Napi horoszkóp 2021. 06. 09. – Teher alatt nő a pálma

nlc | 2021. Június 09.
Ma sok teendő várhat rád, hogy elvégezd őket. A fáradékonyság sincs kizárva, de a napi horoszkóp azt tanácsolja, hogy mindig lebegjon szemed előtt a cél!

Kos

Rendkívüli érzékenység lehet most rád jellemző, aminek hatására könnyebben megsértődhetsz a napi horoszkóp szerint. Még azt is szívedre veheted, ami korábban nemhogy nem izgatott, hanem még észre se vetted. Egy kolléga talán csalódást okozhat, különösen akkor, ha olyan személyről van szó, akivel jó viszonyt ápoltál. Ne haragudj rá, hanem szűrd le ennek a tanulságát, aminek az elkövetkezendőkben nagy hasznát veheted.

Dolgos hétköznapok (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Főnököd bizonytalanná válhat, ezért siess a segítségére: adj neki tanácsot, amelyet megfogadhat. Felettesed ezért hálás lesz neked. Az is előfordulhat, hogy háláját még ma konkretizálja: kérd olyan ügyben a támogatását, ami a jövőddel, pénzügyeiddel kapcsolatos! Ha fáradt vagy, nyugodtan vegyél ki szabadságot, hiszen energiatartalékaid nem kimeríthetetlenek.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ha a pénz megszerzéséről van szó, akkor verhetetlen vagy. Ráadásul nem is kell nagyobb erőfeszítéseket tenned, mert a sors olyan szituációkkal ajándékoz meg, amelyek nyomán a pénzt úgy vonzod, mint mágnes a vasat. Kiváló a szerda az ingatlannal kapcsolatos ügyekre, mert bármit is teszel az élet e területén, az rendkívüli sikeresség övében valósulhat meg. Az előnyös anyagi helyzet miatt azonban ellenségeid száma igencsak megnövekszik.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Olyan titok juthat tudomásodra, amelyet nagyon nehéz lesz megőrizni. Különösen akkor, ha olyan személyt érint a dolog, akivel nagyon jó kapcsolatot ápolsz, vagy közel áll a szívedhez. Amennyiben te is belebonyolódsz egy olyan viszonyba, amit titokban kell tartani, akkor nagyon jól szervezd meg az életed, vagy gondoskodj egy bombabiztos alibiről. Előfordulhat, hogy fellebben a titok fátyla.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A most kezdődő szerelmek nagyon erős testi vonzódáson alapulhatnak. Csodálatot válthat ki belőled kedvesed ereje és karizmája. Ha nem veszed figyelembe, hogy mennyi pénzzel rendelkezik partnered, akkor a viszony hosszú távon működőképes lehet. A meglévő kapcsolatokban viszont egy féltékenységre alapuló vita ütheti fel a fejét, amit könnyen megoldhattok, ha megbeszélitek a nézeteltéréseket.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ebben az évben még talán nem is volt olyan erős megérzésed, mint most. Mindennek óriási hasznát veheted a magánéletben: megsejtheted, hogy mi történik szíved választottjával. A most induló viszonyokkal kapcsolatban is hallgatnod kell arra, hogy mit súg a hatodik érzéked, és ennek megfelelően kell viselkedned. Ha párkapcsolatban vagy, ma világosan láthatod, mennyire függő helyzetbe kerülsz, illetve vagy. Szerencsére azt is tudod, hogy ezt a problémát hogyan orvosold.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Képtelen vagy ellenállni egy olyan vásárlásnak, amire sok pénzt adhatsz ki, viszont nagyon megéri az árát. Vagyis jóval az értéke alatt juthatsz hozzá nem létfontosságú dolgokhoz, amiből aztán újabb pénzösszeg kerülhet a tulajdonodba. Mindazonáltal kaphatsz egy olyan értesítést, amely miatt egekbe szökhet a vérnyomásod, mert ettől nőhetnek kiadásaid, netán a munkahelyed oszthatja be a szabadidődet.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Rengeteg munka szakadhat a nyakadba, amin talán már nem is csodálkozol. Mindez nem akadályoz meg abban, hogy barátaiddal, családoddal töltsd a szabadidődet. Bár az állásod lekötheti a gondolataid huzamosabb részét, kedvesed kizökkenthet ebből az ördögi körből, és meglephet valami különleges ajándékkal. Amennyiben nincs párod, egy barátod ismerősén akadhat meg a szemed.

Szerelmes szívek (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Előfordulhat, hogy a magánéletedben olyan események történnek, amelyek miatt a kiadásaid nagyobbak lehetnek. Amennyiben most kötsz szerződést, nagyon fontos, hogy tisztában légy, mit írsz alá, mert rászedhetnek, ha nem olvasod el alaposan az apró betűs részt. Ma jellemző rád a figyelmetlenség, ezért ha valamilyen döntést meg kell hoznod, ne cselekedj azonnal, hanem kérj gondolkodási időt!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Talán ma többet költhetsz az átlagnál, de ezek a kiadások nem vágnak a földhöz. Ha netán a tartalék pénzedhez kell hozzányúlni, akkor sem kell idegeskedned, mert amire most költesz, az nagyon megéri az árát. Érdemes lenne selejtezni azokat a dolgokat, amikre nincs szükséged, és elvinni őket egy segélyszervezetbe. Tárgyaidnak, ruháidnak mások még nagyon nagy hasznát vehetik, és örülnének is neki.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nagyon jól kijöhetsz most a környezetedben élőkkel. Béke és nyugalom honol körülötted, és ez szeretteidre is pozitív hatással van. Nem ér stressz sem a munkahelyeden, sem a magánéletedben. Minden a lehető legjobban alakul az életedben, és úgy érzed, hogy pont ez a hozzáállás kell ahhoz, hogy valami új dologba kezdhess. Talán itt az ideje, hogy szerelmet vallj valakinek?

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Csak higgadtan, nyugodtan, kíméletesen! Ha ezeket a tanácsokat megfogadod, akkor talán elkerülheted az őrült helyzeteket. Talán az agyadra mehet, hogy megint itt az a gond, amivel foglalkoznod kell. Főleg, hogy már úgy érezted, hogy lezártad ezt az ügyet. Ez nem a te hibád, hanem egy ismerősödé, aki belerángatott a dologba. Következetesnek kell lenned, és akkor most tényleg utoljára kerül napirendre ez a probléma.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version