nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 17.: Döntések terhe nehezedik ma a válladra

Nem baj, ha le kell térned az ösvényről, csak ne a lábad elé nézz a napi horoszkóp tanácsa szerint, hanem figyeld azt is, mi az útirány és próbálj olyan döntéseket hozni, amelyek előrébb vihetnek!

Kos

Túl hamar bizalmat szavaztál valakinek, aki nagyon csúnyán ki is használta és visszaélt vele. Emiatt nagyon csalódott vagy, nem tudod azonban, hogy kiben csalódtál nagyobbat, az illetőben vagy önmagad emberismerő képességében. Ne vádold magad a napi horoszkóp tanácsa szerint, előfordul, hogy az ember olyan élethelyzetbe kerül, amikor egyszerűen nincsen más választása, mint bízni valakiben. Sajnos ezer esetből egyszer csak később derül ki, hogy kígyót melengettél-e a kebleden, vagy valóban bízhattál abban a személyben, akitől segítséget vártál.

Napi horoszkóp

Hová bújjak? (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Félelmedben megtorpantál, emiatt lecsúsztál a nagy lehetőségről. Ne csüggedj azonban sokáig, hisz ha beleragadsz ebbe a helyzetbe és azon mélázol, mit és hogyan kellett volna csinálnod, nem tudod megragadni a többi alkalmat, amiből ki lehet hozni valamit. Passzivitással nem fogsz semmit sem elérni, ellenben ha a konzekvenciát levonod, tanulsz az előzőekből, s mihamarabb tovább lépsz, még mindig ott lesz a lehetőség, hogy sikerre vidd a folyamatban lévő ügyeid. Ne add fel!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Pénteken komoly lehetőséget kínál az élet, melyet úgy érzed, mindenképp meg kell ragadnod. Mindennap nem botlik az ember ekkora esélybe, melyet kár lenne elszalasztanod. Ne gondolkodj sokat, egyszerűen használd ki a helyzetet és igyekezz a lehető legjobbat kihozni belőle. Most minden körülmény adott ahhoz, hogy sikerre vidd azt, amiről mindig is álmodoztál, épp ezért ne vessz el a részletekben, csak ugorj fejest és majd úszás közben meglátod, milyen hosszú lesz a táv.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Eljött az idő, hogy végre azokkal a dolgokkal foglalkozz, amelyekben igazán ki tudsz teljesedni és önmagadat adhatod. Add át magad annak, amiért régóta küzdesz és rengeteget tettél, így most ugorj neki az ügynek. Sokan nem hittek benned, de ezúttal nekik is bebizonyíthatod, hogy érdemes küzdeni az álmaidért, mert kellő akaraterővel hihetetlen magasságokat el lehet érni. Hajrá!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Topformában vagy, semmi nem szegheti kedved, kész vagy másokon is segíteni. Ezt a környezeted is észreveszi és a mai jókedved átragad a többiekre is. Igyekszel mindenben a pozitívumot látni, ez az a hozzáállás, ami legyőzhetetlenné tesz. Ma bármilyen akadállyal és váratlan helyzettel képes leszel megküzdeni. Mindennap törekedj arra, hogy ne a külvilág befolyásolja a tetteidet és a közérzetedet, hisz te önállóan is nagy dolgokra vagy hivatott.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nehezen zársz le bizonyos helyzeteket, nem nagyon tudod feldolgozni, ha valami véget ér, ezért szeretnéd a lehető legtovább húzni-halasztani a dolgot. Ma lépj ki végre azokból a szituációkból, amelyekben nincs többé keresnivalód. Ha nem teszed meg, nem fogsz tudni előre nézni és a jövőbe tekintve új lehetőségeket találni. Amíg nem tanulsz meg könnyebben továbblépni, beleragadsz a mocsárba, s egyre jobban belefáradsz. Gyűjtsd össze minden erődet és hagyj hátra mindent, ami visszahúz. Meglátod, sokkal könnyebb lesz az életed!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Általában szereted, ha a tiéd az utolsó szó, nehezedre esik elfogadni, ha valaki beleszól a dolgaidba. El kell fogadnod azonban, hogy vannak nálad okosabb és tapasztaltabb emberek a környezetedben, ezért időnként sokkal bölcsebben teszed, ha hallgatsz a „nagyobbakra”, mert sokat tanulhatsz tőlük, és lehetséges, hogy ha arra kerül a sor, már sokkal okosabban fogsz tudni olyan döntést hozni, amit később nem kell megbánnod.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nem szeretsz szembenézni a kellemetlen helyzetekkel, inkább halogatod a problémák megoldását. Így azonban csak gyűlnek a gondok, és ahogyan egyre több és több lesz belőlük, azt fogod észrevenni, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Ennek elkerülése érdekében igyekezz rendszerezni a tennivalókat, és bármennyire kellemetlennek érzed, okosan és logikusan tegyél pontot a dolgok végére. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni utána!

Heti holdhoroszkóp

Jegyzetek… (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Egy bizonyos helyzetben megbotlasz és hibát követsz el, emiatt rendkívül dühös vagy a helyzetre és önmagadra is. Ne ostorozd magad, mert attól semmi nem lesz könnyebb, igyekezz kiköszörülni a csorbát és a legtöbbet kihozni a helyzetből, amíg nem késő. Ha a megtörtént eseményeken rágod magad, bele fogsz veszni az egész problémába. Legyél pozitívabb, mert a dolgok önmaguktól, tettek nélkül nem fognak helyreállni, de ezzel nyilván te is tisztában vagy.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Pénteken olyan lehetőség kínálkozik, amellyel kapcsolatban úgy érzed, azt mindenképp meg kell ragadnod ahhoz, hogy sikereket érhess el. Nincs mitől tartanod, hisz rendelkezel a szükséges tapasztalattal, s megvan benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy élni tudj az alkalommal. Ne szalaszd el, mert nem mindennap jön az emberrel szembe a visszautasíthatatlan ajánlat. Nem kell különösebben befolyásolni sem a helyzetet, anélkül is jó irányba haladsz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Úgy érzed, elérkezett az alkalmas pillanat ahhoz, hogy fontos döntést hozz. Hosszú ideje hezitálsz, nem tudod, milyen irányba indulj, de most megkapod a jeleket arra, hogy nekivágj a nagy útnak. Indulás előtt gondoskodj róla, hogy ne maradjanak elvarratlan szálak, majd dolgozd ki a megfelelő taktikát, amellyel végig tudsz menni az ösvényen, amely a célodig vezet. Vértezd fel magad kellő bátorsággal, erővel és kitartással, mert különben el fogsz veszni a sűrű bozótosban!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Akaratod ellenére ma olyasvalakit sértesz meg, aki közel áll hozzád. Azonnal meg is bánod, amit mondtál, de ahelyett, hogy a felelősséget vállalva elnézést kérnél, inkább kimenekülsz a szituációból. Nem biztos azonban, hogy jól döntesz. Ha már kimondtad, amit nem akartál, állj az illető elé, kérj bocsánatot, hátha még menthető a helyzet. Az egyenes út mindig a legkönnyebb és a legcélravezetőbb.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top