nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 24.: Hagyd magad mögött a múltat!

Ha új kapcsolatba szeretnél belevágni, akkor túl kell lépned a korábbi sérelmeiden és tiszta lappal kezdeni a napi horoszkóp szerint. Előtted a jövő!

Kos

Párra váró Kosoknak fontos taktika, hogy húzzák el az ismerkedést minél hosszabbra! Ízlelgessétek, próbálgassátok egymást, mielőtt komolyabbra fordulna a helyzet. A felfokozott várakozás kisebb akadályokon is átsegítheti a partnereket. Munkában jelzés értékű, ha gyakran kiborulsz. Hol és hogyan szoktál lazítani? Pihenj, amikor nagyon kimerültnek érzed magad a napi horoszkóp tanácsa szerint!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A párkapcsolatban élő Bikák szeretnének végre nyugalmat. Arra vágynak, hogy szorosabbá váljon az összetartozás, de tudniuk kell, hogy ez nem történik meg magától. A párra váró Bika szülöttek nem kevés kalandba fognak keveredni, de arra vigyázzanak, hogy senkit ne vegyenek azonnal komolyan! Munkában fontos, hogy ne veszítsd el kedved, és tudd megőrizni optimizmusod. Még akkor is, ha ez időnként nagyon nehéz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Az Ikrek ne vigyék haza a munkahelyi gondokat! Védd a magánéletedet és a párkapcsolatodat a rohanó világ darálójától. Ezt nem fogja senki sem megtenni helyetted, épp ezért neked kell. Társra vágyó Ikreknek nem kell feltétlenül a végső ismerkedést célul kitűzni. Minél jobban rágörcsölnek, annál lassabban sikerül! Az első találkozók előtt próbáld kiüríteni a múltat, meg azt, hogy mással mi és hogyan volt, mert ezzel lehet rögtön az elején elrontani mindent!

Napi horoszkóp

Hagyd magad mögött a múltat! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Értékeld azt a személyt, aki tartósan melletted van, még akkor is, ha olykor idegesítő. Mindenkinek vannak bogarai, neked is. A második lépés, hogy idézd fel, mikor és hogyan szerettetek egymásba. Társra vágyónál egyrészt régi kapcsolathoz akarsz visszatérni, de ez nem vezet sehova. Másrészt egy új, de kísértetiesen hasonló problémát hordozó tűnhet fel. Ez sem egy kiváló perspektíva. Munkafronton ne adj ki felesleges információkat olyanoknak, akikre nem tartoznak a benti dolgok!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A párban élő Oroszlán szülötteknek jól meg kell fontolniuk, érdemes-e két vagy több vasat tartaniuk a tűzben. Akiknek korábban nem volt párhuzamos kapcsolatuk, azokat is megérinti a kísértés. Dönts okosan, mert jövőd labilissá válhat! Munkafronton megerősítheted jó híred, és ennek köszönhetően idővel még előrelépési lehetőséghez is juthatsz. Fektess nagy hangsúlyt a korrektségre, megbízhatóságra!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Törekedj a kölcsönös figyelemre, kényeztessétek egymást pároddal! Legyetek minél többet kettesben, zárjátok ki a külvilágot, és csak egymással foglalkozzatok! Társra vágyó Szüzek számítsanak rá, hogy egy régi szerelem vissza akar térni. Jól meg kell gondolni, hogy van-e értelme folytatni. Munkában fontos a laza lelkiállapot, amely elősegítheti, hogy munkahelyi vagy üzleti kapcsolataid jól alakuljanak, eredményessé váljanak.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Otthonodban nagy jövés-menés várható: valaki elköltözik, valaki odaköltözik, vagy te magad költözöl. Mindez kicsit fárasztó lesz, de ne idegeskedj! Eközben ne feledkezz meg a párodról, lehetőleg közösen döntsetek ezekben az ügyekben, majd együtt fogjatok neki a kivitelezésnek. Párra váró Mérlegeknél ez a nap belső harccal és családi konfliktussal telhet. A mind nagyobb önállóság kedvezően befolyásolja a párkeresés eredményességét.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Most több nagy lehetőség fog adódni, amelyeket nem lenne szabad kihagyni. Igazad van, ha bedobod magad, hiszen régóta dolgozol azon, hogy megmutathasd, mire vagy képes. A párra váró Skorpióknak el kell dönteniük, mennyit hajlandóak áldozni a párkeresésre. Időben, anyagiakban, elvekben. Igaz, hogy a hivatásodban nagy sikerek várnak rád, de ez nem zárja ki, hogy olykor kimozdulj szórakozni.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ha már együtt éltek, akkor más formában erősíthetitek meg az elköteleződéseteket. Az, hogy hogyan, teljesen rátok van bízva. Ha nincs ötletetek, akkor várjatok, meg fog jönni az ihlet! Párra váróknak legbölcsebb a pillanatnak élni – elköteleződés és elvárás nélkül. Munkában sok a feladat, de könnyebben érhetsz a teendők végére, ha nem hisztizel, inkább kreatívan kezeled a dolgokat.

Napi horoszkóp

Felszabadultan (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A Bakoknak ébernek kell lenniük, hogy ezeket a veszekedős időszakokat ne használja ki egy harmadik, se az egyik, se a másik oldalon! A párra várók többször is belefuthatnak önző, akaratos, agresszív emberekbe. Nem kell kényszeredetten jó pofát vágni ezekhez. Légy annyira önző, hogy nem mész bele semmilyen méltatlan szituációba. Munkában egyelőre marad minden a régi.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Most nem a hűséged lesz a kérdés, hanem az, hogy tudsz-e kellő toleranciával hozzáállni a párodhoz. Ez különösen régi kapcsolatoknál lehet nehéz. Párra vágyók vegyék a lehető leglazábban a párkeresési projektet! Ha túl erősen koncentrálsz arra, hogy párt kell találnod, akkor elijesztheted a „jelentkezőket”. Munkafronton tartsd szem előtt, hogy a munkatársaid nem az ellenségeid!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Már sokszor bebizonyosodott: az egészséges önzés létkérdés. Ha jól vagy, akkor derűt, harmóniát és békét sugárzol magadból, így a környezeted, különösen a párod, nyugodt és kiegyensúlyozott lehet. A párt kereső Halak szülöttek ezen a napon ne erőltessék a dolgot! A hónap vége tájékán jobbak lehetnek a csillagállások. Munkában ügyelj arra, hogy be tudd tartani előre eltervezett napirended.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top