Napi horoszkóp 2021. 08. 15.: Húzz egy határvonalat!

nlc | 2021. Augusztus 15.
Be kell látnod a napi horoszkóp szerint, nagyon felemészti az energiáidat az, hogy foggal-körömmel kapaszkodsz felfelé, ahelyett, hogy azt csinálnád, ami téged boldoggá tesz.

Kos

Magadnak is csak halkan mered bevallani, de nagyon félsz kimondani egészen nyilvánvaló dolgokat, mert félsz a következményektől. Nem biztos azonban, hogy ez a legjobb taktika, mert egyszer csak egy váratlan pillanatban a nyakadba zúdul az egész. A napi horoszkóp tanácsa szerint ne seperj szőnyeg alá semmit, mert abból csak bajod lehet, ezért sokkal jobban jársz, ha szembenézel a problémákkal, és igyekszel gyorsan mindent tisztázni. Gondold végig és dönts okosan! Vasárnap azért tartogass időt a pihenésre. Az sem tesz jót, ha egész nap csak agyalsz.

Szirtfokon (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ugyan az elején nem ugrottál ki a bőrödből ettől a karantén miatti otthonléttől, mégsem volt azért annyira haszontalanul töltött idő: végre megtaláltad a célodat, amit nagyon szeretnél elérni, ám azt is pontosan tudod, hogy ehhez igen nagy áldozatokat kell majd hozni, s hosszú, rögös út áll előtted. Ha azonban úgy döntöttél, hogy elindulsz, nehogy visszatáncolj, hisz most van lehetőséged biztos alapokat lehelyezni, amelyre aztán a ledönthetetlen erődöt építheted majd.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Hosszú ideje készíted a tervet a célodhoz, folyton azon gondolkodsz, hogyan tudsz rajta szépíteni, változtatni, csinosítani. Az azonban még nem bontakozott ki benned, mikor lesz alkalmad érvényesíteni és nyélbe ütni, aminek elengedhetetlen kelléke lesz majd az ütemterv. Nem biztos azonban, hogy ha eljön az idő, feltétlen ragaszkodnod kell hozzá, hisz lehetnek olyan pillanatok, amikor a tudásod és tapasztalatod többet ér majd.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Rendkívüli módon ki vagy már éhezve a sikerre, s emiatt mindenbe belefogsz, amibe csak lehet, olyan dolgokat is beleértve, amelyekhez egyáltalán nem is értesz. Mielőtt azonban kiderülne, hogy csak össze-vissza kapkodsz, s végképp bolondot csinálnál magadból, próbáld felmérni a képességeidet, és válassz valamilyen reális célt magadnak, amit esélyed is van elérni. Bizonytalannak tűnő ügyekbe ne vágj bele, mert semmi szükséged újabb csalódásra.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Vasárnap valaki igyekszik rád testálni egy olyan feladatot, amelyet igazából neki kellene elvégeznie. Nem kell azonban olyasmit vállalnod, ami nincs ínyedre, határozottan utasítsd vissza és nyugodtan kérd ki magadnak. Pontosítsd a saját pozíciód ebben a szituációban, illetve próbálj rávilágítani arra, hogy abszolút nem érzed szükségét annak, hogy bármilyen plusz szerepet vállalj benne. Ne engedd kihasználni magad és főleg ne vasárnap akarjon valaki dolgoztatni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma felgyorsulnak körülötted az események, nem győzöd kapkodni a fejed, alig bírod tartani magad a tervezett tempóhoz. Ne ess azonban kétségbe, hisz ez most egyáltalán nem segít, egyszerűen legyél magabiztos és talpraesett! Ha hiszel magadban, teljesen biztosan tudni fogod, hogyan kell hatékony eszközhöz nyúlnod a siker érdekében. Így is eredményes leszel, csupán csak magadban kell bíznod! Menni fog, fel ne add!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szép nyugodtan haladsz ma előre, felszabadultan teszed a dolgod, abszolút nem aggódsz a körülmények miatt. Fontos a nyugalom, azonban egy bizonyos egészséges kockázati lehetőség mérlegelése soha nem árt, hisz így a benned lévő tartás akaratlanul is felkészít egy állandó készenlétre, hogy akkor is gyorsan tudj cselekedni, amikor váratlanul megremeg alattad a talaj. Sokan megirigyelhetnék magabiztosságod és talpraesettséged, hisz te vagy az a személy, aki még karantén körülmények között is tudta, hogy mit és miért kell tennie a katasztrófahelyzet elkerülése érdekében!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma megbánthatsz egy hozzád közel álló személyt, amit abban a pillanatban meg is bánsz. Bár visszaszívni már sajnálatos módon nem lehet, borzasztóan rosszul érzed magad amiatt, hogy valami kicsúszott a szádon. Tegyél meg mindent azért, hogy korrigáld a hibádat és igyekezz bizonyítani, hogy csupán a temperamentum hozta ezt ki belőled – és a legkevésbé sem a szándékosság vezérelt! Meg kell próbálnod mindent, mert nem olyan ember vagy, aki akarattal bánt meg másokat.

Kell egy kis támogatás (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Híresen maximalista vagy minden téren, állandóan a tökéletesre törekszel, nem vagy hajlandó kicsit sem engedni az elveidből. Képes vagy ezért egy-egy konfliktushelyzetbe is belemenni, miközben vannak emberek, akiket zavar az, ha te mindent jobbá akarsz tenni, s ezért a sarkos véleménynyilvánítástól sem riadsz vissza. Neked is be kell látnod azonban, hogy időnként a csapatszellem erősítése érdekében érdemes visszafognod magad és lazábban kezelni bizonyos dolgokat.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Villámhárító gyanánt szolgálsz egy konfliktushelyzetben, és agyafúrt gondolkodásodnak köszönhetően sikerül megúsznotok, hogy lecsapjon a villám. A többiek emiatt az egekig magasztalnak, nem győznek köszönetet mondani és hálálkodni, hogy elhárítottad a veszélyt. Bár igyekszel titkolni előttük, de téged is rendkívüli büszkeséggel tölt el a teljesítményed. Ünnepeljétek meg a sikert virtuálisan, nincs is alkalmasabb időpont a mai esténél arra, hogy az otthonod teraszán vagy erkélyén egy pohár bor társaságában beszélgessetek az élet nagy dolgairól!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Vannak olyan személyek körülötted, akik irigylik a tudásodat és a tapasztalataidat. Ahelyett, hogy megpróbálnának csapatban játszani veled, mindent elkövetnek, hogy megfúrjanak és diadalmaskodjanak feletted. Te azonban tökéletesen tisztában vagy vele, hogy hiába törtetnek, nem szállhatnak veled versenybe, így nem is különösebben izgat mindaz, ami körülötted történik. Magadra koncentrálj és légy büszke arra, amit eddig elértél. Mellesleg hárman úgysem lehet sakkozni!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Rendkívül megnyugtat a jelenlegi szituáció, hisz annak ellenére, hogy nem fenékig tejfel a te életed sem, abban a kiváltságos helyzetben vagy, hogy egyelőre te magad dönthetsz arról, hogyan irányítsd a dolgokat, aszerint, hogy számodra mi a legmegfelelőbb útirány. Élvezd ki a rivaldafényt, de ne feledd, minden csoda három napig tart, ne engedd, hogy a sodrás a valóságtól túl messzire vigyen, hisz annál nehezebb lesz majd visszatalálnod!

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version