nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 14.: Hallgass a belső megérzésedre!

Az élet most válaszúthoz állít a napi horoszkóp szerint. Most az eszed helyett a megérzéseidre hallgass, mert ez lehet a jövőd kulcsa!

Kos

Tele vagy cselekvő energiával, derűvel, és szeretsz a középpontban lenni. Mivel a jószerencse melléd áll a napi horoszkóp szerint, egy kicsit fejed tetejére áll az eddigi normális napod. Egy kísértés léphet be az életedbe, de hogy ellenállsz vagy nem, az már a személyes döntéseden múlik. Hiszel benne vagy sem, az otthonodban lapuló ametiszt megnyugtatja állandó mehetnékedet, a jáspis e mellé bölcsességet és türelmet adhat.

Napi horoszkóp

Hallgass belső hangodra! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Legtöbb dolog elvárásaid szerint alakul és ez elégedettséggel tölt el téged. A válladra nehezedő teher csökkenni fog. Ezáltal megnövekedett szabadidődet jobban ki tudod majd használni. Gondolj csak arra, hogy eddig egy baráti kávézást se tudtál mások miatt beiktatni. Ennek most vége, eljött a felszabadulás napja. Ha szereted a köveket, az ametiszt segítséget nyújt, hogy megérzéseid még erősebbek legyenek.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A mai nap végre meghozza a békét, nyugalmat, amiben igazán elemében érezheted magad. Míg az előző időszakban zömében azon kellett ügyködni, hogy a dolgok megmozduljanak, most a sors, a külvilág lesz az, ami aktivizál mindent. Választási lehetőségeket kínál, többet is. Racionális gondolkodásod mellett hallgass a belső megérzéseidre! Próbáld meg a kettőt valamiféle módon szintézisbe hozni! Szomorúság esetében jó hatást gyakorolhat rád egy kis darabka kalcedon.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ez a nap magánéleteden belül egy kis alkalmazkodást kíván. Amennyiben ezt megvalósítod, akkor nagyon jó időszak köszönt családi életedre, párkapcsolatodra. Tapasztalni fogod, hogy kedvesed nem ellenfél, hanem partner, aki segít közelebb kerülni önmagadhoz is. Utazásra, nyaralásra alkalmas lehet a mai nap. A Rákoknak szinte elengedhetetlenül fontos, hogy legyen egy kalcedon kövük, ami zárkózott lényüket segít megnyitni.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Valami újfajta dolgot engedhetsz be az életedbe. Ez lehet egy hobbi, több idő a sportra, esetleg valami új erőt igénylő terv. A lényeg az, hogy ne add fel a kezdeti nehézségek ellenére se! A nyár vége-ősz eleje ehhez sok jó lehetőséget tartogat. Párkapcsolatokban, főleg azoknál, akik társuk mellett titokban szeretőt tartanak, konfliktusok, részleges vagy teljes lebukások várhatók. Nagy próba lesz, hogy ezeket miként tudod megmagyarázni. Mivel gyakran mész fejjel a falnak, ajánlott hordani egy jáspisból készült ékszert, tárgyat.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A meleg és az összevissza időjárás megbolondítja a szervezetet. Ezáltal te is ingerültebb lehetsz, kezelhetetlenebbé válhatsz. Bizonyára ez is rájátszik, hogy szomszédoddal, munkatársaddal szaporodnak a szóváltások, összetűzések. Nagyon hasznos lenne némi önuralmat tanúsítani, és ha másképp nem megy, egyszerűen faképnél hagyni a kötekedő kedvűeket. Kövekben a holdkő kiegyensúlyozottságot ad viselőjének, míg az ametiszt segít, hogy érzelmileg biztonságban érezd magad.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma fogékony lehetsz a szokatlan ötletekre, ne vonakodj tehát elindulni valamilyen új irányba! Amennyiben az előző időszak anyagi fellendülést hozott, akkor eljött az ideje, hogy ezt élvezd ki, valósítsd meg régi álmaidat. Gondolok itt lakás, telek, autó vásárlására, vagy éppen egy jó esküvőre. Fontos: ezek közül csak egyik lesz lehetséges! Mivel gyakran a szív helyett kizárólag az eszedre hallgatsz, érdemes achátot viselned.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Bár maximalista vagy és munkabírásod hatalmas, ezen a napon a pénzügyekhez nem igazán lesz szerencséd. A tervezett otthonon belüli felújítási munka is jobb, ha elmarad. Bepótolhatod később. Ha szerelmes vagy, végre kikapcsolhatsz minden gondot és zavaró körülményt. Kellemes és biztonságot nyújtó otthonodban élvezhetitek ki egymás társaságát. Jegyedből adódóan, mivel hajlamos vagy elaprózódni, neked a hegyikristály javasolt.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kéz a kézben (Fotó: Pexels)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Amennyiben úgy tapasztalod, hogy az önbizalmad nincs a helyén, már a hét elején sejthetsz egy kisebb sikerélményt, ami ezt helyrebillenti. Ha azonban ezt nem érzed, akkor keress a múltból valami pozitív kapaszkodót, amelyre méltán lehetsz büszke. Gyorsan vissza fog térni a jókedved, amivel a jó történéseket bevonzhatod. A rubin felerősíti adakozó hajlamodat, a hegyikristály magába szívja a felgyülemlett negatívumokat.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Az ősz sok színes lehetőséget tartogat, főként, ha ebben a kellemes évszakban valamire újra nyitott vagy. Akár új kapcsolatot hoz ez az időszak, akár a régi mellett maradsz, kellemesen érzed majd magad. Egyéniséged kicsit álmodozóbb, romantikusabb oldalát hozza felszínre. Miután a Bakok hajlamosak sokáig emészteni magukat valamin, benne ragadhatnak a fájdalmukban. Ilyenkor sokat segíthet a gránát vagy a malachit.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A családban a házimunka nem csak a Te feladatod, mint ahogy munkahelyeden is ideje lenne leszögezni, kinek mi a dolga. Ha ezt sikerül tisztázni, fokozatosan fogod észrevenni, mennyi többlet szabadidőd marad. Szerelmi életedbe ne engedj sűrűn másokat belefolyni, intézd magad a dolgokat! A negatív energiák eltávolítására használj hegyikristályt, a harmónia kialakítására pedig rózsakvarcot!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Még a korábban kicsit kényelmes életet kedvelő Halak szülötte is mozgékony lehet. Nem kizárt, hogy érdekes és vadonatúj szokásokat veszel fel. Például ha eddig utáltál kirándulni, most pont arra vágyhatsz. A rosszabb se lehetetlen: ha eddig hűséges voltál valakihez, most nagyon csapodár lehetsz. Azért azt ne feledd, hogy a megütött boka sokáig tud fájni! A jegy szülöttei számára a harmóniához a rózsakvarc lehet a segítség.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top