Napi horoszkóp 2021. 08. 14. – A feladatokra koncentrálj

nlc | 2021. Augusztus 14.
Ma arra ügyelj a napi horoszkóp szerint, hogy semmi és senki ne tudja elvonni a figyelmedet, ne csak lazulj csak azért, mert szombat van! Ehelyett koncentrálj, építs fel a fejedben mindent, s úgy tedd a dolgodat, hogy ne legyen senki elégedetlen vele.

Kos

Kemény fába vágtad a fejszéd a napi horoszkóp szerint. Olyan projekten dolgozol, amelybe mások – veled ellentétben – talán bele sem kezdtek volna. Neked azonban szükséged van arra, hogy a környezetedben elismerjék azt, amit csinálsz, ennek érdekében folyamatosan feszegeted a határaidat. Nincs is ezzel semmi gond, érdemes azonban mindenképp ügyelned arra, hogy soha ne ess át a ló túloldalára, s ne a megfelelési kényszer hajtson, hanem elsősorban önmagadért dolgozz, arra törekedj. Nem az a legfontosabb, hogy mások mit gondolnak rólad, legyen ez másodrangú kérdés a számodra.

A feladatra koncentrálj! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Szombaton lehetőséged nyílik arra, hogy olyasmiben mérettesd meg magad, amilyen feladattal korábban még soha nem találkoztál. Az ismeretlen miatt az első pillanatban picit meginogsz, de aztán gyorsan rájössz arra, hogy tulajdonképp vonz az izgalmas kaland. Tudod, hogy ha nem próbálnád ki magad, biztosan hosszú ideig bánnád a dolgot, így nem érdemes sokáig hezitálnod. Ugorj fejest az ismeretlenbe és legyél nyitott arra, ami szembejön veled. Ne feledd: semmi nem történik véletlenül.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nem feltétlenül tudod ebben a pillanatban, hogyan dönts bizonyos kérdésben és ez egyre jobban frusztrál. Attól félsz azonban, hogy nem tudsz mindent figyelembe venni és úgy állást foglalni, és hogy lehet valami, ami közbeszól. Így viszont semerre nem fogsz tudni haladni, hisz mindig azért fogod tördelni a kezed, hogy vajon mi lehet a jó döntés. Vetkőzd le ezeket a gátlásokat, a bizonytalanságokat és mondd ki a végszót.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Valakinek a viselkedése a baráti körödből kezdi átlépni a tűréshatárodat, te pedig nagyon nehezen tudod megállni, hogy ezt ne tedd szóvá. Meglehetősen irritál az, hogy az illető önmagától nem jön rá, hol kellene megálljt parancsolnia magának. Nem is érted, miért törtet annyira, amikor te többször próbáltad jelezni neki, hogy nálad hol a határ, s már túlfeszítette a húrt. Úgy látszik, nem ért a finom gesztusokból, jobb tehát, ha világosan az értésére adod, hogy eddig és ne tovább!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Olyasmi történik szombaton, amire nem számítottál, ám kezelned kellene a kialakult váratlan szituációt. A hirtelen nyakadba zúduló felelősségtől megijedsz egy pillanatra, ha azonban rendelkezel ez ügyben kellő tudással és tapasztalattal, s ha még a kreativitásod is előveszed, nem jelenthet megugorhatatlan akadályt a dolog. Legyél magabiztos és minden menni fog magától. Csak az első lépés megtétele lesz nehéz, utána már játszi könnyedséggel meg tudod majd oldani a helyzetet. Fel a fejjel és előre!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Mára már nagyon kevés választ el attól, hogy elérd a célodat, és ez ösztönzőleg hat rád. Az elején el sem tudtad volna képzelni, hogy valaha reális esélyeid lehetnek a győzelemre, de ezzel bizonyítottad magadnak is, hogy nem szabad pesszimistának lenned. Ha bízol magadban, ha rendelkezel kellő önbizalommal, s ez kitartással párosul, nem létezik elérhetetlen cél. Vannak dolgok, amelyekért többet kell küzdeni, vannak helyzetek, amelyek inkább próbára tesznek, de hidd el, hogy megéri a fáradságot!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Időnként nem az elvárásaidnak megfelelően alakulnak a dolgok, és ez rendkívül irritál. El kell azonban fogadnod, hogy az élet nem mindig bánik igazságosan az emberrel. Időnként másoknak kedvez a szerencse, elvégre Fortuna nem tarthatja folyamatosan rajtad a szemét! Néha előfordul, hogy mások kerülnek rivaldafénybe, miközben te háttérbe szorulsz. Attól azonban, mert nem csillogsz egyfolytában, még semmivel sem vagy kisebb értékekkel bíró ember!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ne legyél elégedetlen a jelenlegi életeddel. Most ott kell tartanod, ahol éppen vagy, de ennek is megvan a maga oka. Amennyiben azonban többet szeretnél elérni, áldozatokat kell hoznod érte. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy csak úgy az ölébe hullik minden, ami az eszébe jut. Te nem ebbe a kategóriába tartozol, neked meg kell dolgoznod mindenért, mert semmit nem adnak ingyen. Pontosan ezért kell büszkének lenned arra, amit eddig elértél, mert a sikert nem ajándékba kaptad, hanem minden a két kezed munkáját dicséri.

Küzdelmes út (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Kezdesz elfáradni a véget nem érő hajtásban, abban, hogy folyton futod a köröket azért, hogy minden tökéletes legyen az életedben. Ez rengeteg energiát kivesz belőled, s próbára teszi mind a fizikai, mind a szellemi képességeidet. Éppen ezért eljött az idő, amikor vissza kell fognod a tempót és ki kell kapcsolnod magad, különben semmi jóra nem számíthatsz. Vegyél ki szabadságot és végre pihenj. Te is emberből vagy, jár tehát neked is a feltöltődés lehetősége. Ha teheted, utazz el, a levegőváltozás is jót fog tenni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Kissé zűrös, feszültebb napok vannak mögötted, ezek után semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy mindenki szálljon le rólad és szombaton végre elvonulhass a világ elől. Nem akarsz mást, mint egy kis belső békét és nyugalmat találni ebben a nagy káoszban. Ennek érdekében igyekezz kizárni mindent, ami jelenleg idegesít, pihend ki magad, élvezd a csendet, olvass, nézz meg egy filmet, hisz attól, hogy idegesíted magad, a dolgok nem fognak megoldódni, csak te leszel feszült.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Szombaton valami nem úgy sül el, ahogyan a nap elején eltervezted és ez nagy csalódást okoz neked. Elvész a hited azzal kapcsolatban, hogy neked bármi is sikerülhet a jövőben. Ezzel a hozzáállással nem is fogsz semmit elérni, mert már eleve el lesz rendelve minden. Igyekezz ebből a szituációból levonni a tanulságokat, majd minél gyorsabban továbblépni, mert ha ebbe most beleragadsz, soha nem fogod tudni a pozitív energiákat megtalálni. Este menj el szórakozni, mozogd ki magadból a feszültséged, rázd ki magadból a negatív energiákat.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nem egyszerű a helyzet, amibe szombaton kerülsz, de tudod, hogy ha már sikerült belemásznod, jó lenne valahogyan ki is keveredned belőle. Épp ezért dolgozz ki egy olyan taktikát, amit tűzön-vízen keresztül valóra tudsz váltani – és ami nem kíván eget verő áldozatokat tőled. Azt sem árt szem előtt tartanod, hogy ha ebben a helyzetben ragadsz és húzod az időt, egyre kevésbé lesz esélyed arra, hogy méltósággal zárhasd be magad mögött az ajtót. Utánad senki nem fog takarítani, ebben biztos lehetsz. Távozz nyugodt lelkiismerettel, és úgy indulj az új élmények felé, hogy nem nyom közben agyon a régi dolgok terhe.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version