Napi horoszkóp 2021. 08. 12. – Légy laza!

nlc | 2021. Augusztus 12.
Néha hajlamos vagy túl komoly lenni egy adott helyzetben a napi horoszkóp szerint, ezzel kellemetlenné téve mások közérzetét. Dőlj egy kicsit hátra és sodródj az árral!

Kos

Te egy igazi álmodozó vagy és hajlamos arra, hogy a dolgokat megszépítsd egy kicsit, különösen, ha egy szeretett személyről van szó. A valóság azonban ma szembejön veled és megmutatkozik az illető valódi énje, így a napi horoszkóp szerint nem tehetsz úgy tovább, mintha nem látnád a problémát. A kérdés most az, hogy tudod-e az esetében közelíteni a valóságot a vágyaidhoz azzal, hogy megváltoztatod, vagy inkább keresel valaki olyat, aki jobban hasonlít az elképzeléseidhez.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Légy ma egy kicsit lazább és mindezt fogadd el a közvetlen környezetedtől is. Élvezd a jó hangulatot, az időjárást és igyekezz mindent a lehető legpozitívabban értékelni magad körül. Különösen legyen ez igaz arra, ha valaki ma igyekszik közelebb kerülni hozzád. Nem kell mindjárt gyanakodni, könnyen lehet, hogy a szándékai nagyon is tiszták. Nem tennél jó benyomást, ha egyből bizalmatlanul fordulnál az illető felé, később ezt meg is bánnád.

Lazulj el! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Csütörtökön gyors történések követhetik egymást körülötted, olyannyira, hogy nem is biztos, hogy lesz időd alaposan átgondolni az ezekre adott reakciókat. Ilyenkor nem hagyatkozhatsz a józan eszedre, hiszen nincs kellő idő ehhez, úgyhogy hívd elő a megérzéseidet. Egészen jól el fognak vezetni ma téged ebben a kavalkádban. Nem kell mást tenned, mint hinni önmagadban. A józan ész most nem lesz segítségedre.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Most a magánéleted felszálló ágban van és neked talán már a jövő tervein jár az eszed, megépítve magadban egy álomvilágot. Arra viszont ügyelned kell, hogy mindez közel legyen a valósághoz és a lehetőségekhez, amelyek neked a rendelkezésedre állnak. Ha nem vagy türelmetlen, minden vágyad teljesül és pont úgy, ahogyan elképzelted. Igaz, talán később, mint azt most gondolod, de ami késik, nem múlik.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Csütörtökön valószínűleg sokkal szenvedélyesebb lehetsz, mint általában, éppen ezért igyekezz kordában tartani a reakcióidat, különösen, ha olyan közegben vagy, ahol nem szeretnéd, ha látnák, amikor kissé elveszíted az önuralmadat. Legfőképp azért fontos ez, mert ma számíthatsz arra, hogy valaki igazságtalanul vádol, vagy olyat terjeszt rólad, ami nem fedi a valóságot. Szükség lesz minden erődre, hogy összeszedd magad, de ha kitartasz, gond nem lehet.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ami az érzelmeket és a magánéletet illeti, te talán kissé mindent túl komolyan veszel mostanában, ami, ha nem vigyázol, megijeszti a körülötted lévőket. Vedd egy kicsit lazábbra magadat és engedj egy kicsit a másokkal szemben támasztott elvárásokból is. Hidd el, senkinek sem jó, ha mindig azt érzi, meg kell felelnie a te szigorú szempontrendszerednek. Dőlj egy kicsit hátra, és hagyd, hogy megtörjön a jég.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Csütörtökön lehet, hogy nehezebben kommunikálsz, közeledsz másokhoz és társaságban is kevésbé találod fel magadat, ami azt eredményezi, hogy mások unalmasnak, szótlannak találnak. Ha egyszer ma ilyen a hangulatod, nem kell úgy tenned, ahogyan másoknak tetszik. Nem neked kell idomulnod másokhoz, értsék meg ők, hogy veled ma ez a nagy helyzet. Ha ezzel nem tudnak azonosulni, az az ő bajuk.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma a kreativitásod a havi csúcsot ostromolja, így elegendő készlettel rendelkezel ahhoz, hogy megmutasd a benned rejlő művészi hajlamot. Persze mindez nem jelenti feltétlenül, hogy rögtön meg kell festened egy freskót, simán megnyilvánulhat abban is, ha a napi egyszerű ügyeket is egyedi módon oldod meg. Elsőrangú szórakozás lesz ez is. Az otthonod kicsinosítása is lehet művészi.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ha a szerelemről és a romantikáról van szó, te általában nagyon komolyan veszed a dolgokat. Szinte mindennek tökéletesnek kell lennie és lehetőleg úgy, ahogyan te azt előre eltervezted. De mi lenne, ha ma egy kicsit lazábban állnál a dolgokhoz és hagynád, hogy az események csak úgy sodorjanak téged? Légy egy kicsit lazább, és engedd, hogy párod úgy kényeztessen, ahogy azt ő szeretné.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Csütörtökön rendkívül nyitottan és pozitívan közeledsz a környezetedhez és ezt mások is észre fogják venni rajtad. Legyél bármennyire is könnyed hangulatodban, azért vedd észre, ha valaki ma megpróbál kihasználni és olyasmire rávenni, ami csakis az ő érdekeit szolgálja. Ne légy figyelmetlen és főleg ne hagyd, hogy hasznot húzzanak belőled! Állj a sarkadra, ha valami nem tetszik.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Te általában szereted boncolgatni a dolgokat magad körül, de hidd el, nem kell mindennek valamilyen átvitt mögöttes jelentést tulajdonítani. Vannak dolgok körülöttünk, amik egyszerűen csak azok, aminek látszanak és vannak olyan emberek, akik tényleg azt gondolják, amit mondanak. Ma ezt fogod megtapasztalni. Nem mindenki gondolja túl a dolgokat, mi lenne, ha ma te is megpróbálnád így tölteni a napot?

Szívd be a napfény melegét! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Igyekezz optimistán látni magad körül a dolgokat, ez azonban nem jelentheti azt, hogy nem veszel tudomást arról, ami valójában történik körülötted. Vannak helyzetek, mint például a mai, amikor nem csukhatod be a szemedet és kezdened kell végre valamit egy kapcsolatoddal, amely nem a megfelelő irányba halad. Küszöböld ki a problémákat, még mielőtt rosszabbra fordulna a helyzet!

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version