nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 10. 11.: Ne akard másra testálni a döntés terhét!

Fontos döntés előtt állsz, amely nem kis kockázattal jár és a jövőre nézve is elég komoly következményei lehetnek a napi horoszkóp szerint.

Kos

Egészen idáig minden porcikáddal azon görcsöltél, hogy másoknak megfelelj, hogy mindenki arcára elégedett mosolyt varázsolj. Ez azonban roppant fárasztó kihívás, amely időnként komoly megpróbáltatások árán sikerül és ez rengeteg energiát kivesz belőled. Épp ezért ez az a pont, amikor mérlegelned kell a napi horoszkóp szerint, mi a prioritási sorrend: hogy végkimerülésig azért izzadj, hogy mindenkinek megfelelj, vagy lejjebb adsz az effajta törekvésekből és magadra is koncentrálsz egy kicsit. Mindenki legyen a saját sorsának kovácsa.

Napi horoszkóp

Elhatározás (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Egy barátod olyan súlyos titkot bíz rád, amelyet utólag visszagondolva egyáltalán nem szerettél volna tudni, mi több, hatalmas teherként nehezedik rád. Bár a titkot nem illik másoknak elmondani, hisz akkor már nem titok többé, most mégis érdemes elgondolkodnod rajta, hogy keresel a környezetedben egy olyan független személyt, aki nem ismeri őt, mégis könnyíthet rajtad azzal, hogy megosztod vele, még mielőtt összeroppansz a nagy teher alatt. Az élet nem mindig produkál egyszerű helyzeteket, de ezzel is tudnod kell megbirkózni, hisz ettől épülsz lelkileg.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Régóta dolgozol egy számodra kiemelten fontos ügyön, mellyel kapcsolatban eddig azt érezted, hogy gyakorlatilag monoton, jól betanult mozdulatokkal mész előre, mindenféle eredmény nélkül. Hétfőre azonban ideális helyzet adódik ahhoz, hogy egy kicsit nagyobb sebességre kapcsolva, a benned rejlő tartalékokat felhasználva végre pontot tehess mindennek a végére úgy, ahogy az elején is eltervezted. Épp ezért most koncentrálj és igyekezz a külvilágot kizárva oly módon befejezni, hogy a célban állva elégedett lehess az elért eredménnyel. Már csak egy utolsó, nagy levegőt kell venned!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Hatalmas sikerélményt okoz valami, amiért korábban egy lyukas garast nem adtál volna, már-már az is megfordult a fejedben, hogy feladod az egészet. Most azonban rendkívüli büszkeséggel tölt el az, ahogy mások elismerik a munkád, hogy mindenki veled van elfoglalva. Használd ki a sikerrel járó, öt perc hírnevet, hisz neked is jár az, hogy megmártózz a csillogásban, de ne tölts azzal túl sok időt, hogy magadat ünnepelteted, mert holnap már új kihívások várnak. Ezúttal arról is kiváló bizonyítékot kaptál, hogy mindig érdemes kitartani és hinni magadban!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Egy fontos projekten kell dolgoznod hétfőn, amelynek a felelőssége nem kicsi, pontosan tudod tehát, hogy nem sok a hibázási lehetőséged. Nem tudod eldönteni, hogy az ebből adódó tehertől fáradtál-e el jobban, avagy attól, hogy borzasztóan nagy koncentrációt igényel az, hogy a lehető legjobban teljesíts. Érdemes elgondolkodnod, hogy megpihensz egy picit, mert annak nincs túl sok értelme, hogy fáradtan, a koncentráció hiányával mész előre anélkül, hogy egy pillanatra is megállnál. Egy rövid időre iktass be másfajta elfoglaltságot, próbálj elvonatkoztatni a jelenleg végzett tevékenységedtől és kapcsold ki az agyad. Majd akkor térhetsz vissza, ha egy kicsit töltőre csatlakoztattad magad és valamennyire ismét készen állsz!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Hétfőn mindent magadra vállaltál, pedig azt sem tudod, hogyan állj neki a feladatoknak úgy, hogy a lehető legkevesebb hibával, határidőre teljesítsd a küldetést. A leghatékonyabb munkavégzés érdekében azonban érdemes végiggondolnod, mit mi után fogsz elvégezni, pontosan azért, hogy út közben ne érhessenek olyan váratlan meglepetések, amelyek felboríthatnak mindent és kezdheted elölről az egészet. Nyugi, nem a megmászhatatlan heggyel küzdesz, csupán egy kis akadálypályán kell végigmenned!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Az a fajta ember vagy, aki nem szereti a váratlan helyzeteket. Amennyiben valaki egy általad idegennek vélt ötlettel áll elő, azonnal letorkolod az illetőt, hisz nem akarsz semmiféle váratlan eseménnyel számolni. Tervezni okos dolog, de azt is el kell tudnod fogadni, hogy mindenre nem tudsz te sem befolyást gyakorolni, neked sincs ekkora, földöntúli erőd, amely mindenek fölé kompetenciát biztosítana. Bizonyos helyzetekben próbálj rugalmasabb lenni és engedni az elveidből, mert bárki, aki bármilyen ötlettel előáll, nem biztos, hogy nem az lesz majd a célravezető útvonal!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Parázs vitába kerülsz ma valakivel, aki semmiképp nem akarja megérteni az álláspontod, téged pedig rendkívüli módon feldühít az a hozzáállás, amelyet ő képvisel. Mielőtt azonban a kelleténél jobban feldühíted magad, érdemes mérlegelned, hogy mennyire fontos számodra ez a bizonyos személy, hogy látod-e valójában értelmét annak, hogy ráülj a lóra és meglovagold azt. Amennyiben úgy találod, hogy nem nagyon mérvadó számodra a véleménye, ne szállj vele vitába, mert nincs értelme felesleges energiákat elégetni azért, hogy mindenképp rábeszéld valamire. Ha azonban ez nagyon fontos számodra, adj lejjebb az elveidből és igyekezz megtalálni vele a közös nevezőt!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Dekoncentráltságodnak köszönhetően ma komoly lehetőség úszik el, mely miatt nagy csalódást érzel, nem tudod, mi lehetne az, ami motiválna ezen az egy dolgon kívül. Igyekezz azonban úgy tekinteni a helyzetre, mint egy kiváló leckére, amelyet ahhoz kellett megtanulnod, hogy ezután pontosan tudd, ha nekiállsz egy feladatnak, azt csakis úgy tudod teljesíteni, ha a megfelelő koncentrációval arra az egyetlen dologra összpontosítasz. A siker nem hullik magától az öledbe, neked kell kinyújtani a karod érte és teljesíteni!

Napi horoszkóp

Hallgass a megérzéseidre! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Komoly terveid vannak mára, melyet nagyon logikusan fel is építettél, a legapróbb részletekig kiszámítottál. Akadnak azonban olyan személyek, akik abban a pillanatban, amikor tudomást szereznek arról, mit is tervezel, minden másodpercet kihasználnak majd arra, hogy megváltoztassák a gondolkodásod, hogy lebeszéljenek a kitűzött célodról. Ne engedj a befolyásuknak, légy kemény és határozott. Ha valóban fontos számodra ez az ügy, tarts ki a végsőkig mellette! Bízz magadban, hisz most erre van szükséged!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Alapvetően optimista embernek tartod magad annak ellenére, hogy számos alkalommal bizonyította az élet, hogy nem mindig a terveidnek és elvárásaidnak megfelelően alakulnak a dolgok. Pozitív gondolkodásod hétfőn sem fog cserbenhagyni, hisz noha az elején nem úgy tűnik, hogy valaha pontot tudsz tenni egy bizonyos ügy végére, ma mégis úgy alakul a helyzet, hogy minden ideálisan rendelkezésre áll ahhoz, hogy le tudd zárni. Nagy kő eshet le a szívedről, mert egy régóta frusztráló dologról van szó. Most szusszanhatsz egy kicsit, élvezd ki a szabadságod!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Valaki a környezetedben veszélyes dologra készül, számodra pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem is számol a kockázatokkal és az esetleges következményekkel, épp ezért szükségét érzed annak, hogy még azelőtt szólj neki, mielőtt bajba kerül. Lehet, hogy az első pillanatban rossz néven veszi majd az őszinteséged, de legalább volt valaki, aki figyelmeztette, mielőtt esetleg a szakadékba zuhan. Ne akarj mindenáron a lelkére hatni, egyszerűen és tárgyilagosan hívd fel a figyelmét az általad veszélyesnek tartott manőverre. Részedről minden tőled telhetőt megtettél, ha ezután is úgy dönt, elindul, az már nem a te ügyed.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top