nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 13.: Kezeld jól a véleményeket!

Ne ess kétségbe, ha valaki elmondja a véleményét rólad. Hallgasd meg és mérlegeld, hasznodra válik e- vagy sem. Nem muszáj mindenki véleményére adnod a napi horoszkóp szerint.

Kos

Az életben biztonsági játékos vagy, ma mégis váratlan szituációban kell viszonylag nagy kockázatot hoznod a siker érdekében. Eleinte megremeg a lábad a felelősség terhétől, ám jobb lesz, ha belátod, hogy ezúttal nem tudod befolyásolni az eseményeket, kénytelen vagy fejest ugrani a mély vízbe, ha el szeretnéd érni a célod. Senki nem mondta, hogy egyszerű menet lesz, de az ilyesfajta tapasztalatokból tudsz a legtöbbet tanulni. A lényeg a napi horoszkóp szerint, hogy magabiztos legyél.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Az elégedettség érzésével ébredhetsz ma, hisz azok a tervek, amiken régóta dolgozol, most kezdenek jövedelmezni, úgy látszik, minden sínen van. Ne engedd azonban, hogy az éberséged és a figyelmed egy pillanatra is lankadjon, mert bármikor bekövetkezhet olyan váratlan fordulat, amely más irányba terelheti az eseményeket. Teljesen megnyugodni csak akkor fogsz tudni, ha már minden a helyén van.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Számodra nagyon fontos az, hogyha valakinek ígérsz valamit, azt maradéktalanul be is tartsd, erre alapozva tehát joggal várod el ugyanezt a hozzáállást irányodban is. Ma azonban mégis csalódnod kell valakiben, akiben megbíztál. Ne keseregj, hanem arra összpontosíts, hogy megoldd a szituációt. Szerencsére nem mindenki ilyen a környezetedben, hidd el, rengetegen vannak körülötted, akik önzetlenül segítenek, ha rólad van szó. Drága volt a tanulópénz, de mostantól tudni fogod, ki lesz társad a bajban!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Valaki nyers őszinteséggel mond ma rólad véleményt, amely először mellbevágóan hat rád, emiatt borzasztóan feldühíted magad és elrohansz. Miután azonban a kezdeti dühöd lecsillapodik, érdemes leülnöd és végiggondolnod, volt-e vajon alapja annak, amit hallottál. Ha megtalálod ezt a bizonyos pontot, onnantól szíved joga eldönteni, fontos-e számodra az, hogy a környezeted mit gondol rólad, olyannyira, hogy változtass az eddigi hozzáállásodon, vagy a külvilágot kizárva a saját utad járod, számolva azzal, hogy esetleg többek elfordulnak tőled.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma alig, hogy belépsz a munkahelyedre, máris annyian ömlesztik rád a kéréseket és a sok tennivalót, hogy legszívesebben azonnal hátat fordítanál mindennek és visszafeküdnél. Ne hagyd azonban, hogy ez befolyásolja a hangulatodat, rányomva a bélyegét az egész napra. Attól, mert bosszankodsz emiatt, még nem fogsz tudni mindennek időben pontot tenni a végére, épp ezért tedd félre a negatív hozzáállást, állíts fel egy olyan sorrendet, amelyet be tudsz tartani és ugorj fejest a tennivalókba.

Napi horoszkóp

Csak higgadtan… (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Úgy érzed, most váltak ideálissá a körülmények ahhoz, hogy változtass a jelenlegi életeden, hogy lejjebb adj a rád nehezedő terhekből. Épp ezért semmi mással ne foglalkozz a mai napon, csakis azokkal a dolgokkal, amelyek szinte már-már égbekiáltóan fontosak ahhoz, hogy végre nyugodtabb életet élhess. Hidd el, ha sikerül végre kimondanod azt, amit már régóta a szőnyeg alá söpörtél, hatalmas teher gördül majd le rólad. A lényeg, hogy akard a változást, legyél nyitott az új lehetőségek felé!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Izgalmas kaland ígérkezik ma számodra, amelybe szinte gondolkodás nélkül, azonnal fejest ugranál. Mielőtt azonban ész nélkül rohannál fejjel a falnak, érdemes előre gondolkodnod és felállítani egy olyan tervet, amellyel sikerélményed is lehet. Ne akarj mindent egyetlen nap alatt elérni, nem hajt a tatár, használd ki azt a tengernyi időt, amivel rendelkezel. Ha ugyanis menet közben váratlan akadályokat kell legyőznöd, ez a frusztrált koncentráció el fogja venni az élvezhető részét a kalandodnak!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Hosszú bolyongás után ma végre megtaláltad a saját utad. Már van egy olyan cél, amiért küzdesz, amiről úgy gondolod, hogy megéri a fáradtságot. Régóta kerested a lehetőséget és most rendkívülien boldoggá tesz az, hogy van miért elindulnod és megkeresni a saját boldogságod. Nyugtasd meg a környezeted, hogy semmiféle veszélyes manőverre nem készülsz, de értékeld azt is, ha féltenek, emiatt nemtetszésüknek adnak hangot.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Annyira dolgozol azért, hogy másoknak megfelelj, hogy közben a saját köreidből a saját céljaiddal teljesen kiszorulsz. Mielőtt azonban mindenki a fejedre nőne, érdemes mérlegelned, hogy mi az, ami valójában fontos számodra, a saját sikered és boldogságod, vagy az, hogy mindenki mosolyogjon körülötted. Te nem azért vagy, hogy másokat boldoggá tegyél, épp ezért elsősorban a saját ügyedre koncentrálva igyekezz mindent a megfelelő irányba helyezni és amennyiben ezen felül marad szabadidőd és energiád, egész nyugodtan segíts másokon! A népszerűségi indexed biztosan az egekig ugrik majd, de ne feledd, első helyen te magad állsz!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Hatalmas lehetőség kínálkozik a mai napon, amelyről pontosan tudod, ha elengednéd, örökre megbánnád, hisz nem jön mindennap ilyesfajta, vissza nem térő alkalom. Ne hezitálj azon, hogy elfogadod-e. Ha meggyőződtél arról, hogy nem kell mindent egy lapra feltenned a célodért, akkor nincs mire várnod, mihamarabb indulj el, mert ki tudja, meddig áll nyitva a kapu. Ha az időt húzod, elúszhat az a bizonyos hajó.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Sok benned a kérdőjel egy bizonyos dologgal kapcsolatban, próbálod összeilleszteni a puzzle-darabokat, ám mindeközben kicsit tartasz attól, hogy mit fogsz látni, ha minden a helyére kerül. Emiatt kissé hezitálsz, hogy vajon szeretnéd-e tudni az igazságot, azt, hogy esetleg csalódhatsz a végén, így inkább elodázod a rejtély felderítését. Lehet, hogy most egy rövid időre félre kellene tenned ezt az ügyet, hogy elegendő erőt gyűjthess ahhoz, hogy legyen benned tartás akkor is, ha olyasmivel kell szembesülnöd, ami nem épp a megnyugtató kategóriába tartozik.

Heti holdhoroszkóp

A változás szele (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Valaki régóta legyeskedik körülötted, minden lehetőséget megragad, hogy imponáljon neked, te pedig eddig észre sem vetted a lelkesedését. Ma azonban olyan, egyértelmű utalást kapsz az illetőtől, amely félreértelmezhetetlen számodra. Amennyiben nyitott vagy egy új kapcsolatra, nem megy az agyadra ez a fajta rajongás, érdemes egy esélyt adnod a dolognak. Nem tudhatod ugyanis, hogy a herceg jött-e el fehér lovon. Ne aggódj, egy randival még nem kell elkötelezned magad.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top