nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 26.: Ragyogsz ma

Csak úgy sugárzik belőled a pozitív energia a napi horoszkóp szerint, ami a külsődnek is jót tesz, így mindenki bókolni fog neked.

Kos

Egy barátod nagyon későn csönget be hozzád vasárnap este. Tudod, hogy mostanában nagyon sok gondja van, szeretnél neki segíteni. Már korán sötétedik és hűvösebbek is az esték, így ha teheted, marasztald éjszakára. A lelkizés úgyis nagyon megy neked a napi horoszkóp szerint. Bontsatok ki egy üveg bort, dobjatok be egy limonádés sorozatot, de csak mértékkel igyatok, hisz tudod, hogy holnap már munkanap lesz.

Napi horoszkóp

Ragyogás (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Olyan ismeretséget köthetsz ma, amely nagyon is kedvedre való. Igaz, hogy barátságnak indul a dolog, de lehet egy olyan pillanat, ami ezen az érzésen jóval túlmutat. Meglesz a lehetőséged arra, hogy mérlegeld, barátságot szeretnél vagy talán szerelmet. Ügyelj arra, hogy ez a pillanat tényleg csak egy pillanat lesz, és ha mégis belemész egy mélyebb érzelembe, onnan már nem lesz visszaút.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kedvesed nagyon sok dolgot ígér, de nem sikerül teljesítenie. Lassan az utolsó kártyáit is eljátssza, így hitetlenkedve fogadod újabb ötleteit. Igyekszel mindezt nem kimutatni, de egyre nehezebben megy. Családod is kommentálja a helyzetet, ami egyáltalán nem segít a kapcsolatotoknak. A mai nap alkalmas lesz arra, hogy átbeszéljétek a dolgot és jó irányba tereljétek a közös hajótokat.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Munkahelyeden felfelé ível a szerencsecsillagod, ami bizony már ráfért egzisztenciális helyzetedre. Ez nagyon jó hír, azonban mégsem lehet minden tökéletes, ugyanis családi életedben kicsit puskaporos a levegő vasárnap. Nem is csoda, hiszen a múlt héten alig lehetett hozzád szólni, és lehet, hogy alaposan megbántottad a körülötted élő embereket. Kiengesztelésül süss egy sütit, hiszen tudod, hogy az édesség meglágyítja a szíveket is.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nagyon korán felébredsz, de mégsem sikerül időben elindulnod. Egy gondolat nem enged el, így egész nap ezen őrlődsz. Csak úgy tudod magad kibillenteni ebből az állapotból, ha nem csak a problémára figyelsz, hanem a megoldáson is töröd a fejed. Vasárnap inkább a feltöltődésre koncentrálj. Ezt úgy érheted el, ha kicsit befelé fordulsz. Segíteni fog a meditáció vagy esetleg egy kellemes és nem túl rövid séta.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Még mindig a munkáddal és egzisztenciáddal foglalkozol, pedig már a hétvégének is lassan vége van. Lehet, hogy a múlt héten sikerült kiharcolnod egy kis pluszpénzt magadnak, de mégsem vagy maradéktalanul elégedett. Érzelmileg visel meg a kialakult helyzet, nem tudod, hogy vajon jó helyen vagy-e munkád tekintetében, vagy pedig egészen máshoz kellene fognod. Azt javaslom, hogy várd meg, amíg egy kicsit objektívebben tudod szemlélni saját helyzetedet, vagyis távolodj el egy kicsit érzelmileg a problémától. Így sokkal jobb döntést tudsz hozni.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Abban reménykedsz, hogy egyik munkatársad visszaadja a ráosztott feladatot, és így te léphetsz a helyébe. Nem vagy azzal tisztában, hogy pontosan milyen megbízásra vágyakozol, de messziről minden szépnek tűnik. Munkatársaid bulit szerveznek egy közelgő szülinap megünneplésére. Jó ötletnek tartod ezt a kezdeményezést, hisz nem akarsz semmiből sem kimaradni és a hangulatodnak is jót tenne némi tánc, és a barátokkal együtt töltött idő.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Kicsit agresszívabb vagy ma, mint máskor, hiszen általában nagyon szelíd és visszahúzódó embernek ismernek. Most azonban harapós kedvedben vagy, és a körülötted élők nem is tudják, mi történt veled, olyan kötözködős vagy. Nem kell bűntudatot érezned indulataid miatt, hiszen sokáig visszafojtottad őket, és inkább alkalmazkodtál családodhoz. Egyszer mindenkivel előfordulhat, hogy elszakad a cérna, és elege lesz abból, hogy lenyeli dühét, agresszióját. Valószínűleg a sok stressz miatt vagy feszült.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Olyan dolgokat ígérsz meg a kedvesednek, amelyet nem tudsz és nem is akarsz teljesíteni. Nem volt okos gondolat, hogy a nyugalmad reményében mindent megígértél. Hidd el, hogy az ebből származó konfliktusok nem lesznek ínyedre. Most még nincs késő visszakozni, ha végiggondolod a lehetőségeket, csak jól dönthetsz! Csak olyat ígérj, amit be is tudsz tartani. Párodnak nem nagyok az elvárásai, próbálj a kedvében járni, ne csak a magad érdekeit tartsd szem előtt!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma ragyogóan nézel ki, és ezt bizony mások is észreveszik. Egyébként sem vagy kishitű, most azonban majd kicsattansz az önbizalomtól. Hiszen rendkívül jólesik neked, hogy mások csodálatában sütkérezhetsz. Azonban mégsem lenne jó, ha átesnél a ló másik oldalára, hiszen a beképzeltség már korántsem rokonszenves, és jelentősen leronthatja személyiséged harmóniáját. A szép külső és a jó megjelenés még korántsem minden.

Heti angyalhoroszkóp

Szépség (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Vasárnap a nagy készülődésben majdnem elfelejtkezel egy fontos találkozóról. Lehet, hogy nem sikerül a napot győzelemmel zárni, de semmiért nem okolhatod magad. Nyugodj meg, te mindent megpróbáltál. Szüleid unszolására elfogadsz egy vacsorameghívást. Semmi kedved a programhoz, de szerencsére minden másként alakul és kellemes hangulatban telik az este. Az élet igazsága, hogy örülni kell, amíg van kikhez hazamenned.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ha lehet, akkor még racionálisabban gondolkodsz, és inkább az értelmeden keresztül közelíted meg érzelmeidet is. Ez általában problémát okoz párkapcsolatodban, hiszen nem biztos, hogy párod ugyanolyan beállítottságú, mint te. Tehát előfordulhat, hogy sokkal több romantikát és kedvességet igényelne tőled. Vasárnap mutasd meg neki, hogy benned is vannak mély érzelmek. Lepd meg egy vacsorával, vagy az is elég, ha összebújtok a kanapén és megnéztek egy jó filmet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top