nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 29.: Felgyülemlett feszültségek

Ma veszekedések, elhidegülések várhatnak rád a napi horoszkóp szerint, amelyek eleinte megoldhatatlannak tűnnek. Mindenre van megoldás, nem kell elkeseredni.

Kos

Jól tennéd, ha nagyon ügyelnél arra, hogy kivel osztod meg a véleményedet, a nézeteidet, mert minden esély megvan arra, hogy az illető eltúlozva, kissé elferdítve adja tovább, és emiatt igen kínos helyzetbe kerülhetsz. A szerelmi kapcsolatoknak jót tesz a napi horoszkóp tanácsa szerint, ha külön töltötök némi időt. A sok veszekedés, civódás kellően eltávolított benneteket egymástól, ideje lenne némi furfangot bevetni az újbóli harmónia érdekében.

Napi horoszkóp

Ellentétek harca (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Szerelmi életed jól alakul, csak legyél egy picivel türelmesebb! Váratlan kellemetlenséggel kell majd számolnod, ami a munkádat érinti. Talán elromlik valami és kétszer kell fáradoznod, vagy üzlettársaid, kollégáid olyan dolgokba bocsátkozhatnak, olyan stílust engednek meg maguknak, amely miatt megdöbbensz. A munkahelyeden zajló, nem feltétlenül pozitív változások miatt olykor azt sem tudod, hogy ébren vagy-e, esetleg álmodsz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Olyan feladatot is el tudsz végezni, amelyet halogattál, tologattál, de folyamatosan nyomott hangulatban voltál miatta. A kapcsolatokban feszültebb helyzet várható, amelynek oka, hogy a partnered olyan dolgot erőltethet, amelyről te hallani sem akarsz. Ha kicsit kirándulsz, fantasztikus élményben lehet részed. Mindenesetre határozd el előre, hogy nem hagyod magad felbosszantani a kiruccanás kellemetlen pillanatai miatt!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A párkapcsolatodban olyan időszakot élhetsz meg, amikor a társadnak sokkal fontosabb a kettőtök viszonya, mint bármi más. Ezért talán olyan dolgokat is képes lesz megtenni, amikért eddig könyörögni kellett. Nem kedvez viszont az idő bármiféle külfölddel kapcsolatos tevékenységnek, főleg a jelenlegi helyzetre való tekintettel. Ha tanulmányokat folytatsz, esetleg vizsgák előtt állsz, tanulj sokat, és ne csak a jó szerencsében bízz!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ha titokban folytatsz szerelmi viszonyt, akkor most jól vigyázz, mert nagy a lebukás veszélye. A csillagok azt mutatják, hogy olyan emberekkel futhatsz össze, akikkel nem igazán kellene, és senkinek nem lenne jó, ha titkod napvilágra kerülne. A sorsnak nem parancsolhatsz, így vállalnod kell a következményeket. Egy váratlanul adódó utazási lehetőségre mondj igent, akár szakmai, akár privát területről hívnak meg. Ha belemész, nagyon jól fogod érezni magad.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Kiváló ez az időszak szerződés kötésére, megállapodásra, szomszéddal, testvérrel is rendezheted a kapcsolatodat. Szerelmi életedre a felfokozottság lehet a jellemző. Ez az időszak mindig izgalmas. Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt a hangulatod hullámzóvá válhat. Próbáld meg az akaratodat szelíd, de következetes rábeszélés formájába önteni, így biztosan elérheted azt, amit szeretnél.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Amennyiben tartós párkapcsolatban élsz, olyan esemény történhet, amelynek hatására a kedveseddel szorosabb és lelkileg mélyebb lehet a viszonyod. Sajnos előfordulhat, hogy egy családi probléma hoz össze titeket. A munkában viszont olyan változásokra van kilátás, amely miatt minden okod meglehet az örömre. Rendkívül eredményes lehet ez a nap akkor, ha az egészséges életmód útjára lépsz.

Heti holdhoroszkóp

Az egészség ízei (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nem lesz unalmas a szerda. Izgalmas találkozásban lehet részed, hallhatsz egy nem mindennapi hírt, váratlanul felkínálnak egy olyan lehetőséget, amelyen nem szabad gondolkodni, hanem azonnal igent kell mondani. A munkahelyeden többen úgy tartják, hogy zsarnoki hajlamokkal rendelkezel, különösen az elmúlt és a most bekövetkező események miatt, amiben a te kezed is legalább könyékig benne volt.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A se vele, se nélküle szerelmi kapcsolatban elfogadhatatlan helyzet alakulhat ki, és ezzel megkérdőjeleződhet a viszony jövője. Az is előfordulhat, hogy olyan dolgot akarsz keresztülvinni, megvalósítani, amiről pontosan tudod, ha sikerülne kierőszakolni a sorstól, ezért a gondviselés később számlát fog benyújtani. Ez jóval nagyobb lesz annál, mint amilyenre most esetleg titkon számítasz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A meglévő kapcsolatokban olyan esemény történhet, amely a kötelékeket megerősíti, magasabb szintre emelheti. A most induló viszonyokból a későbbiekben tartós kapcsolat lehet. Persze csak akkor, ha nem kényszerből jön létre. Nem kedvez azonban ez a nap ingatlannal vagy örökséggel kapcsolatos ügyek intézésének. Ez utóbbinál ügyvédi problémát is jeleznek a csillagok.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Kiváló ez az időszak az üzletek intézéséhez. Akár veszel, akár eladsz, nagyon jól járhatsz. Költözés lehetősége is felmerülhet. A régi párkapcsolatokban a társad most jöhet rá arra, milyen sokat veszíthet azzal, ahogy korábban viselkedett. Igyekezni fog, hogy helyrehozza a dolgokat, és megpróbál marasztalni. Persze te nem tudsz mindent azonnal elfelejteni, de ne dönts elhamarkodottan!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A sors lehetőséget kínál a változtatásra. Amennyiben anyagi jellegű problémád van, az most könnyedén és neked tetsző eredménnyel oldódhat meg. A szerelmi életed akkor lesz olyan, mint amilyenre sóvárogtál, ha el tudod fogadni a partneredet olyannak, amilyen. Ha nem erőlteted rá az akaratodat, nem lógsz állandóan a nyakán, és nem függsz tőle minden üggyel kapcsolatban.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top