nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 19.: Nem érdemes rohanni

A folyamatos kapkodásnak sosem lesz jó vége a napi horoszkóp szerint. Készíts tervet, hogy a vasárnapot pihenéssel vagy baráti együttléttel tölthesd!

Kos

Egy vitás kérdésben a barátod ma teljes mellszélességgel kiáll melletted a napi horoszkóp szerint, ami nagyon jól esik neked, bár nem szorulsz védelemre. Viszont rá kell jönnöd, nem biztos, hogy őszintén támogat, mert lehet, hogy több kapura játszik és a hátad mögött teljesen mást mond. Mielőtt azonban nekirontanál és felelősségre vonnád, mindenképpen győződj meg arról, hogy valóban áskálódik ellened. Egyébként korántsem biztos, hogy valamennyi pletyka igaz, már csak ezért is mindenkit megillet az ártatlanság vélelme!

Napi horoszkóp

Nyugalom (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma végre úgy tűnik, az a fa, melyet régóta olyan gondosan öntözöl, zamatos gyümölcsöt terem és neked ehhez semmi mást nem kell tenned, csupán csak felágaskodni és leszakítani az ágakról. Büszkeséggel és megnyugvással tölt el a tudat, hogy megérte annyi energiát rááldozni, hisz a befektetett munka ezúttal produktív és nem is akármilyen eredményt hozott. A környezeted is meglehetős elismeréssel tekint rád emiatt.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Úgy érzed, kezdesz belefáradni abba, hogy mindig ugyanazt csinálod, hogy mindig minden ugyanolyan, semmi nem változik, hogy ennél egyhangúbb már nem is lehetne az életed. Épp ezért lassan érik benned az elhatározás, hogy valami nagy változás kellene ahhoz, hogy új lendületet kapj, amelynek segítségével végre el mersz indulni egy teljesen másfajta, színesebb élet felé. Amennyiben lehetőséget kapsz erre és valóban változtatni szeretnél, ragadd meg az alkalmat, de ügyelj arra, hogy gondolkodás nélkül ne mondj igent semmire!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Valaki téged akar felelőssé tenni egy olyan ügyben, amelyhez olyannyira nincs semmi közöd, hogy nem is tudtál az egészről. Épp ezért, mielőtt még rád húzná a vizes lepedőt, határozottan állj ki magadért, s ne hagyd, hogy olyasmit varrjanak a nyakadba, amiért másnak kellene elvinnie a balhét. Hidd el, ha kellőképpen magabiztos és határozott vagy, nem fog senki kételkedni benned, az illető pedig kénytelen lesz beletörődni: ezúttal csakis ő hibázott. Ki mondta, hogy hagynod kell magad és mindig bele kell törődnöd mindenbe?!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Úgy érzed, topformában vagy ma, még ahhoz is, hogy a világot legyőzd. Ügyelj azonban arra, hogy ne csak a célt lásd magad előtt, próbálj globálisan tekinteni minden helyzetre, merülj el a részletekben és igyekezz kis lépésekben haladni. Hidd el, senkinek nem sikerült eddig még egyetlen, nagyobb ugrással felérni a hegy csúcsára! Légy türelmes, ne akarj mindent azonnal megoldani, vannak olyan bonyolultabb ügyek, amikhez a tudásodon kívül a józan eszedre is szükséged van. Jó munkához idő kell!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Úgy érzed, egy közeli barátod mindenáron maga mellé szeretne állítani egy bizonyos helyzetben, ennek érdekében mindent elkövetve és semmit nem szégyellve. Csak azért azonban, mert erőszakkal nyomul, neked még nem kell kötélnek állnod, Te ugyanis önálló gondolkodással bíró emberként el tudod dönteni, kit és miért támogatsz. Ne engedj a nyomásnak, inkább határozottad hozd a tudtára, hogy ezzel a fene nagy taktikázással csak maga ellen fog fordítani. Légy kemény és talpraesett!

Napi horoszkóp

Jó hírek (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Azt gondolod, ha mindent egy lapra teszel fel, benne van a pakliban, hogy elveszítheted mindazt, amit eddig sikerült megszerezned. Be kell látnod azonban, időnként szükség van arra, hogy kockáztass, hisz nem játszhatsz mindig biztonsági játékot. Néha tizenkilencre is lapot kell húzni, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy meggondolatlanul rohannál fejjel a falnak, mert az élethez kell némi bátorság is. Légy optimistább és higgy abban, hogy a sok küzdés után számodra is eljön majd a siker!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Maximalista vagy, szinte nem tudod elviselni, ha hiba csúszik a számításaidba. Ne vádold magad, ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, próbáld elfogadni, hogy vannak dolgok, amelyeket nem mindig tudsz befolyásolni. Nem te vagy a világ ura, csupán hasznos részecskéje a társadalomnak, épp ezért neked is megengedett időnként a tévedés lehetősége, amely teljesen természetes jelenség.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A mai napon fény derül valamire, ami meglehetősen kellemetlenül érint és alapjaiban rengeti meg az önbizalmadat. Bár most ettől eléggé rosszul érzed magad, azért beláthatod, mégis jobb, hogy most bukott ki a dolog, hiszen ma még van lehetőséged változtatni, és egy másik úton elindulni. Ne arra figyelj, hogy ez mennyire kellemetlen a számodra, sokkal inkább arra koncentrálj, hogy mit tanulhatsz belőle, s akkor a jövőben nem kerülhetsz hasonló helyzetbe. Gondolj bele, ilyen tapasztalatokra is szükséged van ahhoz, hogy sikeressé válhass az élet minden területén!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Túl sokáig hezitáltál, így elúszott egy komoly lehetőség arra, hogy végre olyan sikereket érhess el, amelyekhez nem kell megmásznod a Himaláját. Nem biztos, hogy a siker nem jön majd, de mivel ez az alkalom kicsúszott a kezeid közül, elképzelhető, hogy sokkal hosszabb és kacskaringósabb úton fogod tudni majd elérni. Ne hagyd, hogy kishitűséged és félelmed megakadályozzon bármiben is, szedd össze minden bátorságod és indulj el!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Rendkívül felelősségteljes feladattal bíznak meg, ráadásul olyan határidőt szabnak, amelyről az első pillanatban tudod, hogy képtelenség tartani, ám választási lehetőséget nem hagynak, így a sorsodba beletörődve fejest kell ugranod a dologba. Ne hagyd, hogy a kétségbeesés eluralkodjon rajtad, a legjobb tudásodnak megfelelően igyekezz mindent megtenni a siker érdekében, és akkor a végén nem kell lesütött szemmel szégyenkezned. Legyél magabiztos!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ne kapkodj, az semmi jóra nem vezet, most parancsolj megálljt önmagadnak, ülj le, logikusan rendezd a tennivalókat és úgy vedd sorra egyiket a másik után, hogy végül lelkiismeretfurdalás nélkül tudd délután átadni magad a pihenésnek! Nem éri meg kapkodni, hisz azzal csak azt éred el, hogy dupla annyit kell dolgoznod, hogy kijavítsd a hibákat! Este találkozóra hívhatnak. Bár vasárnap révén jobban szeretsz a tévé előtt gubbasztani, jobban tennéd, ha olykor inkább a társaságot választanád.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top