nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 21.: Szerencsés napod lesz ma

Ma rád mosolyoghat a szerencse a napi horoszkóp szerint, ha élsz a lehetőségekkel és belevágsz a kalandokba. Csak egyszer élsz, használd ki!

Kos

A munkád miatt most sokszor kell hosszabb-rövidebb időt távol töltened az otthonodtól. Bármennyire családszerető vagy, jól esik néha egy kis távolság, leválás. Párkapcsolatban kisebb viták becsúszhatnak, elsősorban kedvesed nagyon laza viselkedése miatt. Drága Kos, féltékenykedéssel, piszkálódással csak elűzöd őt otthonról, pont annak a karjába, akinek nem akarod! Több önuralom sokat segíthetne!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ahelyett, hogy szerelmeddel édes kettesben ücsörögnétek valahol, veszekszel vele. Ennél már az is jobb lenne, ha lázadásod tüzét valamilyen jó kis táncra, esetleg párnacsatára fordítanád. Többre mennél vele! Munkafronton bármilyen idő van, öltözködj szépen. Ma előfordulhat, hogy különösen elegánsan kell megjelenned egy üzleti megbeszélésen vagy más eseményen.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Az Ikreknek szerencsés lehet ez a nap, elsősorban az otthonukkal kapcsolatos terveik szempontjából. Amennyiben eddig nem sikerült megoldást találni a párkapcsolati gondjaidra, most ott is kipattan az isteni szikra, ami segíthet. Nem kéne elszalasztani a lehetőségeket, mert ritkán adódhat ilyen gyors, praktikus megoldás. Idősebbek, figyelem! Eljött az ideje annak, hogy ne csak beszéljetek a megújulásról, hanem bele is kezdjetek!

Napi horoszkóp

Szerencse (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Erőnlétedet és teljesítőképességedet tekintve nincs okod panaszra, mégis úgy érzed, nem teljesülnek az elképzeléseid úgy, ahogyan azt szeretnéd. A család és a barátok is talán jobban igénybe veszik segítőkészséged, eltérítik valódi szándékodtól. Kerüld el, vagy szüntesd meg azokat az emberi kapcsolatokat, akik vészmadárként csupa jó szándékból le akarnak beszélni terveidről vagy álmaidról.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nem szükséges visszafognod magad. Valójában nem is tudod, mert a jegyedben átvonuló Uránusz hatására szó szerint hajkurászod a kalandot. A fiatalok is a szokásosnál életvidámabbak, bulizós hangulatban vannak, aminek meg is lesz az eredménye. Új szerelem, de akár gyermekáldás is lehet a következménye a következő időszaknak. Idősebbek most a nyugisabb elvonulásokat, csendes helyeket, a belső békét keresik.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Munkahelyeden számítanak tudásodra, segítőkészségedre. Nem kizárt, hogy emiatt több utat is beiktatnak, amely a cég működését, fejlődését szolgálja. Családod mindenben melletted áll, az itthon maradottakért nem kell aggódni! Eljegyzést, esküvőt tervezőknek minden jól alakul, még olyanok is besegítenek, akikkel nem voltál nagyon jóban. Fontos: csúszás, késés esetén a hiszti teljes mértékben mellőzendő!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Fortuna asszony csillaga felszabadíthat a gátló Szaturnusz késleltető hatása alól. Ez valójában azt jelenti, több mindent megkaphatsz, több mindent könnyebben elérhetsz, mint az elmúlt időszakban. Szerelem, üzlet, pénz terén jönnek a lehetőségek, egyik a másik után. Vannak, akiknek a nap végi elmélyülés nyújt többet, ők kerülni fogják a tömeget, a nyüzsgést és hiperaktív barátaikat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A szerelmi gondolatok és a mélyenszántó, romantikus elmélkedések ideje következik a Skorpiók számára. Mintha most egy kicsit túlzottan is elméleti síkról közelítenéd a párkapcsolatok kérdését. Ha szingli vagy, akkor remek elméleteket sorakoztathatsz fel arra, hogy mit kellene tenni a párkeresésben, de valahogy ezeket sohasem teszed meg. Ha párkapcsolatban élsz, akkor pontosan tudod, mit kell tenni a szerelemért, vagy hogyan kell izgalmas és fejlődőképes párkapcsolatot menedzselni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Párban (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A Mars és a Nap most téged erősít, ám ez az erő nem biztos, hogy mindig jó irányban érvényesül. Hajlamos lehetsz – szokatlan módon – kötözködővé, arrogánssá válni. Ellensúlyozására fogyassz minél kevesebb kávét, energiaitalt, helyette csillapítsd idegeidet citromos vízzel, limonádéval! Szerelmeseknek a vizek, különösen a természetes vízpartok jó hatással lehetnek a test és lelki egyensúly megteremtésére.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A tettek helyett most passzivitásra, elfogadásra van szükség a részedről. Lényegében arra, hogy hagyd az eseményeket megtörténni. Nem irányíthatsz mindent. Ha így teszel, akkor elkerülheted a nagy vitákat, veszekedéseket. Ha szingli vagy, az események arrafelé sodornak, amerre megtalálhatod a nagy Őt. Pontosabban a nagy „ő”-ket, hiszen több jelölt is felsorakozik majd. Nincs is semmi dolgod, csupán annyi, hogy kényelmesen hátradőlve várd a jelentkezőket!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ha a szerelemben csalódottnak, frusztráltnak érzed magad, annak komoly oka van. A tudat jelezni szokott, amikor nagyon alaposan, és nagyon következetesen el kell kezdeni változtatni a dolgokon. Itt az ideje összegyűjteni ezeket a problémákat és okulni belőlük. Ha úgy érzed, hogy nem benned van a hiba, akkor lépj a tettek mezejére! Akár szingli vagy, akár nem, jó, ha tudod, hogy nem vállalhatsz minden hibát magadra.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szerelmed izgalmasnak találhatta a szerepjátékaid egy darabig, de most már a valódi arcodra, a valódi véleményedre, a valódi szavaidra lesz kíváncsi. Egy rövid szabadság, de akár egy délután is elég lesz arra, hogy rendszerezd gondolataid és korrigáld hibás elképzeléseid. Feladatod az lesz, hogy az elmúlt időben keletkezett káoszban rendet teremts, és új célokat tűzz ki magad elé, illetve a párod elé.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top