nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 25.: Szeretetben telik a napod

Sokan támogatnak és állnak mögéd a napi horoszkóp szerint, ami megmelengeti a szívedet.

Kos

Kicsit nosztalgikus hangulatban vagy ma a napi horoszkóp szerint. Sokszor eszedbe jutnak gyermekkori emlékek, és olyan eseményekre is visszaemlékszel, amelyekkel nem foglalkozol sokat a mindennapok során. Máskor nem jellemző rád ez a hangulat, de lehet, hogy ebben az esetben segítség lehet számodra. Hiszen akadhatnak olyan múltbéli érzelmi helyzetek az életedben, amelyekkel komolyabban kell foglalkoznod, hiszen nem dolgoztad még fel őket. Engedj nyugodtan ennek az erőnek, és ha úgy érzed, akkor vállald fel a vele járó fájdalmat is. Hosszabb távon segíteni fog neked.

Napi horoszkóp

Szeretetben (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Szombaton kellemetlen felfedezést tehetsz közvetlen környezeteddel kapcsolatban. Lehet egy kis nézeteltérésed, például a szomszédokkal, és rájöhetsz, hogy mennyivel más értékeket képviselő emberek laknak a környezetedben. Azonban ne felejtsd el, hogy most indulataid szemüvegén keresztül vizsgálod a helyzetet, és pár nap múlva már egészen más véleményen lehetsz. Lehet, hogy akkor megbocsátóbb hangulatban leszel, és sokkal jobban tudod követni mások cselekedeteit, motivációit. Ebből következik, hogy inkább ne vessz össze tartósan senkivel!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kiegyensúlyozott vagy, nyitott és figyelmes. Nőiséged virágzik. Ennek megfelelően válassz magadnak edzésmódot, a mi tippünk: salsa, ez ugyanis gyógyír mindenre. Az étkek terén is érdemes új dolgokat kipróbálnod: az indiai, török és arab konyha rostokban gazdag receptjeit, sok padlizsánt ajánlunk figyelmedbe! Szépítő pakolásokat, kozmetikai kezeléseket érdemes ma délutánra beiktatnod!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Egyik ismerősödet olyan ügyben támadják, amelyhez semmi köze sincs. Szeretnél igazságot szolgáltatni, de nem vagy abban a helyzetben, hogy ezért tegyél is. Most elég, ha biztosítod a támogatásodról, hidd el, az is segítség számára és neked is jót fog tenni. Beszélgessetek, igyatok egy pohár bort vagy mustot, most úgyis szüreti szezon van. Hétvége lévén holnap van idő az ejtőzésre.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nem az a megoldás, ha sok munkát veszel a nyakadba, főleg mivel hétvége van. Amikor ezt kedvesed is felveti neked, nem tudsz mit válaszolni a kérdéseire. Össze vagy törve és ezen még az sem változtat, hogy a munkád területén egyre több sikert könyvelhetsz el. Pénzügyeid valamennyit javulnak, de ne kezdj eszeveszett költekezésbe, mert most még nem teheted meg! Szánd a napod a pihenésre.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Lehet, hogy új lakást szeretnél, vagy egy szebb autót? Azon gondolkodsz, hogy jó lenne hitelt felvenni, és banki ügyletekkel finanszírozni vágyaidat. A jó hír az, hogy nyugodtan megteheted, valószínűleg zökkenőmentes lenne az ügymenet. Egyvalamire azonban figyelj: csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér! Nem biztos, hogy ez a helyes megoldás számodra. Talán érdemes lenne kicsit gyűjtögetned, mielőtt ekkora fába vágod a fejszéd.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Jellemedben igen erősen megtalálható a tapintatos, diplomatikus viselkedésre irányuló tendencia. Ma hajlamos leszel arra, hogy mindenkivel kedves legyél, és hogy megtedd azokat az apró udvariasságokat, amelyeket mások gyakran elmulasztanak. Örömödet leled a másokkal való együttműködésben, a súrlódások elsimításában, a problémák eligazításában.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nagyszerű elképzeléseid vannak, csak támogatót nem találsz hozzá. Mindenkit felkeresel, de senki sem lát elég fantáziát az ötletedben. Úgy érzed, hogy fel kéne adnod, de mégsem teszed. Jól döntöttél, hiszen lesz olyan kollégád, aki örömmel látná elképzeléseidet. Hazafelé menet beszerezhetsz néhány szál virágot, dobd fel a lakás hangulatát. Este pedig olvasgass a kedvenc könyvedből, jót fog tenni a chillezés.

Napi horoszkóp

Dönts bölcsen! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Sorra derül ki jelenlegi barátodról, hogy mégsem ő az álompartnered. Nem baj, ha nem viselkedik úgy a világ, mint ahogyan azt te szeretnéd, hiszen egyrészt unalmas lenne, másrészt, mit kezdenénk egymással, ha semmi feszültség nem munkálna közöttünk? Hiszen gyakran a feszültség visz előbbre minket, persze, ha egészséges mennyiségben van jelen kapcsolatainkban.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyon szép nap várhat ma rád a szerelemben, érzelmi életedben, s a családoddal kapcsolatban is. Olyan kedves és megható gesztusokat tapasztalhatsz párod részéről, ami megerősíti benned azt a hitet, hogy jól döntöttél, amikor őt választottad. Néha azt mutatod a külvilág felé, hogy nem fontos neked a kedvesség s az érzelmek, azonban ez koránt sincs így. Legfeljebb nehezebben vállalod fel, hogy te is egy érző ember vagy. Társadnak nap mint nap meg kell küzdenie azért, hogy szívedbe fogadd, s ezért nagy tiszteletet érdemel.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ismét sok furcsa dolgot művelsz szombaton, ami nem különösebben meglepő, hiszen ilyenek a Vízöntők! A furcsa inkább az, hogy mindezt környezeted és párod megértően fogadja. Nem idegesíti őket különcséged, inkább csak mosolyogva legyintenek egyet, mondván, hogy milyen szeretetreméltó vagy. A délutánt érdemes a szabadban töltened a családdal, használd ki a vénasszonyok nyarának utolsó napsugarait. Sosem árt egy kis D-vitamin.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szeretnél ma pontot tenni egy fontos feladatod végére. Nem tudod, hogy pontosan mit várnak el tőled főnökeid, de a megérzéseidre bízod magad. Nem tévedsz, amikor megpróbálod feltérképezni az előtted álló kihívásokat. Egy megbeszélésen olyan információkra teszel szert, amelyek segítenek a probléma megoldásában. Munka után lazíts, fordulj kicsit magad felé!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top