Napi horoszkóp 2021. 05. 22. – Érzékeny leszel és kissé izgatott

nlc | 2021. Május 22.
Normál esetben rád a higgadt magaviselet jellemző, de most, feltehetően egy lelki kérdés miatt többször is ingerülten reagálsz. A napi horoszkóp szerint óriási a vonzerőd, koncentrálj inkább erre! Döntés előtt pedig gondolkozz!

Kos

Fontos lépést tehetsz ma az anyagi ügyeid terén a napi horoszkóp szerint. Egy remek ötlet vagy inkább lehetőség az, ami felkelti az érdeklődésedet. Nem lesz egyszerű, de hát te amúgy sem kedveled a szokványos megoldásokat. Ami túl könnyű, az számodra már gyanús. Párkapcsolatban kerüld a félreérthető helyzeteket. Nincs okod a bizalmatlanságra, ne mérgezd meg vele a kapcsolatotokat. Nem tenne jót nektek hosszú távon.

Miáááá (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Csak úgy sugárzol ma. Le sem lehet tagadni, hogy a mennyekben érzed magad. Az esztétikai dolgok mellett a vonzerőd és csábítási hajlamod is megnő. Egész nap kacérkodsz. Ma valahogy az sem számít, hogy éppen nincs semmi szándékod az illetővel. Látni akarod a szemében az elismerést és a vágyat. Az egódnak szüksége van minden kedves szóra, egy-egy kacsintásra.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Szellemi kihívásokkal teli szombat köszönt rád. Az Ikrek jegy szülötte bár felszínes és gyakran apróságokon csúszik el, mégis az egyik legintellektuálisabb mind közül. Vág az eszed és jól kommunikálsz. Így még a legszorultabb helyzetből is kivágod magad. Most azért légy figyelmes, mert valaki alig várja, hogy hibázz. A mai napsütéses időben tölts minél több időt a szabadban. Egy kis séta vagy csak ejtőzés a közeli parkban a barátokkal igazi felüdülés lesz a megterhelő munkahét után, ami mögötted van.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Talán unatkozol, így olyan dolgok után kutatsz, amiről jobb lenne, ha nem tudnál. Bírd ki ezt a napot. Menj inkább a szabadba, mozogj és töltődj fel fizikai energiával. Néhány esemény, különösen személyes jellegűek, félrevezethetnek. Könnyen megsértődsz és utána már nagyon nehéz a dolgokat helyrehozni. Használd ki inkább, hogy egy hosszú hétvége áll előtted. Semmi szükség arra, hogy felesleges energiákat fordíts olyanra, amire nem kellene. Töltődj, utazz vidékre, olvass. Bármi jó, ami leköt.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Feltehetően a családod és otthonod kerül a fókuszpontba szombaton. Nagy energiát fektetsz abba, hogy zökkenőmentesen induljon a közös hétvége. Néhány konfliktust kénytelen leszel elsimítani, de ez neked már meg sem kottyan. Mindig is te voltál, aki összetartotta a családot és megóvta a széthullástól. Arra azonban most már nem ártana törekedni, hogy levegyél néhány gondot a nyakadból. Nem kell mindent neked és egyedül csinálni. Hagyd, hogy a családod többi tagja is kivegye a részét a dolgokból.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Minden olyan lehetőséget használj ki, ahol pénzügyekkel foglalkozhatsz. Nem látványosan és nem is tolakodón, de nagy szerencsével tudsz olyan összegekhez jutni, amire korábban nem láttál esélyt. Bár hétvége van, talán mégis egy új vállalkozás vagy felkérés is körvonalazódik. Vesd be a személyes vonzerődet is. Legyél határozott, és mutass lelkesedést. Hosszú távra tekintve még jól is elsülhet az új lendület és lehetőség.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma ne ülj fel semmilyen provokációnak. Valószínű, hogy a párod, szerelmed akar így próbára tenni. Inkább győzd meg arról, hogy felesleges vitatkozást generálnia. Ha nem érzi komfortosan magát, inkább üljetek le, beszéljétek meg, Te örömmel megteszed ezt. Ne hagyd, hogy az önbizalomhiányából fakadó frusztrációja rányomja az egész hétvégére a bélyegét. Inkább töltsétek meghitten és romantikával ezt a pár napot.

Szerelem esőben (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A zöld szemű szörny, azaz a féltékenység egy rövid időre felbukkanhat. Jó lenne, ha józanul mérlegelnél, mielőtt jeleneteket rendezel. Nem biztos, hogy van okod a gyanúsítgatásra. Egy nagy terv is foglalkoztat. Sokat gondolsz rá, és sokat teszel a megvalósításért. Rendkívüli erővel törhetnek fel az érzelmeid. Bármi a tét, te teljes szívvel és energiával fordulsz felé. Jellemedből fakadóan ezt nem is tudnád másképp csinálni. Ha valamibe belekezdesz, abba mindig mindent beleadsz.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ha alkotó ember vagy, fogadd el a hétvége ajándékát. A megélénkült fantáziát és a sok, kitűnő megérzést. Ezeket a javadra fordíthatod. Otthonoddal, szeretteiddel, barátaiddal kapcsolatban egyre kevesebb benned az aggodalom. Szombaton sok olyan pozitív esemény történik, melyek jótékonyan elvonják a figyelmedet. Végre ki tudsz kapcsolódni, hiszen már nagyon nagy szükséged volt rá, az elmúlt napok, hetek megfeszítő, stresszes időszaka után.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Bizonyos kapcsolataidat, különösen azokat, melyek munkával is együtt járnak, érdemes lenne fenntartással kezelni. Remélhetően csak a hét második felében volt szükség a szaktudásodra, így elkerülheted, hogy a hétvégét is munkával kelljen töltened. Foglalkozz mindennel előrelátóan és dinamikusan. A hétvégét pedig inkább magadra szánd. Mindennek megvan a maga ideje.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Még mindig erősen foglalkoztat egy vágy, ami, ha megvalósulna, a jelenleginél sokkal magasabb szintre repíthetne. Valóban, csak feltételes módban beszélhetünk erről az elképzelésről, hiszen kevés a valóságalapja és nagyon sok az illúzió. Talán jobban tennéd, ha álmodozás helyett a tettek mezejére lépnél, hátha nem csak hiú ábránd marad minden, hanem végre révbe is érhetnél. Szedd össze magad! Egy kis akaraterővel bármit elérhetsz.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Délibábkergetésben verhetetlen vagy. Most azonban hasznodra lehet, hogy a fantáziád sokkal élénkebb, mint másoké. Kreatív területen előre léphetsz, ugyanakkor továbbra is őrizd féltve a pénztárcádat, és csak szükség esetén nyúlj a megtakarított pénzedhez. Egy kivételesen egyedi ötlet otthoni elfoglaltságot ad szombatra. A környezeted megújításának szenteled a napod.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version