Napi horoszkóp 2021. 08. 29.: Kedvezően alakulnak a dolgaid

nlc | 2021. Augusztus 29.
A Rákok megtalálhatják az igazit, a Bakok nagytakarításba kezdenek a napi horoszkóp szerint.

Kos

Nem is mered elhinni, hogy a körülményekhez képest a lehető legkedvezőbb helyzetben vagy, s minden pillanatban attól tartasz, hogy elég egy kis botlás és összeomolhat körülötted minden. Ha azonban eluralkodik rajtad a pánik, abban az esetben aligha tudod élvezni az életed. Szabadulj meg a görcseidtől a napi horoszkóp tanácsa szerint, s próbálj meg örülni annak, hogy körülötted most nagyjából minden a helyén van. Ráérsz akkor aggódni, ha tényleg valamilyen baj lesz, amit úgyis észreveszel. De van benned annyi kurázsi, hogy úrrá tudsz lenni a nehézségeken is, szóval ne fájjon a fejed!

Nyári emlékek (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Pároddal közös projekten dolgozol, ám nagyon úgy tűnik, hogy nem mindenben értetek egyet. Ám nem csak a társad ludas a dologban, mert te sem akarsz engedni, ezért érdemes végiggondolni, mi a célravezetőbb taktika. Ketten mehettek kétfelé, de abból sok jó nem jön ki, vagy próbáljátok megtalálni a közös nevezőt, s inkább egyfelé húztok. Ez az utóbbi tűnik az ígéretes megoldásnak, hiszen ha egyesítitek az erőiteket – ki ebben, ki abban jeleskedik –, sokkal nagyobb lesz az esélye annak, hogy gyorsan és eredményesen oldjátok meg a rátok váró feladatot. Ezt talán nem olyan nehéz megérteni.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kezdesz besokallni, mert túl nagy, már-már elviselhetetlen teher nehezedik rád. Próbálsz talpon maradni, bár úgy érzed, ez egyre nehezebben megy. Ösztönözzön azonban az a tudat, hogy az erőfeszítéseid révén jelentős sikereket érhetsz el, s akkor igencsak büszke lehetsz majd magadra. Éppen ezért ha fáradsz, ha lassul a tempód, gondolj erre, és szedd össze magad. Tekints úgy erre a helyzetre, mint eddigi életed talán legnagyobb kihívására, s nehogy már az utolsó métereken add fel a dolgot! Azonban jobban teszed, ha nem egész nap agyalsz, hanem a vasárnapot pihenéssel is töltöd.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma olyasvalakibe botlasz bele, akire nem számítottál ugyan, de ez a személy az utóbbi napokban többször is eszedbe jutott. Lehetséges, hogy ez egy sorsszerű találkozás, ami akár jelentősen befolyásolhatja is az életedet. Légy nyitott a másik felé, jelezd, hogy érdeklődő és befogadó vagy, de semmiképpen ne legyél túl rámenős, mert akkor az illetőt könnyen elriaszthatod, mielőtt egyáltalán még bármi is elkezdődött volna. Hagyd, hogy ő is barátkozhasson a gondolattal: elképzelhető, hogy most egy hosszútávra szóló kapcsolat küszöbén álltok?

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Úgy érzed, a családtagjaid közül túl sokan próbálnak diktálni neked, túl sokan hiszik azt, hogy nálad mindent jobban tudnak, ezért feltétlenül rászorulsz az ő életvezetési tanácsaikra. Neked ez persze nagyon nem tetszik, ezért nyugodtan állj a sarkadra, s tudasd mindenkivel, hogy te is egy szuverén személyiség vagy, akinek megvan a saját értékrendje, s pontosan tudja, hogy miként kívánja élni a saját életét. Miért kellene neked másokhoz igazodni? Ne törődj velük, s tedd azt, amit a leghelyesebbnek vélsz. Igaz, ha esetleg rosszul döntesz, az a te bajod lesz.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Túl sok mindenki problémáját veszed a nyakadba, ettől érthetően úgy érzed magad, mintha kifacsartak volna. Nem kell azonban mártírként viselkedned, aki az egész emberiség megmentését tekinti feladatának, hiszen te is csak egyszerű halandó vagy! Emellett ügyelj arra, hogy nem tudod mások élethelyzetét mindig objektíven vizsgálni, így nem biztos, hogy mindenbe bele kell avatkoznod. Délután barátaid elhívhatnak egy italra, ne mond nemet, mert lehet, hogy ha még nem találtad meg az igazit, most belebotlasz.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Rendkívül szerencsés embernek mondhatod magad, mert pontosan tudod, mikor és kire számíthatsz. Ma sem történik ez másképp, hiszen olyan személy siet a segítségedre, akire bármilyen helyzetben nyugodt szívvel bíznád rá magad. Légy hálás ezekért a barátokért és igyekezz biztosítani őket arról, hogy történjék bármi, ha szükség lesz rád, ott leszel te is, és minden tőled telhetőt megteszel az érdekükben. Ne feledd, az élet csak úgy szép, ha vannak körülöttünk olyan emberek, akikkel jóban-rosszban kitarthatunk egymás mellett!

Kéz a kézben (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Régóta töröd a fejed azon, hogy meg merj-e tenni egy bizonyos lépést, amiről úgy gondolod, vízválasztó lehet az életedben. Nem voltál még ilyen helyzetben, ezért teljesen tanácstalan vagy, szerencsére azonban nem kell egyedül meghoznod a döntést. Keress ma valakit az ismerőseid közül, akiben teljesen megbízol, és egy kávé mellett kérd ki a tanácsát, mert ez most tényleg egy eléggé súlyos dilemma. Hallgasd meg, mit szól a dologhoz, de a végső szót természetesen neked kell kimondanod. Az viszont biztos, ha soha nem mersz új utakra lépni, számos lehetőséget szalasztasz el!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma pletykákból hallasz először arról, hogy bizonyos személyek összeesküdtek a hátad mögött. A céljuk állítólag az, hogy egy ügyben kisajátítsák az eredményeidet, s helyetted arassák le a babérokat. Ezt ne hagyd, határozottan állj ki magadért, s mindenkit figyelmeztess, hogy veled nem lehet szórakozni. Előtte azonban járj utána, hogy a híresztelések valóban megalapozottak-e, mert ha nem, átkozottul kellemetlen helyzetbe keveredhetsz! Szóval ne rohanj ajtóstól a házba!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Vasárnap azon leszel, hogy rendet tegyél magad körül. Ideje átnézned a ruhatáradat, kidobni, ami már nem kell, vagy vidd el olyanoknak, akiknek szüksége lehet rá. Meglátod, milyen jót tesz a lelkednek a takarítás és az is, hogy másokon segíthetsz. Ideje egy kis változtatásnak az életedben, mert ha kinyílsz és a világ felé koncentrálsz, akkor bevonzod a pozitív gondolatokat és a pozitív embereket, akikkel érdemes magad körülvenni, hogy fejlődj. Ha van párod, őt is vond be a dolgokba, meglátod, értékelni fogja.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Akad valaki a környezetedben, aki látványosan szenved, ám a segítséget semmiképpen nem akarja elfogadni. Te azonban mégis szeretnél valamit tenni az érdekében, de ne rohand le az illetőt, inkább próbáld kideríteni, tulajdonképpen mire is lenne szüksége. Szóval ne légy erőszakos, ne kényszerítsd rá magad, inkább nagyon tapintatosan közelíts hozzá. Még az is lehet, elegendő, ha tudatod vele, hogy mellette állsz és bármikor számíthat rád. Így az övé lesz a döntés, hogy igényt tart-e a segítségedre, neked pedig ezzel nincs több dolgod.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Olyasmi történhet veled, ami rendkívül nagy örömmel tölt el, mert végre bebizonyosodik, hogy egy dologba nemhiába fektettél bele annyi energiát, s nemhiába áldoztad rá a szabadidődet is, mert a sok erőfeszítés meghozza a maga gyümölcsét. Élvezd ki ezt a pillanatot, de vigyázz, nem mindenki örül majd felhőtlenül veled, lesznek, akik megpróbálják lefagyasztani az arcodról a mosolyt. Ez azonban ne szegje kedved, irigyeid mindig voltak és mindig is lesznek. A lényeg, hogy amit elértél, azt magadnak köszönheted.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version