nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 12.: Most vagy soha

Ha terveid vannak a jövőddel kapcsolatban és változásra van szükséged, ma lehetőséged lesz megtenni az első lépéseket az ügyben a napi horoszkóp szerint.

Kos

Ma hiba csúszik a gépezetbe és nem tudsz felkészülni egy esetleges hiba kiküszöbölésére. A kétségbeesés helyett azonban sokkal bölcsebben teszed, ha minél gyorsabban igyekszed korrigálni az elkövetett hibát, hisz az nem a helyrehozhatatlan kategóriába tartozik. Ha egy kicsit összpontosítasz, könnyedén meg tudod oldani a helyzetet. Csak bízz magadban, a tudásodban, a talpraesettségedben és a hatodik érzékedben! Amennyiben ezek nem hagynak cserben, nem lesz gond kijavítani a hibát, amely utólag visszagondolva egész jelentéktelennek fog majd tűnni a napi horoszkóp szerint.

Napi horoszkóp

Az első lépések… (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nagy terveid vannak vasárnapra, s azokat mindenképp szeretnéd megvalósítani, ám akadnak olyan személyek, akik mindenáron meg akarnak ebben akadályozni. Ezt ugyan nyíltan nem merik előtted felvállalni, ám te mégis átlátsz a szitán és azonnal látod rajtuk, hogy irigyen tekintenek rád a bátorságodért, a kitartásodért és a teljesítményorientáltságodért. Ne hagyd magad befolyásolni, csakis saját magadra koncentrálj, hisz ha valamit nagyon szeretnél elérni, senki nem akadályozhat meg benne.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A jelenlegi életedben már-már unatkozó szürke mellékszereplőnek érzed magad. Mivel ez abszolút mértékben frusztrál, igyekezz olyan lendületet venni, ami egy nagyobb elrugaszkodás után kiszabadít ebből. Senki nem mondta, hogy be kell állnod a sorba és arra várni, hogy ha valaki megdönti a sort, te is dőlj a többiekkel együtt. Vasárnap van, keress új kalandokat, igyekezz új élményekkel gazdagodni, hisz ezek fognak hozzásegíteni ahhoz, hogy a nehezebb időkben is fenn tudj maradni a víz felszínén! Most indulj el, mert adott a lehetőség!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Az a fajta személy vagy, aki szereti és fontosnak tartja, hogy minden egyes cselekedete után pozitív visszajelzéseket kapjon. Amennyiben valami nem úgy sikerül, ahogyan szeretted volna, hajlamos vagy csapot-papot otthagyva hátat fordítani mindennek, és feladni az egészet. Így azonban szinte biztosan képtelen leszel hosszútávon maradandó eredményeket produkálni, és csak csalódást fogsz okozni magadnak. Legyen benned több kitartás, hisz ez elengedhetetlen a sikerek eléréséhez! Az állandó, másoknak történő megfelelési kényszer helyett saját magadra figyelj, hiszen elsősorban önmagaddal kell elégedettnek lenned. Ha ez megvan, nyert ügyed lesz!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma mindent megteszel azért, hogy a család körében mindenki boldog legyen. Ez azonban az állandó küzdelem ellenére sem minden esetben sikerül, hisz egyszerűen képtelenség mindig, mindenkiben az elégedettség érzését kelteni. Nem is biztos, hogy megéri folyamatos áldozatokat hozva mindig másokra koncentrálni, épp ezért a sokszor feleslegesen futott körök helyett néha magadat is helyezd előtérbe és a saját boldogságodra összpontosíts! Emellett persze nagyon fontos a család, de nem a saját rovásodra!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Időnként neked is szükséged van arra, hogy lehetőséget adj magadnak a feltöltődésre, mielőtt végleg kiégnél. Ha szétnézel a közvetlen környezetedben, biztosan találsz egy olyan személyt, aki rendelkezik legalább annyi tudással, mint te és hibátlanul meg tudja oldani a rá bízott feladatokat. Amennyiben sikerül megtalálnod a megfelelő embert, nyugodt szívvel add át a felelősséget és bízd rá a tennivalókat. Te pedig mostantól semmi másra ne koncentrálj, csak és kizárólag a pihenésre, szükséged lesz ugyanis az energiáidra a közeljövőben.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma mindenáron azon leszel, hogy változtass a lakókörnyezeteden. Legyen az festés vagy barkácsolás, mindenképp készíts egy alapos tervet, próbáld magad tartani hozzá, de ne riadj meg attól sem, ha esetleg porszem kerülne a gépezetbe. Mivel kellőképp talpraesett és találékony vagy, nem okozhat gondot az sem, hogy az esetleges hibákra gyorsan és adekvátan reagálj. Nem lesz egyszerű, de amennyiben sikerül, méltóképp ünnepelheted az elért sikereket. Ehhez azonban fontos, hogy semmiképp ne add fel, utána hálás leszel magadnak.

Heti horoszkóp

Bízz magadban! (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Időnként lazíts és add át magad az események sodrásának. Mielőtt végleg kimerülnél, igyekezz kicsit kikapcsolni és megtalálni a feltöltődési lehetőségeket. A vasárnap alkalmas lesz egy hosszan tartó sétára a természetben. A barátaid ma elhívhatnak egy kerti partira is. Ha úgy alakul és lesz kedved részt venned a ramazúrin, öltözz csinosan, mert ha szingli vagy, találkozhatsz a nagy Ő-vel.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma váratlanul kedves ajándékot kapsz, de egyelőre fogalmad sincs, kitől érkezett. Ez teljesen felvillanyoz, mindenáron szeretnéd kideríteni a feladó kilétét. A nap folyamán nem kell azonban messzire menned, gyorsan fény derül a rejtélyre, a közvetlen környezetedből próbált olyasvalaki örömet szerezni, akinek elég közel állsz a szívéhez. Viszonozd a kedvességet és amennyiben látsz perspektívát a kapcsolatotokban, adj egy esélyt a dolognak. Ki tudja, még pozitív véget is érhet?!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Híresen nagy szórakoztató hírében állsz, különös ismertetőjeled a túlfűtött szereplési vágyad. Nem esik nehezedre az sem, hogy a véleményedet hangosan, akár sok ember előtt is kimondd, emiatt azonban időnként kellemetlen helyzetbe kerülsz. Mások ugyanis nem mindig értenek egyet veled, s ezért neheztelhetnek rád. Mivel azonban nem akarod önmagadat meghazudtolni vagy cáfolni csak azért, hogy ne essen a népszerűségi indexed, bátran állj ki amellett, amit képviselsz!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Régóta érlelődik benned a gondolat, hogy elindulj valamerre, mert nagyon úgy tűnik, a jelenlegi helyzetedből kihoztad a legtöbbet, innen már nem tudsz feljebb jutni. Keress tehát új motivációt, inspirálódj és ha jónak látod az alkalmat, ne hezitálj felállni és váltani. Nem kell neked ebben a szituációban megöregedned, ha rendelkezel elegendő ambícióval, talpraesett és kitartó vagy, meg fogod látni azt a lehetőséget, amelyet érdemes lesz majd megragadnod és kihasználnod a saját céljaid elérése és a vele járó boldogság miatt.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Akaratodon kívül felszálltál egy érzelmi hullámvasútra, ennek köszönhetően elég intenzív napot élsz ma meg, furcsa szélsőségekkel. Az élet néha produkál kissé bizarr módon túlfűtött helyzeteket, amelyeket tudni kell kezelni, ám semmi baj, ha elsőre ez nem megy, ne szégyelld magad miatta. Mindenki sírva jött ugyanis a világra, senki nem született úgy, hogy önuralmat gyakorolva, csendesen kivonult a szülőszobából. Nyugodtan merd tehát megélni az érzelmeid. Ezek a saját lelki épülésed szolgálják, ne félj tőlük!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top