Napi horoszkóp 2021. 10. 05.: Szellőztesd ki a fejed!

nlc | 2021. Október 05.
Valószínűleg fáradt vagy, ezért a napi horoszkóp szerint légy sokat szabad levegőn, szellőztesd ki gyakran a fejed, és meglátod, a gondolataid is kitisztulnak.

Kos

Könyvelésed bevételi oldala lendülhet most nagyobb mozgásba. Az is elképzelhető, hogy olyasmiért kapsz egy csinosabb összeget, amiről ezt nem is feltételezted volna. A mai nap folyamán érdemes lenne banki, biztosítási ügyeket intézned a napi horoszkóp szerint. Ajándékra se sajnáld a pénzt, és csak olyasmit vegyél, aminek te is örülnél! Ha teheted, lepd meg a szeretteidet, később viszonozni fogják nagylelkűséged.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Mindent csodálatosnak és reménnyel telinek látsz ma. Úgy érzed, most valóban sikeres vagy, főleg a hivatásoddal kapcsolatban. Igaz is, az elismerés ott kopogtat az ajtódon. Ebben a rózsás hangulatban semmi és senki nem ronthatja el a kedved. Az erőt adó Mars továbbra is egyengeti az utat számodra, hogy megőrizhesd jókedved. Engedd, hogy átjárja a pozitív energia minden porcikádat!

Együtt (Fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Szerelmi kapcsolatodban előfordulhat, hogy felkerül szemedre a romantika rózsaszín fátyola. Hajlamos lehetsz olyan tulajdonságokkal foglalkozni, amivel kiszemelted nem rendelkezik, ami csak a te színes fantáziádnak a szüleménye, és sajnos semmi köze sincs a valósághoz. Ha most belevágsz egy titkos kapcsolatba, akkor nem árt, ha tudod: ebből a viszonyból soha nem lesz igazán nyíltan felvállalható kapcsolat.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Tölts minél több időt a szabadban. Szükséged van a friss levegőre, hogy kicsit kiszakadj a munka szorításából. Egész nap fantasztikus a vonzerőd, ezért használd ki az ősz nyújtotta lehetőségeket. Puha, de vastag szövésű ruhákkal, sálakkal emeld ki a szépségedet, valamint egy pár divatos csizmával. Ahogy az idő egyre hűvösebbre fordul, fontos, hogy melegen tartsuk a testünket.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A régi szerelmi kapcsolatok fordulóponthoz érkezhetnek a mai nap folyamán: olyan eseményre kerülhet sor, amely miatt lelkileg még közelebb kerülhettek egymáshoz, és elválaszthatatlanná tehet titeket. Ha nem ellenőrzöd őt, ha hagyod, hogy azt tegye, amit szeretne, akkor a kapcsolatotok is kiegyensúlyozottabbá válhat. Párod értékelni fogja, hogy megbízol benne, épp ezért fog mindent elkövetni, hogy a kegyeidbe férkőzhessen.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Igazán remek, a temperamentumoddal harmonizáló hangulatban kezdődik a kedd. A nap második felében a Mars asztrológiai jegyet vált, így sokkal lobbanékonyabb, türelmetlenebb lehetsz. Nem bántasz meg persze senkit, de belül úgy érzed, rajtad kívül mindenki csiga tempóban haladhat. Figyelj oda a beszédtónusodra, és igyekezz elnézőbb lenni másokkal szemben. Légy tekintettel a körülötted lévőkre!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Munkahelyeden átalakulások kezdődhetnek, és még nem látod, hogy ebben a helyzetben mihez fogsz majd kezdeni. Esetleg csak sejtéseid lehetnek, de a megérzésekre most nem szabadna alapozni, mert ezek most akár megcsalhatnak. Kollégával szemben tarts három lépés távolságot, ugyanis ott próbál keresztbe tenni neked, ahol csak tud. Légy résen, mert jobb félni, mint megijedni.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Végre eljött a te időd, legalábbis, ami a munkát illeti. Érzelmileg kötődsz a hivatásodhoz, így fontosak a körülmények is. Még akkor is, ha rövid ideje dolgozol csak ezen a helyen, elmondhatod, kezded kiismerni a kollégák viselkedését, és ők is elfogadtak, megszoktak téged. Ez nagyon jó érzéssel tölt el téged és a főnöködet is, ezért elképzelhető, hogy dicséretben részesülsz majd.

Jegyzetek… (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szeretnél elmélyültebb munkát végezni, de feszült vagy. Gondolkodtál már azon, hogy valóban jó útra szántad el magad? Ha nyitott vagy, találkozhatsz olyan lehetőségekkel, amik segíthetnek abban, hogy ellazulj, és egy kicsit kifújd magad. Adj egy kis időt magadnak, amíg megszokod a helyzetet. Ha viszont úgy érzed, hogy pályát választanál, tégy úgy, ahogy neked kényelmes!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ha nincs állásod, most olyat találhatsz, amelyről hallva irigyeidnek a száma hirtelen megnövekedhet. A meglévő munkádat olyannyira jól végezheted, hogy a büszkeség majd szétveti a kebled. Még az is lehet, hogy felettesed elismerő szavakkal illet téged, lelkes lesz, ha a te munkádról vagy annak értékeléséről van szó. Merd felvállalni az elégedettséged, hiszen megérdemled!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Felfokozottság, túlzott magabiztosság, felpörgetettség és lobbanékonyság lehet ma rád jellemző, ami miatt összetűzésbe kerülhetsz azokkal, akikkel összeköt a munkád. Nagyon fontos, hogy alkalmazkodj, felettesednek ne mondj ellent, és még ha nem is tartod megfelelőnek az ötletét, akkor is mutass hajlandóságot! Így ugyanis elkerülheted, hogy magad alatt vágd a fát.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A mások számára türelmetlenséget gerjesztő Mars segítőtársadul szegődik. Hivatásod területére lép és erőt ad egy kis lobbanékonysággal megspékelve. A kedden támadó újszerű gondolataidat hozd mielőbb nyilvánosságra. A nap végén a dinamizmusé a főszerep. Sportolj, amikor csak teheted, valamint örülj a friss levegőnek és a mozgásnak! Jót tesz a közérzetnek, meglátod.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version