elfogadod, sok hasznod és örömöd lehet belőlük. Néha nem árt a változtatás, de azért mérlegeld, mivel jársz jobban, mielőtt igent mondasz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Vízöntőnek lenni nagyszerű, ha a környezeted nem akadályoz semmiben. Emberségből ma is jelesre vizsgázol, de azért van egy kis hiba. Elvárod, hogy dicsérjenek. Lehet, hogy ez minden ember normális vágya, azonban ahogy te ezt mostanában óhajtod, az már túlzás. Egy kis szerénységgel többre mennél. A családod is értékelné, ha nem minden megmozdulásodra várnád el az ömlengést és hálálkodást.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A mai nap jelentős állomás azok számára, akik a túlcsorduló érzelmeket, időnként a könnyes meghatódást részesítik előnyben. Néhányan azonban éppen az ilyen, látszólag gyenge és félrevezethető embereket veszik célba. Legyen a napi elhatározásod, hogy nem hagyod magad félrevezetni. Mutasd meg, hogy igazából kemény fából faragtak, csupán néha téged is elragadnak az érzelmek, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnál kiállni magadért.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version