nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 22.: Rózsaszín felhők között érzed magad

Ma szinte csak a szerelemre tudsz koncentrálni a napi horoszkóp szerint, ami nem feltétlenül baj. Igyekszel végre változtatni a dolgokon, ami pozitívan hathat a jövődre.

Kos

Komoly társ nélkül élőként ereszd el a régit, hogy végre befuthasson az új. Meglepően sok érdeklődő zsong majd körülötted. Találkozz velük, ismerd meg őket, adj nekik esélyt. Társas kapcsolatban érzelmi életed tele lesz újdonsággal, izgalommal, szenvedéllyel. A felbukkanó sérelmek is könnyedén rendezhetőek a napi horoszkóp szerint, és ha még hiányzik egy sarkalatos pont a kapcsolatotokból, azt most pótolhatjátok!

Napi horoszkóp

Rózsaszín felhők (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ha a családodnak szoktál panaszkodni a szerelmed viselt dolgairól, akkor valószínűleg most ezernyi tanácsot kapsz ahhoz, hogyan tudod rendszabályozni őt. Valójában a regulázás helyett – mint mindig – most is a több szeretetet kellene választani. Társat keresőnek érdemes elgondolkodni azon, mi köze van a szülei kapcsolatának az ő szingliségéhez. A csillagok szerint lehet valami összefüggés. Keresd meg, majd dolgozd fel!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A szabadság az Ikrek számára egy szerelmi kapcsolatban is igen fontos érték. A mai nap folyamán visszaszerezheted a saját szabadságodat, és ismét megérkezhetsz abba a boldog és felszabadult állapotba, amelyre már régóta vágytál. Sose feledd, lehetsz egy kapcsolaton belül is szabad! Amennyiben keresed a párod, nem az a cél, hogy valami felé rohanj, hanem az, hogy mindig élvezd azt a pillanatot, amelyben vagy.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Párt keresőnek: Ne egy idealizált társra vágyj, hanem egy hús-vér emberre! Lehet, hogy nem lesz birtokában az x akárhányas szuperlistádnak, de egyre biztosan képes: odaadóan szeretni, és rajongani érted. Juttasd érvényre a vonzerődet, mutasd meg, hogy a külsőségeid mögött milyen megbízható és szenvedélyes társra lelhet valaki. Kapcsolatban élőknél sikerülhet úgy szorosabbra fűzni kötelékeiteket, hogy az egyik fél számára sem lesz kínosan szorító érzés.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ezen a napon arra keresed a választ, hogyan szerethetnéd jobban a társadat. Mindenfélét kipróbálsz, hogy javuljon a kapcsolatotok. Ahelyett, hogy ehhez a magazinok színes ötleteit hívnád segítségül, meg kellene értened egy egyszerű szabályt: adni csak abból tudsz, amid van. Amennyiben társkereső fázisban vagy, ha képes leszel szeretni önmagadat, képes leszel szeretni és bevonzani a szerelmet is.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szingliként a Vénusz és Jupiter olyan körülményeket teremt, amikor elkerülhetetlen, hogy feltárd önmagad. Hogy megmutasd a világnak szépségedet, egyediségedet, és elfogadd, hogy igenis létezik Nagy Ő, aki csak rád vár, és szeretne a tenyerén hordozni. A Vénusz folyamatosan izzítja a szenvedélyt körülötted, így nem csoda, ha kedvesednek harcba kell szállnia kegyeidért másokkal. A döntés természetesen a te kezedben van, ugyanakkor tudod, hogy hol a helyed, és ki az, aki már bizonyított, ellentétben a hirtelen felbukkanó Don Juan-okkal.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A Mérleg megérti, hogy a kevesebb néha több. Azaz megtalálhatod párodban vagy leendő kedvesedben azt, akit nem csak az ágyban, de életed minden területén ott akarsz tudni magad mellett. Adni akarsz és a társadat kívül-belül megismerni. Minden szabadidőtöket együtt akarjátok majd eltölteni, ami nagyon meglepi a környezetedet, mert a szokottnál kevesebb idő jut rájuk.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nem hiába tettél meg mindent azért, hogy párod úgy érezze, nélküled nem tud létezni. Most jött el a pillanat, hogy végre teljesen átadjátok magatokat a szerelemnek és felhőtlenül, gátlások nélkül szeressétek egymást. A szinglik a bajban kapnak olyantól segítséget, aki aztán életük meghatározó része lesz. Túljutva a nehézségeken, az élet csendesebb mederben folyik tovább, de utatok továbbra is izgalmas kalandokat ígér.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Egy érzelmi hullámvasútra váltottál jegyet. Nem mindig találjátok partnereddel a közös hangot, mégis olyan elszakíthatatlan kötelék van köztetek, ami kiállja az idők és a bizalmatlanság próbáját is. Kicsit evezzetek romantikusabb vizekre, lehetőleg szó szerint használjátok ki az este nyugalmát, adjatok teret a csendnek, és néha pusztán csak fogjátok meg egymás kezét. Társat keresőknek több önbizalomra és bátorságra lenne szüksége!

Heti horoszkóp

Bízz magadban! (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Érzelemmel teli és nagyon aktív nap mutatkozik, ami estefelé az élet néhány területén átcsap bonyodalmakba és nehézségekbe. Ezt bizony megérzitek a pároddal. Érdekes módon nem nehézséget fog okozni magánéletetekben, hanem egyfajta újra egymásra találást. A szingli Bak előtt eloszlik a köd, és valakiről kiderül, milyen régóta várja, hogy észrevegyék! Ez a sok fennforgás hoz némi változást az életben, de mindenképpen pozitív irányban.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ha megtanulod kicsit visszafogni magad a felelőtlen, hirtelen tett ígéretektől és kijelentésektől, visszanyered párod bizalmát, és ez új élményekkel kárpótolhat. A párkeresők is hasonló nehézségekkel fognak küzdeni, de érdemes lenne megtanulni végre okosan szeretni. A nap közepe ígér egy igazán aktív időszakot, talán ekkora nő be a Vízöntők feje lágya, ami a kapcsolatuk megszilárdulásához és életük felpezsdüléséhez vezet.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Féltékenység, bizonytalanság mételyezi meg a kapcsolatokat, ami benned egyfajta érdektelenséghez vezet majd. Ez a semmilyen hangulat keményen visszaveti az érdeklődésedet és az aktivitásodat, de lássuk be, ha a csillagok nem nyújtanának segítő kezet, hosszú távon akkor sem tűrnéd. Így mindenképpen fellendülés követi majd a mélypontot. Párt keresőknél a felismerés, hogy túljutottál a válságos időszakon, extra élményekkel kecsegtet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top