nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 20.: Ne engedd befolyásolni magad!

Hagyatkozz a saját érzelmeidre a napi horoszkóp szerint. Jól vezetnek az utadon, csak hinned kell magadban.

Kos

Folyton rágódsz valamin, így azonban lemaradsz minden olyan lehetőségről, ami maradandó, valóban pozitív élményt jelenthetne. Általában véve azonban sokkal jobb a napi horoszkóp szerint, ha mihamarabb pontot teszel egy-egy bizonytalan, kényelmetlen szituáció végére. De nem árt közben nyitott szemmel járnod, hogy ne csak nézz, hanem láss is bizonyos helyzetekben. Soha nem tudhatod ugyanis, hogy mikor sodor az utadba olyan vissza nem térő lehetőségeket az élet, amelyet ha nem ragadsz meg azonnal, talán örökké bánni fogod!

Napi horoszkóp

Légy önmagad! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Fogytán van a türelmed. A munkahelyeden ma úgy érzed, hogy a kollégáid csak hátráltatnak egy bizonyos dologgal kapcsolatban, nem igazán érted, mi tart olyan sokáig, miért állt meg minden, miközben neked egyetlen vesztegetni való perced sincsen. Ha teheted, próbáld megsürgetni a dolgot, hisz nem várhatsz a végtelenségig arra, hogy mások összeszedjék magukat, s végre minden menjen a maga útján a cél felé. El kell azonban fogadnod azt is, hogy bizony vannak olyan ügyek, amelyekre abszolút nincs ráhatásod.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Teljesen máshogy tervezted a mai napot, mint ahogy az alakul, egy számodra fontos személlyel szerettél volna ugyanis találkozni, ám váratlan feladatok hiúsítják meg a programot. Ne mondj le a találkozóról, igyekezz mihamarabb megoldani a feladatod, hidd el, ha sikerült pontot tenned a végére, te is sokkal nyugodtabb leszel. Amennyiben eléggé motivál a randevú, nem fog gondot okozni, hogy oda is érj. Ne aggódj, még nincs minden veszve!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Váratlan fordulat ad neked nagy lendületet a hétfői napon, pont akkor, amikor már kezdesz végleg lemondani egy bizonyos dologról. Érzésed szerint hiába futod ugyanis minduntalan a maratoni hosszúságú köröket, nagyon úgy tűnik, hogy nem sikerül közelebb kerülnöd a célodhoz. Ez a bizonyos változás viszont éppen azt mutatja, hogy nem érdemes feladnod, mert lehet ugyan, hogy most egy helyben toporogsz, de bármikor történhet olyasmi, ami a szekeredet kirántja a kátyúból!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Az utóbbi időben azt vetted észre, hogy valaki folyton befolyásolni próbál és te túl gyenge vagy ahhoz, hogy önmagadért kiállva nemet mondj bármire. Noha roppant módon frusztrál a dolog, mégsem érzed magad elég határozottnak magad ahhoz, hogy kiállj és a saját értékrended képviselve olyan döntéseket hozz, amelyek saját akaratod fészkéből származnak. Ne feledd, hogy a saját sorsod csak és kizárólag te magad tudod kovácsolni, így az is csak rajtad múlik, hogy rálépsz-e a saját utadra, vagy inkább mások árnyékaként kullogsz továbbra is.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nem véletlenül tartanak téged a többiek igen nagyra, hiszen te vagy az a személy, akire mindenben számítani lehet. Emiatt általános tisztelet övez. Ma is szükség lehet a segítségedre, mert egy olyan helyzet adódik, amiből nélküled nemigen látszik a kiút, s megoldás híján többeket is kellemetlenségek érhetnének. Szerencsére pontosan tudod, mit kell csinálnod ahhoz, hogy elkerüljétek a detonációt, és ezért mindenki rendkívül hálás lesz neked. Még jó, hogy időben érkeztél! Ha esetleg ma ünnepled a születésnapod, nagy buliban lesz részed.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Olyasfajta nyomás alól sikerül ma felszabadulnod, amely régóta nehezítette meg az életed, szinte rátelepedve a közérzetedre is. Épp ezért most rendkívülien megnyugtat a tudat, hogy egy darabig biztosan nem lesznek emiatt álmatlan éjszakáid. Most egy kicsit lazíts, de ne eressz le teljesen, hisz még csak most kezdődik a munkahét, a maradék tennivalóid pedig megoldásra várnak. Még egy nagy levegőt kell venned, nemsokára ott a célvonal, ott majd kipihened magad!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Úgy érzed, az életednek egy olyan pontjához érkeztél, ahol el kell döntened, merre mész tovább annak érdekében, hogy végül kiteljesedhess és megtaláld a boldogságod. Épp ezért, mivel ez most egy elég fontos döntés, igyekezz kizárni a külvilágot, rázd le a sok kéretlen tanácsadót és csak a józan eszedre hallgass. Akármeddig gondolkodsz azonban, előre úgysem fogod tudni, hogy jól döntöttél-e, az csak a távolibb jövőben fog kiderülni! Ne hezitálj sokáig, dönts és cselekedj!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma azt veszed észre, hogy kezdenek elég durván elszabadulni az indulatok, így egyszerűen nincs más választásod, közbe kell avatkoznod, mielőtt nagyobb baj lesz belőle. Nincs idő hezitálni, hozd össze a vitás feleket és segíts nekik rendezni a konfliktust, különben mindketten rossz szájízzel fordítanak majd hátat egymásnak. Hálásak lesznek neked azért, hogy megmentőként érkeztél, még mielőtt összecsaptak volna a hullámok. Méltán lehetsz büszke magadra!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Hosszú idő után ma végre úgy alakulnak a dolgaid, ahogy annak idején eltervezted. Senki és semmi nem próbálja meg befolyásolni az életed és ez rendkívülien megnyugtat. Kicsit lassíthatsz a tempón, de ne állj le végleg, hisz nem ajánlott előre innod a medve bőrére, amíg nem tudod magadénak a zsákmányt. Nézz körül, ne csak egyetlen dolgot láss magad előtt, próbáld észrevenni az utadba kerülő, új lehetőségeket is!

Havi horoszkóp

Szeptemberi tervezés (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Elhamarkodott és meggondolatlan ítéletet mondasz egyik családtagod felett anélkül, hogy a helyzet minden részletével tisztában lennél. Emiatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ám ha be tudod ismerni azt, hogy tévedtél, még nem lesz minden veszve. Legközelebb érdemes a dolgoknak alaposabban utánajárnod, mielőtt szóra nyílik a szád és hangosan nyilvánítasz véleményt. Kérj elnézést a rokonodtól és legközelebb légy alaposabb!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Olyan helyzetbe kerülsz ma, amely ugyan elsőre kellemetlennek tűnik, emiatt meghátrálsz és próbálsz menekülni, ám ha egy pillanatra megállsz, észre fogod venni, hogy akár még úgy is alakíthatod az egészet, hogy az neked legyen a legkedvezőbb, ezáltal nem kell majd szégyenkezned. Mielőtt tehát felhúzod a nyúlcipőt, érdemes kicsit elmerülni a részletekben, hisz csak úgy fogod tudni számodra is kedvezően alakítani a szituációt. Menni fog, ne aggódj, nem lesz baj!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top