Napi horoszkóp 2021. 08. 22. – Intenzív érzelmek hulláma

nlc | 2021. Augusztus 22.
Ma heves érzelmek köthetnek le a napi horoszkóp szerint, amelyek nem kifejezetten pozitív jellegűek. Tartsd kordában az érzéseidet, mert könnyen bajba keveredhetsz miattuk!

Kos

Ma valaki szembehelyezkedhet veled eltérő véleményével vagy veled ellentétes szándékaival. Mielőtt azonban megküzdenél vele, szánj egy kis időt arra, hogy megértsd a mozgatórugóit és megismerd az érveit. Lehet, hogy közelebb van hozzád az álláspontja, mint ahogyan az elsőre látszik. Ne vedd egyből támadásnak az illető mondanivalóját, várd meg, amíg kifejti a gondolatait.

Öröm (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma nagyobb rugalmasságra lehet szükséged, hogy illeszkedni tudj egy kihíváshoz, ha ugyanis nagyon befeszítesz, könnyen lehet, hogy a végén te sérülsz meg. Lehet, hogy mindezt meghátrálásnak érzed magadban, de teljesen feleslegesen. Attól, hogy idomulsz valamilyen mértékben a környezetedhez, még nem leszel megalkuvó. Adj egy kis időt magadnak, és tégy szert némi türelemre!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Szélsőséges helyzetek belőled is szélsőséges érzelmeket váltanak ki és ma pont egy ilyen szenvedélyes reakció várható tőled egy váratlan hírre vagy eseményre. Mindezek mellett mégis jó lenne kordában tartanod valamennyire a reakcióidat, nehogy a következő napok azzal teljenek, hogy próbálod helyrehozni a járulékos károkat. Előbb gondolkozz, és csak azután cselekedj! Kerüld el a kellemetlen helyzeteket.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma a környezeted egy része teljesen másképpen vélekedik egy hírről vagy eseményről, mint te, és ez kényelmetlenül érinthet téged. Ha nagy a túlerő körülötted, talán nem érdemes szembemenni vele, inkább keress egy alkalmas helyet, ahol nagyobb tere lehet az olyan véleményeknek is, mint a tiéd. Az ember néha jobban teszi, ha meghunyászkodik a túlerő ellen, mert a végén több ellenséget szerez, mint barátot.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma lehet, hogy a szokottnál is harciasabban ébredsz, és jaj annak, aki ma szembekerül veled. A véleményed mellett a végsőkig kitartasz majd és bármiről, ami ennek az ellenkezője, nagyon nehéz lesz meggyőzni téged. Előfordulhat, hogy órákig fogsz valakivel elmélkedni erről. Minden bizonnyal eseménydús nap elé nézhetsz, annyi bizonyos. Estére azért igyekezz nem vitával zárni a napot.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ahhoz, hogy tovább tudj valamiben haladni, előbb el kell végezned egy sor előkészítő feladatot is, ami nincs túlságosan ínyedre. Mégis ezek a dolgok fontosak, ezek nélkül nem lehet megfelelően folytatnod az utat, melyre léptél. Mint amikor a felszállópályát megtisztítják a repülőgép felszállása előtt. Gondolkodj el ezen, és meríts belőle inspirációt! Ez lesz az, ami tovább segíthet a számodra kijelölt úton.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Vasárnap valaki megkérdőjelezheti a döntésed helyességét, vagy az is elképzelhető, hogy a szavahihetőségedet. Ha emiatt agresszív energiák törnek elő belőled, az teljesen természetes, de talán jobb lenne, ha mindezt nem egy harcra, hanem inkább valami másra használnád. Vezesd bele a felgyülemlett energiádat valamilyen sportba, és az illetőt hagyd lógva. Hidd el, a legjobban az fogja zavarni, hogyha azt látja, érdektelen számodra a véleménye.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma végig kell hallgatnod valakinek az egyéni drámáját és bármennyire is alkalmatlan az idő erre, kénytelen leszel türelmesnek látszani, ha nem akarod az illetőt vérig sérteni. Nagyon vigyázz arra, hogy a reakciódon ne látszódjon a véleményed, inkább mutass érdeklődést, de próbálj neutrális maradni a témát illetően. Nem tenne jót a kapcsolatotoknak, ha most vitába torkollana a helyzet.

Szerelmes éjszaka (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma, bár még nem érzed úgy, hogy mindenben készen állnál, mégis cselekedned kell majd, mivel a körülmények most ezt követelik tőled. Tedd, amit tenned kell, légy óvatos, de határozott is közben. Ne pánikolj, minden a lehető legjobban fog menni, ha hagyod magad kibontakozni. Bízz önmagadban, mert sokkal többet tudsz, mint azt te magadról elképzeled. Taposd ki a neked szánt utat!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Vasárnap lehetőséged lehet arra, hogy egy rejtélyt vagy egy okot megtalálj és egy kicsit többet érts meg a körülötted lévő világból. Használd fel az ismereteket arra, hogy a jövőben jobb döntéseket hozz és oszd meg az információt azzal is, aki a közeledben van. Holtig tanul az ember, és nem árt, ha a tudását hasznos dolgokra fordítja. Tegyük jobbá és élhetőbbé a világunkat egy szebb jövő reményében!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma egy intenzív érzelmi reakciót vagy kénytelen végignézni, mivel a környezetedben valakinél könnyen lehet, hogy elszakad a cérna egy esemény vagy hír következtében. Ha teheted, próbálj mindebből kimaradni és igyekezd a témát praktikusan megközelíteni. Jobb, ha nem keveredsz bele olyasmibe, ami nem igazán tartozik rád. Ezzel elkerülhetsz további kellemetlenségeket is, ezt tartsd észben!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A mai nap benned felgyülemlő energiája erőteljes lesz, de hogy mindezt mire használod, az a te felelősséged. Légy óvatos és igyekezz pozitív dolgokkal foglalkozni és ne próbálj belemenni konfliktusokba, legyen az ma bármilyen csábító. Amíg ugyanis leállsz valakivel küzdeni, minden más csak egy helyben áll. A konfrontáció pedig biztosan nem segít előre jutni a nap folyamán.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version