nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 23.: Pörgős nap vár rád

Ma rendkívül elfoglalt lehetsz a napi horoszkóp szerint, és úgy érezheted, hogy pihenni se lesz időd. Mozgalmas napnak nézel elébe, annyi bizonyos.

Kos

Ne hencegj mindenfelé azzal, hogy milyen szerencsés vagy a napi horoszkóp tanácsa szerint! Hamar megirigyelhetnek, azonfelül kockáztatod, hogy a jövőben, ha szükséged lenne rá, nem támogatnak olyan lelkesen. Aki új szerelmet keres, szintén ne vigye túlzásokba az önkifejezést. Ezzel elbizonytalaníthatod a másik felet. Túlzott érzelmi energia-kitörések esetében szürke vagy fekete színnel állíthatod vissza a megszokott rendet.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Tevékeny időszak következik. Életed ritmusa nagyon felpöröghet. Feladatok, munkahelyi kiküldetések, tárgyalások, költözködés követheti egymást. Ez a nap kedvez az új ismeretek megszerzésének, ismerkedésnek és bármilyen továbbképzésnek. Érdemes az iratok és akták összeállításával, a meglevők rendezésével foglalkozni. Javasolt szín erre a napra a barna, amely mint anyagi szimbólum, az ösztönszféra kifejezője is.

Napi horoszkóp

Légy összeszedett (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A szerelem most sok Ikrek életében nagyon szenvedélyessé válhat. Az érzelmek szédítő hullámvasútján találhatod magad. Attól azonban óva intenek a csillagok, hogy teljesen elveszítsd önuralmad. Aztán a szenvedélyek fellángolása heves vitákba csaphat át, ami semmilyen kapcsolatnak nem tesz jót. Még akkor sem, ha tudod, gyorsan helyreáll a rend. Javasolt gyógyító színed a mai napra az almazöld, mely egyensúlyt és harmóniát sugároz.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szerelem terén riválisokra számíthatsz. Akinek valóban komolyan a szándékai, jobban teszi, ha kedvezőbb időpontra vár. Családi körben előfordulhat némi versengés, nézeteltérés. Beszéljétek meg nyíltan az esetleges feszültségeket és vegyétek figyelembe azt, hogy mindenkit azonos jogok illetnek meg. Javasolt szín lehet neked a zöld, mely a természet, növekedés és az általános regenerálódás színe.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ezen a napon többször kerülhetsz a figyelem középpontjába. Ez főképp a társat kereső Oroszlán szülötteknek kedvező hír. Ha sikerül jó benyomást tenned a kiszemeltedre, könnyen lehet, hogy végre rád talál a boldogság. Munkában és úgy általában a pályafutásod során, ne hagyd, hogy elvakítson a villámgyors siker! Örülni szabad, de ezzel másokat hergelni nem. Segítő szín erre a napra a kék, mely helyreállíthatja a torokcsakra, a kommunikáció egyensúlyát.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ha nem akarsz megfenekleni a munkában, pihenj többet! Várható, hogy lelki békédben és annak nyugalmában megzavarhatnak. Felkészültél egy adott forgatókönyvre, azonban az élet egy teljesen más helyzet elé állíthat. Habár látszólag megőrzöd a nyugalmad, belül tombolhat a pánik. Fontos, hogy ebben a helyzetben ne kövess el olyan hibákat, melyeket a későbbiekben megbánhatsz. A spektrum színei között a lila a legrövidebb hullámhosszú, ugyanakkor a lilának van a legnagyobb energiája.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A Jupiter és a Plútó kölcsönösen segíti egymást, ami azt jelenti, hogy eljött az ismerkedés, a pezsgő társasági élet, és a fárasztó, de gyönyörteljes kiruccanás ideje. Ne ülj otthon, tiéd az egész világ még a jelenlegi helyzetben is. A Plútó biztosítja a győzelemhez szükséges energiát, akaratot, elszántságot. A gyógyító színek közül javasolt minél több kék használata, amely lelki nyugtatószer.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A legváratlanabb események mostanság a magánéletedben következnek be. Például váratlanul beleszeretsz valakibe, aki régóta a közeledben van. A szerelem maga alá temethet, teljesen átveszi az uralmat. Fontos: pár hetes, hónapos ismerkedésben ne akarj azonnal komolyan elköteleződni! Stressz és szorongást oldó szín a zöld. Csökkenti a kimerültséget, a fáradtságot, néha teljesen meg is szünteti őket. Az elégedetlenség érzését is jó irányba tereli.

Heti horoszkóp

Egyensúly (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ez a nap a kapcsolatok megszilárdításának az időszaka. Az együttműködés, a csapatmunka kerül előtérbe. Némi megértéssel, segítőkészséggel elnyerheted a kollégáid elismerését, igen népszerű lehetsz. A szerelem és akár a házasság terén is jelentős eseményekre lehet számítani. Mint a filmekben: eljegyzés, esküvő, szerelmi vallomás, minden lehetséges. A párkapcsolatban együtt élők minden bizonnyal közel kerülhetnek egymáshoz. Ebben segítheti őket a vörös színek bármelyike.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A magánéletben kicsit jobban engedd el magad, légy toleránsabb, és ne feszülj be már a társad létezése tudatától! Tény, hogy kapcsolatotokban kevés jó maradt, de az együtt eltöltött idő alatt voltak jó dolgok is. Vannak helyzetek, amikor a lakás, vagy bármi más miatt nem tudsz, nem akarsz váltani. Ne légy túl szigorú magadhoz, mert abba belebetegedhetsz! Javasolt szín erre az időszakra a sárga, mely élénkíti az idegrendszert. Áramlása egyszerre stimuláló és inspiráló.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Elérkezett a vágyak beteljesedésének a pillanata. Amennyiben vágysz valamire, valakire, most elérheted, illetve megkaphatod. Nőknek ez az időszak elhozhatja a régóta várt leánykérést, míg a fiúknak a nagyobb szabadságot. Kapcsolatban élők viszont vigyázzanak, mert nagy az esélye, hogy féltett kis titkaik napvilágra kerülnek! Lesz majd égzengés és mennykőcsapkodás, ha így történik. Javasolt szín a fehér, a lelki megmentő. Elhozza a reményt és a békességet.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Készülj fel a gyors irányváltoztatásra és a váratlan akadályok megkerülésére! Hagyatkozhatsz a saját tapasztalatokra, de azért ne hagyd figyelmen kívül azok tanácsát sem, akikben megbízol! Rövidesen vulkánként törnek rád az érzelmek, amiket nem lesz könnyű kezelni. Ehhez az idegállapothoz javasolt gyógyító színed a narancs lehet, amely erőt tud adni ahhoz, hogy szembenézz bizonyos nehézségekkel, és ha szükséges, legyőzd azokat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top