nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 27.: Megtalálhatod az igazit

Amennyiben szingli vagy, ma nagy esélyed lehet megtalálni azt a bizonyos nagy Ő-t a napi horoszkóp szerint. Csak tartsd nyitva a szemed és legyél nyitott!

Kos

Legyen az egy ebéd vagy épp barkácsolt holmi, valamivel, amit készítesz, tarolhatsz a hétfő folyamán a napi horoszkóp szerint. Elismerések tucatjait zsebelheted be, ami büszkeséggel tölthet el téged. Párod és közted fellobbanhat a láng, érzelmeitek szárnyalhatnak. Ha nincs párod, első látásra eshetsz szerelembe egy forgalmasabb helyen. Légy bátor, és kérd el a telefonszámát vagy az e-mail-címét! Nincs az sehol sem előírva, hogy mindig a másiknak kell kezdeményeznie.

Napi horoszkóp

Párosan szép (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Munkaügyben történhet ma előrelépés az életedben. Ehhez természetesen kell, hogy kezedbe vedd a dolgokat. Ha fizetésemelésre vágysz, ne késlekedj, állj elő vele a főnöknél, be fogja látni, mennyi mindent tettél le az asztalra és milyen sikereket ért el a cég miattad. Ha pedig érdekelne egy pozíció, pályázd meg! Siker várhat. Párban egy közös élmény színesítheti a mai napot, szingliként egy kis flört hozhat izgalmat a hét első napján.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nagyszerű hírt tartogathat neked a hét első napja, mégpedig egy olyan ügy kapcsán, amely számodra rendkívül fontos – mondhatni, szívügyed. Nem is csoda hát, ha hangulatod egyre jobbá válik, ahogy telik-múlik az idő. Párod is észreveheti a ragyogó mosolyod, és további bókokkal halmozhat el. Szingliként pedig egy új jelöltet vehetsz le könnyen a lábáról, akivel talán el is mélyülhet a kapcsolat.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Régi ismerősödbe botolhatsz véletlenül a mai nap folyamán, ami mindkettőtök számára nagy öröm lehet, és nosztalgikus hangulatba is kerülhettek. Egy közös program kilátásba is helyeződhet a közeljövőben. Párod egy megnyilvánulásába szinte újra beleszerethetsz. Nyugodtan tudasd vele ezt a tényt. Ha nincs párod, az online ismerkedés hozhat osztatlan sikert számodra.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Egy barátod ma tanácsodért folyamodhat egy anyagi természetű ügyben. Légy körültekintő és megfontolt, amikor válaszolsz! Pároddal egy kisebb kiruccanáson törhetitek a fejeteket, ami segíthetne kicsit a mindennapi stresszt kipihenni. Ha nincs még párkapcsolatod, egyik barátnőd kezébe szándékozhat venni a szerelmi életed: finoman építsd le, ha elleneznéd, nincs szükséged kerítőre, neked egyedül is megy az ismerkedés.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szűzként jó szemed lehet most mindenhez, amihez szépérzék kell. Érdemes mostanra időzítened a lakás átalakításának megtervezését vagy a gardróbfrissítést. Pároddal nagy egyetértésben lehettek egy fontos kérdésben, ami a közös jövőtökkel kapcsolatos. Szingliként egy új, jóképű ismerőssel hamar egy hullámhosszra kerülhettek. Érdemes megszervezni egy randit az illetővel.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Tanácsra lehet szükséged, útmutatáshoz pedig mindenképp olyan valakit válassz, aki az adott kérdésben több tapasztalattal rendelkezik. Pároddal a hétfői nap mosolygós lehet, egyébként pedig szervezéssel, tervezéssel próbálod múlatni az időt. Szingliként telnek mindennapjaid? Egy barátnőd ismerőse megfoghat: ideje kicsit nyomozni az illető után!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Egy szívesség megtétele okozhat fejtörést számodra ma, de a segítség ettől még örömödre lehet. A jótett ráadásul idővel meg is térül majd. Ha párban vagy, a mai napotok rendhagyó lehet, a nap második felében pedig közös örömhírt kaphattok. Szingliként jelöltedtől kaphatsz félreérthetetlen jelet. Bátoríthatod anélkül, hogy túlzásba esnél, de persze attól még örülni és lelkesedni ér. Neked is jár már végre a boldogság.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Párban (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nyilasként energikus és jókedvű lehetsz a hétfői nap folyamán, amely másoknak is feltűnhet. Kedvesed szinte újra beleszeret pezsgő lényedbe, sugárzó mosolyodba. Kedves meglepetést tartogathat számodra, szóban vagy akár tárgy formájában is. Ha nincs párod, egy férfi figyelhet fel rád, de sajnos egyelőre bátortalan lehet lépni. Add jelét, ha neked is szimpatikus. Szólítsd meg, segíts oldani a feszültséget!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Az utóbbi időszakban feszítettebb lehetett az időbeosztásod, ami miatt teljesen kimerültnek érezheted magad. Ám ha készítesz egy jó tervet, minden flottul mehet. Különösen igaz ez a hivatalos ügyek intézésére. Pároddal bensőséges napotok lehet együtt, és várhat titeket egy nagyobb beszélgetés egy komolyabb témáról. Szingliként férfibarátod felől közeledést tapasztalhatsz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Figyelj egészségedre, fogyassz sok vitamindús gyümölcsöt, pihenj, mozogj, ha csak teheted! Sajnos fenyegethet egy betegség ebben a kiszámíthatatlan időben, de ha résen vagy, elkerülheted. Pároddal szebb napot nem is kívánhatnátok, és a szexuális energiák is a magasba szöknek. Szingliként randira hívhat egy új kollégád. Bár igaz a mondás, hogy házinyúlra nem érdemes lőni, de ki tudja, lehet, hogy most mégis érdemes egy esélyt adni a dolognak.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Anyagi ügyeid átgondolása hosszú távú javulást indíthat el az életedben. Ha tudatos vagy, több maradhat a zsebedben. Pároddal nálatok az egész nap a kikapcsolódásról szól. Dúl a szerelem, és a humor is megfűszerezheti a napotokat. Szingliként egy pillanatra eluralkodhat rajtad a magány, de barátnős, kollégás programjaid felvidítanak. Önsajnálat helyett inkább fókuszálj magadra!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top