nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 15.: Döntésképtelen vagy

Ma tanácstalan lehetsz egy fontos üggyel kapcsolatban a napi horoszkóp szerint. Ha bajban vagy, kérj segítséget, hogy helyesen cselekedhess!

Kos

Partnered sokszor csak nagyon nehezen képes nyomára bukkanni valódi érzéseidnek. Amíg száz százalékig nem vagy biztos abban, hogy viszonzásra találnak, többnyire titokban kellene tartanod érzelmeidet a napi horoszkóp tanácsa szerint. Velük kapcsolatosan időre van szükség, mindent ki kell várni! Tilos sürgetni bármiféle felvállalást, összebútorozást, és hasonló, hosszú távra szóló elhatározásokat. Az lenne a legjobb, ha biztosra mennél.

Napi horoszkóp

Mit válasszak? (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A Bika nem feltétlen egy kapkodós jellem. Akárcsak az élet többi területén, a testiségekben is kellő időt hagysz magadnak a dolgok véghezviteléhez. Megértő figyelmességednek és kimeríthetetlen energiáidnak köszönhetően sokan imádnak téged. Ezen a napon akkor lehet baj, ha valakit le szeretnél rázni, de a másik fél hallani sem akar erről. Még akár hivatalos útra is terelődhet a probléma. Épp ezért légy résen!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ezen a napon a kedvező csillagállásnak köszönhetően jobban rá lehet látni az Ikrek dolgaira. A visszafogott külső alatt erős érzékiség lappang, mely arra vár, hogy szabad utat kapjon. Olyan partner társaságában tudsz kibontakozni és érzed jól magad, aki megértéssel fogad és kezelni tudja hangulatváltozásaidat. Ha olyan személlyel találkozol, aki erre képtelen, ne is törődj vele!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szereted, ha van hallgatóságod. Nagyszerűen mesélsz történeteket, játszi könnyedséggel szövi fantáziád a cselekmény fonalát. Szerelemben, azon belül is a testiségben, hétfőtől nem feltétlenül teljesítesz túl jól. Aggódásra nincs okod, foghatjuk az időjárásra és a csillagok állására. Szíved választottja meg fogja érteni és később folytathatjátok, ahol abbahagytátok.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Semmi nem hoz lázba annyira, mint a hihetetlenül pazar fényűzés és kényelem. Ezért lehetséges, hogy szeretsz jönni-menni, flancolni jó anyagi háttérrel rendelkező barátaiddal. Párkapcsolatban, ha nem kapod meg kedvesedtől, amire vágysz, több nekifutással, de tovább állhatsz. Lehetséges, hogy éppen most jött el ennek az ideje? Beszélj szíved választottjával arról, ami nyomaszt, és oldjátok meg együtt a problémát!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Hajlamos vagy túlbecsülni teherbíró képességedet. Egész nap olyan elfoglalt életet élsz, hogy a szerelem alig, vagy egyáltalán nem is fér bele az életedbe. Sajnos, ha nem változtatsz ezen, könnyen lehet, hogy egy hosszan tartó depresszióval kell megküzdened. Ha van kiszemelted, ne légy szégyenlős, inkább fejezd ki érdeklődésedet az illető felé. A válaszra nem kell sokat várnod.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A Mérlegek uralkodó bolygójuknak köszönhetően mindig szerelembe esnek. Eleinte sokat teszel, hogy megkedveltesd magad partnereddel, ám ahogy egyre nagyobb biztonságban éreznéd magad, minden elszürkül. Elfoglalt ember lévén, semmi kivetnivalót nem találsz abban, ha előre betáblázod a szerelemre szánt időt. De vajon azon elgondolkodtál, hogyan vélekedik erről a másik fél? Mindenképp kérdezd meg párodat is erről a témáról!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A döntésképtelenség lesz a legfőbb problémád a nap folyamán. A harmónia és a tökéletesség keresése közben hajlamos lehetsz szőrszálhasogatásba fogni, és addig tétovázni, míg az összes lehetőséget elszalasztod. Egy kis önkontrollal vagy baráti segítséggel lehet ezen segíteni! Ne félj tanácshoz folyamodni! Ahol a szükség, ott a segítség. Légy résen és állj készen a lehetőségekre!

Napi horoszkóp

Kell egy kis támogatás (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Egész nap óvatosan közelítesz az érzésekhez, elutasítástól való félelmed miatt inkább visszafogod magad, hogy ne tűnj sebezhetőnek. Kettősségedből adódóan időnként nem viselkedsz túl szeretetreméltón. Viszont délutánra nagyon erős lesz a társas ösztönöd, hiányérzeted megnő, ha nem érzékeled a partnered közelségét. Tölts kedveseddel több időt, és mutasd ki számára iránta érzett szeretetedet!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ha a Bakok a fejükbe vesznek valamit, rigorózusan tartják magukat eredeti elgondolásukhoz. A rugalmasság hiánya ezen a napon is többször vezet rázós szituációkhoz, főleg ha nem engeded, hogy az események sodrása szerint alkalmazkodj az új helyzetekhez. Akik Bak mellett horgonyoznak le, soha nem lehetnek biztosak semmiben. Ez persze nem feltétlenül baj, az állandóság néha unalmas.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Többnyire olyan társra vágysz, akivel javarészt megegyezik az érdeklődésetek. Aki nemcsak szerető, hanem megértő barát is. A nap vége felé valamilyen múltbéli sérelem miatt látszólag hűvös lehetsz és zárkózott, de mélyen legbelül gyengédségre áhítozol. Ha már régóta nyűglődsz egy sérelem miatt és nem tudsz továbblépni, szeretteid segíthetnek a feldolgozásban.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Gondoskodási hajlamod basáskodásba mehet át, rossz esetben birtoklási vággyá torzulhat. Emiatt mások úgy érezhetik, hogy nem könnyű veled egy fedél alatt élni. Meg kell tanulnod kiengedni, és feloldódni szerelmed, családod körében. Kedves Halak, nyár vége – ősz eleje van, adj szabadságot kedvesednek, és ne leselkedj folyton utána! Hagyd kicsit magára, hiszen mindenkinek jár egy kis pihenés, nem igaz?

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top