Napi horoszkóp 2021. 09. 10.: Zárd le a múltat!

nlc | 2021. Szeptember 10.
Ne engedd, hogy a múlt eseményei határozzák meg a jövőd. Engedj el minden negatív gondolatot és magadra koncentrálj a napi horoszkóp tanácsa szerint.

Kos

Túl sokat vársz ma egy bizonyos szituációtól, de végül nem úgy sül el, ahogyan azt eredetileg elképzelted, ami rendkívülien elkeserít és csalódással tölt el. Ha azonban mélyebben belegondolsz, te vártál túl sokat, mert olyasmibe élted bele magad, aminek kevés köze volt a valósághoz. Időnként előfordul az emberrel, hogy elveszíti a realitásérzékét, és miért pont te lennél a kivétel? Legközelebb igyekezz ésszerűbben gondolkodni a napi horoszkóp szerint, hogy elkerülhesd a csalódást. Álmodozni jó, de csak bizonyos határok között!

Életem regénye (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nem szereted a váratlan szituációkat, éppen ezért a kiszámíthatatlan részleteket is figyelembe véve mindig rendelkezel egy B-tervvel is. Ez a bizonyos alternatíva most nagyon jól fog jönni, hisz olyan szituáció adódik, amikor ugyan azt gondoltad, minden úgy fog alakulni, ahogyan azt korábban eltervezted, mégis rajtad kívül álló okok miatt kénytelen vagy irányt változtatni és másfelé indulni. Bízz magadban, de légy résen.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kissé öntörvényűnek gondolnak a környezetben, hiszen mindent szeretsz a saját terveid szerint alakítani, és nemigen hagysz senkit a közeledbe férkőzni. Ma mégis az ellenkezőjét bizonyítod azoknak az előítéleteknek, amiket rád ragasztottak: mások segítségére sietsz. Ne ess azonban át a ló túlsó oldalára, mert a vége az lehet, hogy mások visszaélnek a jó szándékoddal, és megpróbálnak majd kihasználni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Az az ember vagy, aki semmit nem bíz a véletlenre, mindent jó előre nagyon pontosan kiszámít, hogy még véletlenül se kerülhessen porszem a gépezetbe. Ezúttal azonban hiába készítettél a szokásodnak megfelelően alapos tervet, mégis bekövetkezhet valami, ami teljesen összekuszálja a dolgokat. De ne dühöngj emiatt, inkább rögtönözz és gyorsan lépj közbe. Ha nem tudsz, akkor hát tanulj belőle, és legközelebb még alaposabban vedd számba, hogy egy-egy szituációból mi sülhet ki.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A benned lévő kezdeti bizonytalanság után kezdesz ráérezni, hogyan is kellene megoldani azt a helyzetet, ami a párod és közted alakult ki. Egyre magabiztosabb vagy, így sokkal hatékonyabban tudsz dolgozni az ügyön. Bár vannak a környezetedben olyan emberek, akik befolyásolni próbálnak, ezúttal ne hallgass rájuk, inkább értesd meg velük, hogy te pontosan tudod, mit kell cselekedned. Határozott, de udvarias formában tedd világossá, hogy nem szorulsz mások segítségére, nem kérsz tanácsot, s nem is hagyod magad eltéríteni az általad választott útról. Csak így tovább!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Bár azt gondoltad, minden mára eltervezett programodat sikerül letudni, ám rá kell jönnöd, hogy nem mindig tudod a körülményeket befolyásolni, így ezúttal az élet alakítja a helyzetet. Ne legyél azonban bosszús emiatt, fogadd el, hogy most egy kicsit csak úgy sodródsz az árral, s mindössze arra figyelj, hogy a nagy hullámok fel ne borítsák a csónakodat. Este egy házibuliba is meghívhatnak, ahol talán megismerheted a leendő kedvesed – ha még nem találtad meg.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Családtagjaid között egy vitás helyzetben kezdenek elszabadulni az indulatok, így gyorsan döntened kell, hogy megmaradsz külső szemlélőnek vagy inkább közbelépsz. Úgy tűnik, nincs más választásod, mint beavatkozni, mielőtt még nagyobb baj lenne a dologból. Próbáld meg összehozni a vitás feleket és segíts nekik úgy rendezni a konfliktust, hogy abból senki ne megalázott vagy vesztes félként kerüljön ki. Ez nem egy kellemes feladat, de utóbb hálásak lesznek neked azért, hogy segítettél megmenteni a kapcsolatukat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Rendkívül súlyos teherként nehezedett rád egy, a múltadban történt kellemetlen esemény, amelyből akkor kétségbeesésedben kimenekültél anélkül, hogy elvarrtad volna a szálakat. Ezúttal azonban az élet kényszerít rá, hogy ismét elővedd az ügyet és foglalkozz vele, mert pénteken olyan szituáció adódott, ami ezen múltbeli történés egyenes következménye. De ne ess kétségbe, nem kell világgá sem kürtölnöd a dolgot, csupán tegyél meg mindent azért, hogy mihamarabb pont kerülhessen az ügy végére.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Komoly kihívással kell szembenézned pénteken. Olyan feladattal küzdesz ugyanis, ami jóval túlmutat a kompetenciahatáraidon, mégis neked kell valamilyen megoldást találni. Te viszont egyelőre csak bizonytalankodsz, éppen ezért eljött az ideje annak, hogy kérj segítséget, s konzultálj a részletekre is kitérően nálad tapasztaltabb személyekkel, de egyetlen pillanatra se feledd, hogy ettől a döntés felelősségétől meg nem szabadulhatsz. Ha alaposan körbejárjátok a dolgot, nem fog elmaradni a siker.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Régóta dolgozol valamin, hiszen komoly célokat tűztél ki, de egyelőre rajtad kívülálló okok miatt nem úgy alakul a helyzet, hogy közelebb kerülnél az álmaid megvalósításához. Most kell azonban nagyon kitartónak lenned, s nem szabad feladnod. Az élet tele van megpróbáltatásokkal, de ebből ne azt a következtetést vond le, hogy akkor nem is érdemes küzdeni semmiért. Gondolj inkább arra, hogy a váratlan kihívásokból mennyit tanulhatsz, s milyen tapasztalatokat szerezhetsz, amelyek birtokában sokkal sikeresebb ember lehetsz.

Veled van az erő (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Végre eljött ma a te időd, mert pontosan a maguk útján haladnak a dolgok. Így ez lehetőséget ad neked arra, hogy kicsit hátradőlj és lazíts. Nézz körül a világban, fedezd fel az élet szépségeit, s ne keress újabb munkát magadnak. Légy persze nyitott, ha valamilyen izgalmas lehetőség jön veled szembe, de azért gondolkodás nélkül ne ugorj fejest semmibe, legyen szó bármilyen ígéretesnek tűnő kihívásról.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Vannak olyan dolgok a múltadban, amelyekről nem szívesen beszélsz, még csak nem is jó szívvel gondolsz vissza rájuk, a környezet előtt pedig kifejezetten szégyelled ezeket. Ma azonban rá kell jönnöd, hogy éppen ezek a lezáratlan ügyek sodorhatnak kellemetlen helyzetbe. Le kell porolnod ezeket az aktákat, s mihamarabb megoldást kell találni az összes befejezetlen dologra, különben folyamatosan attól retteghetsz, hogy milyen csontváz esik még ki a szekrényből.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version