nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 28.: Légy türelemmel és nyiss az emberek felé!

Mostanában elég türelmetlen vagy, és emiatt elzárkózhatnak tőled a körülötted lévők a napi horoszkóp szerint. Próbálj meg közvetlenebb lenni, hogy javíthass a kapcsolatotokon!

Kos

Egyik jó munkatársad bonyolult helyzetbe kerülhet és ez a Te életedre, munkakörülményeidre is ki fog hatni a napi horoszkóp szerint. Amennyiben módodban áll, segíts rajta! Családi berkekben egy régebbi ügy kapcsán pletykálhatnak, amiből amennyire csak lehet, érdemes lenne kimaradni. Ha pénzről van szó, mindenért meg kell dolgoznod, semmit nem kaphatsz az élettől ingyen. Erőt ma a négy elem egyikéből, a Földanyából meríthetsz.

Napi horoszkóp

Nyissunk egymás felé! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Régi párkapcsolatokra a gyengédség lehet jellemző. Akkor is, ha esetleg korábban feszült volt a viszonyotok, és nem is egyszer megfordult fejedben a szakítás gondolata. Most kevesebb kedvet érezhetsz az olyan tevékenységekhez, melyekhez több erőkifejtésre lenne szükség. A munkához próbálj meg úgy hozzáállni, hogy időben végezz a rád bízott feladatokkal, majd jusson némi kis idő önmagadra is. Az erődet zenehallgatással vagy zenéléssel növelheted.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Annyi körülötted a sumák ember, mint égen a csillag. Általában az önfegyelem jellemző tulajdonságod, de ha valaki újra és újra előáll szemenszedett hazugságaival, ott helyben meg tudnád fojtani. Igen fontos, hogy minden esetben kiadd a mérgedet, mert ha befelé irányul, komoly pajzsmirigy-, torok-, garatproblémáid is lehetnek. Legyen egyik fő szempontod, hogy az egzisztenciális sikereidet nem célszerű megosztani másokkal. Erőt a tiszta forrás vizéből meríts!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ámor nyila a szíved közepébe fúrja magát. Minden óra és perc fájdalommal tölthet el, ami nem a kedveseddel múlik el. Tartsd titokban érzéseid, különben nevetségessé válik! A munkában nehéz helyzet jön létre, olyan dolgokat várnak el tőled, melyek meghaladhatják szakmai képességedet. Ezek a jelek arra is utalnak, hogy képezned kell magad! Erőt az este, az éjszaka nyugalma adhat neked. Töltődj fel alvással, sok pihenéssel!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Sok hamisság vesz körül ezen a napon. Ezért semmilyen ajánlatra, ígéretre ne végy mérget, akkor elkerülheted a csalódásokat. Párkapcsolatod javításában, még olyan dologban is eredményes lehetsz, amelyben eddig talán kudarcot vallottál. Társadnak minden gondolata a pénz, valamint az anyagiak nyújtotta biztonság körül forog. Ez nem is lenne baj, csak közben elsikkadnak a személyes érzelmek. Erőt, megnyugvást a hangtálak lágy zenéje adhat számodra.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Olyan személy iránt lobbanhat lángra a szíved, akire eddig másként gondoltál. Nincs ezzel semmi baj, ha ő is felismeri a változást. Tégy róla, hogy így legyen! De csak diszkréten! Régi párkapcsolatokban kedvesed viselkedése változhat. Most döbbenhet rá arra, mit veszíthet, ha elhagy téged. Munkaügyi döntések előtt mérlegelj, kérd ki hozzáértők véleményét, csak utána hozz döntést a továbbiakkal kapcsolatosan. Erőt a megélt sikerélményekből, az erős emberek példájából meríts!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Vegyes érzésekkel, impulzusokkal teli napnak nézel elébe. A kapcsolatokban párod most többet tehet a kapcsolatotokért, a békés együttélésért, mint Te. Kaphatsz egy olyan hírt, mely a vérnyomásodat az egekbe repíti, de szerencsére gyorsan rendeződik a probléma. Eléggé balesetveszélyes az időjárás, a szokottnál jobban vigyázz magára! Erőt a sportból, természetből, és az őszi levelek adta illatokból nyerhetsz.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Kiváló időszak hivatalos ügyek intézésére, üzleti találkozóra, szerződéskötésekre. Azoknak is kedvez a szerencse, akik éppen munkahelyet keresnek. Szerelemben nem mindennapinak nevezhető lehetőséget sodorhat utadba az élet. A felismerés ezúttal kevés lehet, kellene hozzá némi fogadókészség is. Egy kis lazítás során felejthetetlen élményekben lehet részed. Erőt a kertészkedés, a növényekkel kapcsolatos foglalatosság adhat számodra.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagyobb anyagi kiadásokkal várj még, mert olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy valamit duplán kifizettetnek veled! Nem érthet mindenki mindenhez, kérdezz meg egy hozzáértő szakembert, így elkerülheted, hogy kellemetlen szituációba kerülj! Ha kirándulsz, rendkívüli élményekben lehet részed. Ha szülő vagy, lehetséges, gyermeked eltitkol előled valamit. Amennyiben türelmes vagy, megtalálod vele a közös nevezőt. Erődet az állatok szeretete, simogatása növeli.

Heti horoszkóp

Ismerkedés (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Amennyiben képes leszel értékelni az élet apró örömeit, nem lesz okod panaszra ezen a héten. A lelked csordultig szeretettel azok iránt, akiket kedvelsz, és ellenszenvvel azok felé, akiket utálsz. Munkahelyeden sajnos nem alakul minden simán, azok, akikkel a munkád köt össze, kihozhatnak a béketűrésből. Együttélésekben sok kompromisszumot kell kötnöd a békességért. Erőt ezen a héten egy alapos, egész testre kiterjedő masszázsból meríthetsz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma elbizonytalanodhatsz. Felmerülhet benned a kérdés, hogy mennyire jársz jó úton. A sors megadja erre a választ, méghozzá jelek formájában. Figyelj a körülötted zajló történésekre! Amennyiben kamasz gyermekeid vannak, légy türelmes, próbáld őket megérteni, beszélgess többet velük. Nekik sem könnyű megbirkózni a mindennapokkal, ahol minden a külsőségekről szól. Erőt úszásból vagy vízzel kapcsolatos tevékenységből meríthetsz.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Megfelelő az idő tanulmányok elkezdésére. Ha jogi problémáid vannak, a dolgok jó irányba haladnak, amitől optimistábban láthatod a jövőt. Otthonodra, ingóságaidra jobban ügyelj, mert könnyen meglophatnak, vagy pénzt próbálnak kizsarolni belőled. Előfordulhat, hogy a kapcsolatokban kezdenek kiégni az érzelmek, szerencsére kapsz mentőövet a hogyan továbbhoz. Erődet a kisebb gyermekekkel eltöltött idő, a velük való játék fokozza.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top